Madonna TOP 10 botránya
2011. július 28. 14:11
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (dori08 @ 2011.07.06. 12:47)
Madonnának világéletében mocskos volt a szája, és soha nem bánt meg semmit-részlet az új ELLE magazinból...mindent elmond.
Ha nem kiragadjuk a szavakat, hanem az egészet nézzük, akkor egészen mást jelentenek a leírt gondolatok: „Lehet, hogy a csillaga már nem világít oly fényesen, mint régen, de érdemei elévülhetetlenek. Nélküle nem lenne Lady Gaga és talán huszonegyedik századi női öntudat sem. Mocskos a szája, és a múltja is az, de Madonna sosem szégyellt semmit, inkább büszke mindenére. Örök megújuló, a meglepetések asszonya.” - ELLE magazin 2011. július
2011. augusztus 16. 17:13
|
|
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline
|
XDD hehe...
2011. augusztus 20. 12:57
|
|
paticicuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 158762 offline
|
ő sem a legnormálisabb
látszik, hogy öregszik
látszik, hogy öregszik
2011. szeptember 03. 13:52
Egyébként meg botrányok ide, botrányok oda. Madonna mindig is a pop királynője marad.
2011. november 26. 15:47
Engem nem érdekelnek ezek bár én bírom a botrányokat és ezek annyira nem is durvák am meg engem az érdekel, hogy milyen a hangja és a számat nem az, hogy éppen mit ront el am meg Madonna a pop királynője tehát ne mondjátok, hogy szerintetek nem ez a lényeg, mert ha kiérdemelte ezt a címet csak tud vmit -.-
2011. december 21. 22:08
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Micsoda botrányos nőci. De amíg vannak jó számai, engem nem érdekel. A régieket néha elhallgatom, de mostanában már kezd annyira unszimpatikus lenni, hogy egyre kevesebbszer veszem elő. Annak ellenére, amit az előbb mondtam.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: