Starity

Michael Jackson drogot adott Aaron Carternek

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 03. 21:09 #41
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7748
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
LittleVampire teljesen egyetértek
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 03. 21:10 #42
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Jézusom, ez szánalmas...Nem figyelnek mostanában eléggé rá, hogy előáll ezzel a baromsággal? Hihetetlenül utálom az ilyen Michael halála után előmászó szemeteket. Undorító. Annyira könnyű olyan emberről hazugságokat állítani, aki már nem tudja megvédeni magát. Nem ismertem Michael-t személyesen és nem tartom magamat elvakultnak sem, de abban biztos vagyok, hogy soha nem tett volna ilyet. Annyira szánalmas, hogy miután meghalt alig-alig maradt olyan ember, aki ne állna elő róla valami mocsokkal. Én nem értem az embereket komolyan mondom...Nem kapott már így is elég sz.rt Michael? Nem próbálták már befeketíteni elég sokan? Egész életében ilyen hazugságokat terjesztettek róla, aminek a fele sem volt igaz. És most a halála után sem hagyják békén? Miért nem nyugodhat békében? 2 éve halott, az istenért. Nem igaz, hogy egyes emberekben SEMMI jóérzés nincs. Szegény Michael, ha látná...Annyira jó ember volt és mégis így bánnak vele. Számomra ez egyszerűen gusztustalan. Ezért is imádtam, amit Siedah mondott ebben a videóban. Annyira őszinte és igaz. Miért nem tud minden ember ilyen lenni ezzel kapcsolatban, mint ő? Tudom, pénz, szenzáció, szívtelenség...Ezt a csúszómászót zavarja, hogy a kutyát sem érdekel, pedig ő rohadtul szeretné, ha még mindig kíváncsiak lennének rá. De ha ez így van, miért nem áll elő esetleg valami olyasmivel, amivel kiérdemelné? Miért kell hazudozni egy emberről, aki mellesleg már nem tudja megcáfolni? Emberileg körülbelül sz.rra sem tartom az ilyen férgeket. Michael-re próbálja fogni, hogy tönkrement a szánalmas élete. Nekem senki ne mondja azt, hogy szegény, gyereksztár volt. Michael is az volt és még sem vált ilyenné. Macaulay Culkin is gyereksztár volt, aki nagyon jóban volt Michaellel. Ő is szétcsúszott valamilyen szinten felnőtt korára. De érdekes módon ő nem jött elő semmi ilyennel és mindig védte Michael-t. Itt látszik meg, hogy ki jó ember és ki egy szemét. Annyi igazságtartalma van ennek, mint általában a sztárok halála után előjött szenzációhajhász, pénzéhes ismerősök, testőrök, rohadékok által kitalált szánalmas hazugságoknak, azaz semmi. Mindig ez van, szinte minden hírességnél... Remélem ez a sok sz.r már nem jut el Michaelhez. Nyugodj békében, Michael!♥
5 felhasználónak tetszik: riri17, Pandus, Bogszics, LittleVampire, raspberry
2011. július 03. 21:15 #43
DirtyDiana90
DirtyDiana90
visszatérő vendég
Hozzászólás: 144
Azonosító: 131054
Nem is érdekel már igazából, hogy mi igaz és mi nem, bár hozzáteszem, én ezt nem hiszem el...csak hagyják már békén szegény Michaelt, könyörgöm. Mi a retekért kell a halála után is minden idiótának előállnia a hülye történeteivel?! Pénz beszél...
Nyilván MJ sem volt tökéletes, sem angyal, de egy biztos, egy hihetetlenül jószívű, kedves és törődő ember volt. Igazán megadhatnák neki végre a tiszteletet.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. július 03. 21:20 #44
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Igazából nem sok újat tudok hozzátenni. Szánalmasnak tartom azt, hogy egy halott emberről ilyeneket nyilatkozik egy kiégett, elfelejtett, semmire se tartott ember. Elhiszem én, hogy kellett valami amivel újra a figyelem központjába kerülhet, de pont egy ilyen hírrel? Gusztustalan. Azt is megkérdőjelezem, hogy igaz-e ennek a tartalma. Ha igaz, ha nem én nagyon szeretem Michael Jacksont, egy igazi legenda, sok hibát követett el életében, de rengeteg jót is tett másokkal, segített embereken, jótékonykodott, a zenei világba változásokat, újdonságokat hozott. Felnézek rá, és nem érdekelnek az ilyen gusztustalan emberek akik a halálából akarnak hasznot húzni.
3 felhasználónak tetszik: janet7, PeaceandLove, Bogszics
2011. július 03. 21:27 #45
MileyCyrus13
MileyCyrus13

StátuszMileyCyrus13 még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 839
Csatolások: 135
Azonosító: 94141
én igazából nem akarom elhinni,de valoszinu h elkéne....nem jo olyannal megvádolni valakit aki már nem tud védekezni
de ez csak az én szerény kis véleményem
2011. július 03. 21:30 #46
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
LittleVampire én is egyetértek.
2011. július 03. 21:34 #47
- törölt felhasználó -    
minek kell mindenfélét kitalálni és felhozni Michael halála után ?ohmy.gif nem lehetett előtte ezt elmondani ?ohmy.gif
2011. július 03. 21:35 #48
- törölt felhasználó -    
Pandus igazad van.
2011. július 03. 21:39 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.03. 20:18)
Egy halott ember emlékét miért kell meggyalázni? Mindenki követ el hibákat. Michael életében sok hibát elkövetett. Eddig én is rengeteg hibát követtem el. Lehetséges, hogy még fogok is. De nem értem, hogy a halála után miért kell róla ilyeneket mondani, írni. A családtagoknak is milyen rossz lehet, hogy negatívumot hallanak az elvesztett családtagról. A cikket elve nem kellett volna megírni.

Teljesen egyetértek veled
Én is pont ilyesmit szerettem volna írni
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 03. 21:40 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.03. 21:20)
Igazából nem sok újat tudok hozzátenni. Szánalmasnak tartom azt, hogy egy halott emberről ilyeneket nyilatkozik egy kiégett, elfelejtett, semmire se tartott ember. Elhiszem én, hogy kellett valami amivel újra a figyelem központjába kerülhet, de pont egy ilyen hírrel? Gusztustalan. Azt is megkérdőjelezem, hogy igaz-e ennek a tartalma. Ha igaz, ha nem én nagyon szeretem Michael Jacksont, egy igazi legenda, sok hibát követett el életében, de rengeteg jót is tett másokkal, segített embereken, jótékonykodott, a zenei világba változásokat, újdonságokat hozott. Felnézek rá, és nem érdekelnek az ilyen gusztustalan emberek akik a halálából akarnak hasznot húzni.

Teljesen egyet értek
2011. július 03. 21:59 #51
orianthi25
orianthi25
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 37
Azonosító: 117371
ohmy.gif hogy van képe ilyeneket állítani egy elhunyt emberről? én felnézek rá..és nem hiszek az ilyen emberkéknek, akik már azt se tudják hogy kiből hogy húzzák ki a pénzt!...
ráadásul a halála után :/ szánalom
♥MJ♥
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. július 03. 22:07 #52
Amymya15
Amymya15
We ♥ John's 1.25

StátuszBread Section
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 32
Azonosító: 118559
így hogy már meghalt könnyű vádolni.. előtte nem mondta vna.. szánalom..
2011. július 03. 22:14 #53
- törölt felhasználó -    
2 év után van csak pofája ilyet állítani?? Az ilyen nem ember!!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. július 03. 22:16 #54
Spangli
Spangli

StátuszMan of Steel 2013. június 14-én
Hozzászólás: 504
Csatolások: 333
Azonosító: 140305
ha annyira a barátja és a bizalmasa volt akkor ezt megtarthatta volna magának már persze ha igaz!
2011. július 03. 22:24 #55
Holkyee
Holkyee

Státuszι'м A+ ғσяɛωɛя♥
Hozzászólás: 630
Csatolások: 11
Azonosító: 150475
Ilyenkor már könnyű mondani -.-"
2011. július 03. 22:24 #56
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Már mindent leírtatok előttem meghajolo.gif Szerintem ez is csak egy olyan hír, amit azért találtak ki, hogy erről az Aaronról, akit időközben elfelejtettek, újra beszéljenek. Kacsa hír, ami csak azért kell, hogy tudjanak valamin csámcsogni. Ez undorító és visszataszító. Még ha igaz is lenne, akkor sem érdekel, nehogy már ez a gyerek törje csorbába a Michaelről kialakított képet. Ja bocs, mondjuk szinte mindegy is, mert még éltében is akkora baromságokat találtak ki róla, hogy csak na. Pff... mad.gif dry.gif Könyörgöm nem lehetne végre békén hagyni szegény Michaelt, olyan nagy dolog lenne ez?? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pandus
2011. július 03. 22:26 #57
sipy97
sipy97

Státuszlove is louder than the pressure to be perfect..
Hozzászólás: 767
Azonosító: 133795
cöhh. már tökmindegy , Jackot lecsukni nem fogják. wink.gif
2011. július 03. 22:32 #58
- törölt felhasználó -    
Gyerek figyelem felkeltés miatt csinálta ;/.
2011. július 03. 22:33 #59
- törölt felhasználó -    
Jacko szerintem ilyet nem csinált;/.
2011. július 03. 22:42 #60
Mary Alice Brandon
Mary Alice Brandon

StátuszElisabeth <33
Hozzászólás: 1006
Csatolások: 45
Azonosító: 137286
SZENTEM EZ ÚJJABB HÍR VERÉS