2012 nyarán érkezik a Brave
2011. július 01. 18:26
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Érdekesnek tűnik
2011. július 01. 19:02
Nekem sem tetszik annyira, de nekem megvan a saját indokom. Nektek miért nem tetszik? Mi benne a fura? Tájékoztassatok? Az a probléma, hogy a főhős nem egy fiatal, szépszál legény, vagy hogy a főszereplő nem Disneyszép'? Vagy az a baj, hogy ez nem amolyan megszokott történet herceggel, fehér lóval stb stb?
2011. július 01. 19:17
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Engem meggyőzött. kateblock, mivel ez inkább gyerekeknek készül, szerintem nyilvánvaló, hogy hasonló lesz a vége. de a mese ezért mese. Lehet hogy átformálják a legendát, de ezzel egy újat csinálnak belőle végül is.
Na szóval engem nagyon érdekel, szeretem a hasonlókat, úgyhogy kíváncsian várom
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 01. 19:18
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
Nekem tetszik.Már kezdem unni ,hogy sokan azt mondják,hogy a Disney elront mindent.A Disney probál valami ujat hozni mivel ha a régi meséket mutatnák az kit érdekelne. És ,hogy happy end?Ezért Disney.Kiskoromba még arról álmodtam ,hogy Hófehérke leszek,ahogy szerintem sok más kislány.Miért kéne szomorú vége legyen?Elég szomorú dolog van a világban.Igy legalább egy picit...talán boldogabbak leszünk .
Én várom:)
2011. július 01. 19:34
Idézet (dreamscometrue @ 2011.07.01. 19:17)
Engem meggyőzött. kateblock, mivel ez inkább gyerekeknek készül, szerintem nyilvánvaló, hogy hasonló lesz a vége. de a mese ezért mese. Lehet hogy átformálják a legendát, de ezzel egy újat csinálnak belőle végül is.
Szóval szerinted újraírni a legendákat jó dolog?
2011. július 01. 20:18
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.01. 19:34)
Szóval szerinted újraírni a legendákat jó dolog? 
Gyerekeknek szólóra megcsinálni, szerintem az
2011. július 01. 20:32
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Nem tudom ,nekem most valahogy nem mond sokat a története . :-/
De kitudja lehet ,hogy még a kedvenc mesém lesz a végén . ;-)
Amiben viszont biztos vagyok ,hogy tuti ,hogy gyönyörű lesz a 3D technikának köszönhetően.
De kitudja lehet ,hogy még a kedvenc mesém lesz a végén . ;-)
Amiben viszont biztos vagyok ,hogy tuti ,hogy gyönyörű lesz a 3D technikának köszönhetően.
2011. július 01. 20:33
Idézet (dreamscometrue @ 2011.07.01. 20:18)
Gyerekeknek szólóra megcsinálni, szerintem az 
Ha jól megcsinálják, csak akkor. Nem vagyok a dolgok ellene, csak ez olyan szép történet és félő, hogy a film miatt veszítene az értékéből
De szívből remélem, hogy ez más lesz. Még ez a kis trailer is jobban tetszik, mint gondoltam volna, nagy reményeket fűzök a meséhez, mert imádom őket
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.