Megölték Nicki Minaj unokatestvérét
2011. július 04. 23:22
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
soha nem volt szimpi a csaj, de sajnálom azért..
2011. július 04. 23:23
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Részvétem
2011. július 04. 23:24
nagyon sajnálom:(
R.I.P remélem hamar kiderül ki tette és kellőképpen megkapja büntetését:(
2011. július 04. 23:31
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek prézli-el és _ToTo_-al
2011. július 04. 23:40
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
úristenn..nagyon sajnálom szegényt..részvétem..hogy létezhetnek olyan elmebeteg emberek akik képesek ilyenre??
2011. július 04. 23:42
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon sajnálom Nickit, ez szörnyű lehet számára. Bár szerintem sem valószínű, hogy csak úgy megölték, mert unatkoztak, de akkor is csak úgy elvenni egy emberi életet... :/ Részvétem.
2011. július 04. 23:44
RIP 
és szegény Nicki sztem biztos,hogy a családjával marad..
és szegény Nicki sztem biztos,hogy a családjával marad..
2011. július 04. 23:48
New York-ban szinte mindennaposak az ilyesmi gyilkosságok. Ha NY-ban élsz, és annak is olyan részén, mint pl. Queens, akkor számítani lehet arra, hogy megkéselnek, lelőnek vagy agyon vernek. Rengeteg ilyesmi esetet lehet hallani. Legalábbis véleményem szerint NY-nak vannak biztonságosabb, de hihetetlen veszélyes részei is. Apukám járt kint NY-ban még nagyon régen. Én még akkor meg sem születtem, és eltévedtek a kocsival. Totál véletlenül, de bekeveredtek NY egyik gettó negyedébe. Hát nem éppen a legszebb élményei voltak. Nem tudom. New York engem is hihetetlenül vonz, de képzeld el! Egy városnak akkora szinte a lakossága, mint egész Magyarországénak! Tömeg, tömeg, nyomor. Én nem bírnám, mert mindig is viszolyogtam a tömegtől. Képes voltam 3-4 villamost is elengedni csak azért, hogy az emberek ne álljanak a számba, mert zavar. Részben én is sajnálom, de a prézli által belinkelt twitter fiók alapján, hát elképzelhető, hogy drogos volt, drogot árult vagy éppen bandázott. New York-ban ez is elég népszerű. Tény, ami tény, nem a legjobb ember volt. Mégis szörnyű az a tudat, hogy a primitívség legaljára süllyedtünk le. Akárhány fajt nézel meg, mindegyik közül legagresszívabb az ember. Az agresszivitás szót talán úgy tudom definiálni, mint egy adott fajon belül az egyik, a másik ugyanazon fajhoz tartozó társa elleni agressziót jelenti. Tehát az nem agresszió, ha a leopárd megeszi a gazellát. És sajnos itt tartunk. A saját fajtársainkat gyilkoljuk. Sajnálni sajnálom, mert mégis csak ember volt, de az is könnyen elképzelhető, hogy saját maga kereste a bajt.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. július 04. 23:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Részvétem. Nyugodjon békében.
2011. július 04. 23:56
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Részvétem.
Ez szörnyű.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.