A MOJO-díjátadó idén is meg lesz rendezve, mégpedig július 21-én. A díjátadó helyszínéről, Londonból, a The Breweryből értesítenek majd bennünket a sikeres győztesek kilétéről. Az idei jelöltek között találjuk az Arctic Monkeyst, a Foalst, Miles Kane-t, valamint az Arcade Fire-t is.
A teljes cikkhez kattints ide!
MOJO Honours List 2011 — a jelöltek
2011. július 02. 00:04
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
2011. július 02. 09:28
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline |
én sem hallottam még erről.. és a jelölteket én sem ismerem... de biztos úgy van XD
2011. július 02. 10:19
Kajak nem ismeritek egyiket sem? Öcsém.Pedig az Arctic Monkeys olyan alap dolog És ez a normális díjátadó...
2011. július 02. 12:44
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
akárkik sok sikert nekik!
2011. július 02. 13:18
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Idézet (Pacey @ 2011.07.02. 10:19)
Kajak nem ismeritek egyiket sem? Öcsém.Pedig az Arctic Monkeys olyan alap dolog És ez a normális díjátadó...
Ja. Meg például az Arcade Fire se egy semminév... már akiknek. Ja és igen, ez sokkal színvonalasabb díjátadó (ha mondhatok/írhatok) ilyet, mint mondjuk a MuchMusic vagy az MTV díjátadói. Na mindegy. Inkább nem koptatom a billentyűzetememt, úgyis tök felesleges. Amúgy én már szavaztam. Ha valakit érdekel:
Legjobb Album: Arctic Monkeys – Suck It And See
Az év összeállítása: Black Hole: Jon Savage Presents California Punk 1977-1980
Legjobb élő előadás: Foals
Legjobb feltörekvő előadó: Miles Kane
Az év dala: Arctic Monkeys – Don't Sit Down Because I've Moved Your Chair
Bár volt ahol vaciláltam az AFt illetően. Meg a legjobb élő előadásra szívesen toltam volna egy Seasick Steve-et, de a Foalst azér' mégiscsak jobban szeressük'.
Az Év Összeállításánál például nem volt határozott a döntésem. De végül erre nyomtam rá.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. július 02. 13:58
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
sok sikert bár nem túl mindenkit ismerek innen
2011. július 02. 14:50
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
nem rossz, sok sikert nekik
tényleg nem az ismertebb sztárok közé tartoznak, de van amelyikük jó zenét csinál és sajnálatos, hogy van aki nem ismeri őket (1-2 van akit én sem, de azért a legtöbb ismerős:) )
tényleg nem az ismertebb sztárok közé tartoznak, de van amelyikük jó zenét csinál és sajnálatos, hogy van aki nem ismeri őket (1-2 van akit én sem, de azért a legtöbb ismerős:) )
2011. július 02. 15:07
egyetértek
Idézet (EszterLondon @ 2011.07.02. 13:18)
Ja. Meg például az Arcade Fire se egy semminév... már akiknek. Ja és igen, ez sokkal színvonalasabb díjátadó (ha mondhatok/írhatok) ilyet, mint mondjuk a MuchMusic vagy az MTV díjátadói. Na mindegy. Inkább nem koptatom a billentyűzetememt, úgyis tök felesleges. Amúgy én már szavaztam. Ha valakit érdekel:
Bár volt ahol vaciláltam az AFt illetően. Meg a legjobb élő előadásra szívesen toltam volna egy Seasick Steve-et, de a Foalst azér' mégiscsak jobban szeressük'.
Az Év Összeállításánál például nem volt határozott a döntésem. De végül erre nyomtam rá.
2011. július 02. 19:09
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline |
egyiket sem ismerem,de sok sikert.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.