Miley Cyrus turnéja befejeződött
2011. július 06. 11:06
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Eni00-most komoly?Én nem a neten hallottam,hanem ki vannak plakáztozva a terek,és arrafelé,múltkor ott jártunk,és a plakáton ez állt:Július 28 a Margitszigeti Szabadtéri Szinpadon ......bal...bla....bla...és a sztárvendék Billy Ray Cyrus,hires Country énekes,vele együtt fellép szinész-énekesnő lánya,Miley Cyrus!Szeretettel várunk mindenkit!
De semmi idő,se ár nem volt kiirva!...
De semmi idő,se ár nem volt kiirva!...
2011. július 06. 11:16
Orsi.Miley26:Sajnos igaz...

http://starity.hu/magazin/15255-elmarad-billy-ray-cyrus-budapesti-koncertje/
http://starity.hu/magazin/15255-elmarad-billy-ray-cyrus-budapesti-koncertje/
2011. július 07. 10:36
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Köszi Eni00 h szóltál,mert már úgy elmentem volna,de majd legközelebb,de itt vagy ott valami gubanc van,mert a fan-site oldalon ez a hir úgy van,h július 28.án koncertezik ott Magyarországon...
2011. július 11. 10:03
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Kár pedig jo énekes.
2011. július 13. 12:09
a dal annyira nem hallatszik, de tuti nagyon jó 
én youtube-n sok videót néztem GHT fellépésekről nagyon jók
főleg a CBT és a Stay *-*
és az a hír kering mindenhol hogy lesz Gipsy Heart Tour DVD de ez még nem 100%os mert valahol már borítót is mutattak, meg tényleg volt róla szó, de én már olyat is olvastam h a menedzser törölte ezt.. de ez nem biztos szóval 50/50 %
én youtube-n sok videót néztem GHT fellépésekről nagyon jók
és az a hír kering mindenhol hogy lesz Gipsy Heart Tour DVD de ez még nem 100%os mert valahol már borítót is mutattak, meg tényleg volt róla szó, de én már olyat is olvastam h a menedzser törölte ezt.. de ez nem biztos szóval 50/50 %
2011. július 14. 13:07
|
|
Figyelem:AKINEK KELLENEK BÁRMILYEN KÉPEK,ÉN MÁTÓL KEZDE SZERKESZTEK MINDENKINEK MINDEN FÉLÉT,CSAK ADD MEG A KÉPET,ÉN IROK RÁ,VAGY AMIT AKARSZ,FELTÖLTÖM AZ ÉN RANDOMKÉPEIM KÖZÉ,ÉS UTÁNA TE LEMENTED!HA 3 NAPON BELÜL NINCS MEG SZÓLJ,HA KELL KÉP,IRJ ÜZENETET!
SZIA!
SZIA!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: