Michael Jackson drogot adott Aaron Carternek
2011. július 03. 21:09
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
LittleVampire teljesen egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 03. 21:10
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jézusom, ez szánalmas...Nem figyelnek mostanában eléggé rá, hogy előáll ezzel a baromsággal? Hihetetlenül utálom az ilyen Michael halála után előmászó szemeteket. Undorító. Annyira könnyű olyan emberről hazugságokat állítani, aki már nem tudja megvédeni magát. Nem ismertem Michael-t személyesen és nem tartom magamat elvakultnak sem, de abban biztos vagyok, hogy soha nem tett volna ilyet. Annyira szánalmas, hogy miután meghalt alig-alig maradt olyan ember, aki ne állna elő róla valami mocsokkal. Én nem értem az embereket komolyan mondom...Nem kapott már így is elég sz.rt Michael? Nem próbálták már befeketíteni elég sokan? Egész életében ilyen hazugságokat terjesztettek róla, aminek a fele sem volt igaz. És most a halála után sem hagyják békén? Miért nem nyugodhat békében? 2 éve halott, az istenért. Nem igaz, hogy egyes emberekben SEMMI jóérzés nincs. Szegény Michael, ha látná...Annyira jó ember volt és mégis így bánnak vele. Számomra ez egyszerűen gusztustalan. Ezért is imádtam, amit Siedah mondott ebben a videóban. Annyira őszinte és igaz. Miért nem tud minden ember ilyen lenni ezzel kapcsolatban, mint ő? Tudom, pénz, szenzáció, szívtelenség...Ezt a csúszómászót zavarja, hogy a kutyát sem érdekel, pedig ő rohadtul szeretné, ha még mindig kíváncsiak lennének rá. De ha ez így van, miért nem áll elő esetleg valami olyasmivel, amivel kiérdemelné? Miért kell hazudozni egy emberről, aki mellesleg már nem tudja megcáfolni? Emberileg körülbelül sz.rra sem tartom az ilyen férgeket. Michael-re próbálja fogni, hogy tönkrement a szánalmas élete. Nekem senki ne mondja azt, hogy szegény, gyereksztár volt. Michael is az volt és még sem vált ilyenné. Macaulay Culkin is gyereksztár volt, aki nagyon jóban volt Michaellel. Ő is szétcsúszott valamilyen szinten felnőtt korára. De érdekes módon ő nem jött elő semmi ilyennel és mindig védte Michael-t. Itt látszik meg, hogy ki jó ember és ki egy szemét. Annyi igazságtartalma van ennek, mint általában a sztárok halála után előjött szenzációhajhász, pénzéhes ismerősök, testőrök, rohadékok által kitalált szánalmas hazugságoknak, azaz semmi. Mindig ez van, szinte minden hírességnél... Remélem ez a sok sz.r már nem jut el Michaelhez. Nyugodj békében, Michael!♥
2011. július 03. 21:15
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline |
Nem is érdekel már igazából, hogy mi igaz és mi nem, bár hozzáteszem, én ezt nem hiszem el...csak hagyják már békén szegény Michaelt, könyörgöm. Mi a retekért kell a halála után is minden idiótának előállnia a hülye történeteivel?! Pénz beszél...
Nyilván MJ sem volt tökéletes, sem angyal, de egy biztos, egy hihetetlenül jószívű, kedves és törődő ember volt. Igazán megadhatnák neki végre a tiszteletet.
Nyilván MJ sem volt tökéletes, sem angyal, de egy biztos, egy hihetetlenül jószívű, kedves és törődő ember volt. Igazán megadhatnák neki végre a tiszteletet.
2011. július 03. 21:20
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Igazából nem sok újat tudok hozzátenni. Szánalmasnak tartom azt, hogy egy halott emberről ilyeneket nyilatkozik egy kiégett, elfelejtett, semmire se tartott ember. Elhiszem én, hogy kellett valami amivel újra a figyelem központjába kerülhet, de pont egy ilyen hírrel? Gusztustalan. Azt is megkérdőjelezem, hogy igaz-e ennek a tartalma. Ha igaz, ha nem én nagyon szeretem Michael Jacksont, egy igazi legenda, sok hibát követett el életében, de rengeteg jót is tett másokkal, segített embereken, jótékonykodott, a zenei világba változásokat, újdonságokat hozott. Felnézek rá, és nem érdekelnek az ilyen gusztustalan emberek akik a halálából akarnak hasznot húzni.
2011. július 03. 21:27
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
én igazából nem akarom elhinni,de valoszinu h elkéne....nem jo olyannal megvádolni valakit aki már nem tud védekezni
de ez csak az én szerény kis véleményem
de ez csak az én szerény kis véleményem
2011. július 03. 21:34
minek kell mindenfélét kitalálni és felhozni Michael halála után ? nem lehetett előtte ezt elmondani ?
2011. július 03. 21:39
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.03. 20:18)
Egy halott ember emlékét miért kell meggyalázni? Mindenki követ el hibákat. Michael életében sok hibát elkövetett. Eddig én is rengeteg hibát követtem el. Lehetséges, hogy még fogok is. De nem értem, hogy a halála után miért kell róla ilyeneket mondani, írni. A családtagoknak is milyen rossz lehet, hogy negatívumot hallanak az elvesztett családtagról. A cikket elve nem kellett volna megírni.
Teljesen egyetértek veled
Én is pont ilyesmit szerettem volna írni
LittleVampire
2011. július 03. 21:40
Idézet (Pandus @ 2011.07.03. 21:20)
Igazából nem sok újat tudok hozzátenni. Szánalmasnak tartom azt, hogy egy halott emberről ilyeneket nyilatkozik egy kiégett, elfelejtett, semmire se tartott ember. Elhiszem én, hogy kellett valami amivel újra a figyelem központjába kerülhet, de pont egy ilyen hírrel? Gusztustalan. Azt is megkérdőjelezem, hogy igaz-e ennek a tartalma. Ha igaz, ha nem én nagyon szeretem Michael Jacksont, egy igazi legenda, sok hibát követett el életében, de rengeteg jót is tett másokkal, segített embereken, jótékonykodott, a zenei világba változásokat, újdonságokat hozott. Felnézek rá, és nem érdekelnek az ilyen gusztustalan emberek akik a halálából akarnak hasznot húzni.
Teljesen egyet értek
2011. július 03. 21:59
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
hogy van képe ilyeneket állítani egy elhunyt emberről? én felnézek rá..és nem hiszek az ilyen emberkéknek, akik már azt se tudják hogy kiből hogy húzzák ki a pénzt!...
ráadásul a halála után :/ szánalom
♥MJ♥
ráadásul a halála után :/ szánalom
♥MJ♥
janet7
2011. július 03. 22:24
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Már mindent leírtatok előttem Szerintem ez is csak egy olyan hír, amit azért találtak ki, hogy erről az Aaronról, akit időközben elfelejtettek, újra beszéljenek. Kacsa hír, ami csak azért kell, hogy tudjanak valamin csámcsogni. Ez undorító és visszataszító. Még ha igaz is lenne, akkor sem érdekel, nehogy már ez a gyerek törje csorbába a Michaelről kialakított képet. Ja bocs, mondjuk szinte mindegy is, mert még éltében is akkora baromságokat találtak ki róla, hogy csak na. Pff... Könyörgöm nem lehetne végre békén hagyni szegény Michaelt, olyan nagy dolog lenne ez??
2011. július 03. 22:42
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
SZENTEM EZ ÚJJABB HÍR VERÉS
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.