Starity

The Saturdays

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 15:59 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fanni00 @ 2011.10.01. 11:15)
Látom itt sincs nagy aktivitás. Annak ellenére,hogy ahogy észreveszem itt az oldalon is,egyre nagyobb rajongótáborra tesznek szert a lányok. Ezt a cikkek hozzászólásai és Nessa rajongói számának növekedésén tapasztalom.Na mindegy is,úgy gondoltam írok már ide,ne legyen üres a topik. Egy kis véleményt szeretnék írni a legújabb számukról,a My Heart Takes Over-ről. 
Nem tudom,hogy foghatnék bele. Ez a szám,ez,ez valami csoda. Ez most bekerült a kedvenc Sats számaim közé. Pedig oda csak az kerül,amit a kelleténél is milliószor jobban szeretek. És ez a szám ilyen. Annyira szép,annyira jó,annyira csodás,annyira érzelmes. A mindenki által annyira szeretett Notorious és All Fired Up eltörpülhet emellett az új szám mellett (félreértés ne essék,én is szeretem az előbb említett 2 számot). Olvastam róla véleményeket,és sokan írják,hogy Nessa és Roch énekel csak szinte benne. Én mitagadás ennek nagyon örülök. Végre a 2 legkevésbé népszerű tag is előtérbe kerül. Alig várom már,hogy megjelenjen a klipje. Úgy olvastam Izlandon forgatják majd,már most előre látom,hogy ehhez a csodaszép ballada szerű számhoz gyönyörű klip lesz. Nagyon várom.  smileeee.gif 
 
Emellett megtaláltam az új albumnak a tracklistáját. Nem bírom kivárni az album megjelenését,hiába már csak pár hét,akkor is. Meg hát,gondoltam a számokat megosztom veletek is: 
1. ’All Fired Up’
2. ’Notorious’
3. ’Faster’
4. ’My Heart Takes Over’
5. ’White Lies’
6. ’For Myself’
7. ’The Way You Watch Me’
8. ’Do What You Want With Me’
9. ’Promise Me’
10. ’Wish I Didn’t Know’
11. ’Get Ready, Get Set’
12. ’Last Call’
13. ’I Say OK’
14. 'Move On U'


Először is elmondom hogy amit pirossal kiemeltem mondattal tökéletesen egyetértek, bár nekem ez a My Heart Takes Over sem lett a 'Hűde' kedvencem, oké hogy ,izé, nagyon jó szám meg tetszik szép stb., de valahogy nem tudnám napokig azt hallgatni mint mondjuk egy Work-t (mert ugye abba már kb. 3 éve estem bele és még mindig nem untam meg). Nem is hallgatom ezért csak néha félek megunnám. azt meg hogy Ness meg Roch énekelnek benne szinte csak, hát én nem bánom mert szeretem mindkét lánynak a hangját, csak mondjuk meghallgatnék már végre egy olyan Sats dalt ahol Fran meg Molls kapja a főszerepet.
Egyébként ha már a tracklistánál tartunk a másik bonus számot lehagytad(kékkel helyettesítettem). wink.gif És, ú igen én is nagyon várom már a 21.-ét, mert ugye nem tudom te/ti hallgattátok - e már az előzetes számokat, én igen és 2 db személyes kedvencem lett. Az egyik a 'Faster' a másik 'The Way You Watch Me', ezek közül is inkább az utóbbi annyira tetszik. Gondolom az lehet az oka hogy abban a számban (amennyit hallottam belőle) szinte csak Frankie meg Una énekelnek.
'The Way You Watch Me'
'Faster'
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2012. január 08. 19:41 #22
pixie1013
pixie1013
cheeky
 
StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.02.
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Offline offline
Én már régóta nagy rajongója vagyok a bandának, de csak most jutottam el ide, hogy írjak.Először talán az Up-ot hallottam tőlük, de ami igazán megfogott az a Work.
A kedvencem a bandából, és egyben az egyik példaképem Una.Egyszerűen imádom.most ódákat tudnék róla zengeni, de röviden annyi hogy szerintem, kedves, bájos, és nem utolsó sorba gyönyörű.És szerintem a hangja is fantasztikusan szép.
A második kedvencem Mollie.Neki is gyönyörű a hangja, és őt is nagyon szeretem.
A többiek nagyjából ugyanúgy szeretem, de ettől függetlenül nem a kedvenceim.Talán a Vanessa az aki kicsit unszimpatikus nekem, de azért nem utálom.
Jelenleg a kedvenc számuk a Notorious.Egyszerűen nem tudom megunni.
És az új stílusuk is nagyon bejön.
A The Saturdays a kedvenc bandámmá nőtte ki magát, hiszen minőségi zenét csinálnak, és egyikük sem szállt el magától.
heart.gif
2012. november 12. 17:30 #23
- törölt felhasználó -    
Én nagyon szeretem őket egyszerűen imádoomm yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif friends.gif excl.gif excl.gif thumbup2.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Una Healy Una Healy 1119.