A Harmionét alakító lány az utolsó jelenet után jó ideig siratta a Harry Potter-sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Watson órákig zokogott a befejezés miatt
2011. július 06. 22:07
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. július 06. 22:10
Szegény 
Ma mutatták őket a tvben, vmi összeállítást néztek,ott még a fiúk is sírtak!
Háát az biztos, h ennyi idő után nehéz így elválni egymástól.
Ma mutatták őket a tvben, vmi összeállítást néztek,ott még a fiúk is sírtak!
Háát az biztos, h ennyi idő után nehéz így elválni egymástól.
2011. július 06. 22:11
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Teljesen megértem. Amikor a befejezésről készült videót néztem én is megkönnyeztem. Annyira aranyosak voltak ahogy búcsúzkodnak és ölelkeznek. Szomorúsággal tölt el, hogy véget ért a HP-s időszak. Hiányozni fognak
Kíváncsian várom az új projektjét!
2011. július 06. 22:14
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Meg tudom érteni. Éveken át együtt dolgoztak, összeszoktak, nyilván hiányozni fog neki a kis csapat.
Biztosan más is szomorú a befejezés miatt, többek között én is.
2011. július 06. 22:16
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ez olyan aranyos *.* Nem csodálom, én is nagyon sajnálom, hogy vége...hiszen 10 évig dolgoztak ezen, együtt :'(
2011. július 06. 22:17
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
A Harry Pottertől függetlenül, mindenkit megvisel mikor az életének egy ilyen jelentős szakasza lezárul.
Én minden komolyabb (film)sorozat végén kicsit belegondolok, hogy mit érezhettek a színészek, hiszen a rajongóknak is nehéz, nemhogy azoknak akik éveket dolgoztak azon a másfél-két órán.
Ráadásul belegondolni, hogy valóban nincs többé.
Én minden komolyabb (film)sorozat végén kicsit belegondolok, hogy mit érezhettek a színészek, hiszen a rajongóknak is nehéz, nemhogy azoknak akik éveket dolgoztak azon a másfél-két órán.
Ráadásul belegondolni, hogy valóban nincs többé.
2011. július 06. 22:20
megértem mert ennyi éven át és ennyi rész után persze hogy az ember hozzá szokott és nekünk is furcsa lesz hogy 2 év múlva nem lesz megint egy a mozikban sőt utána se
2011. július 06. 22:23
meg tudom érteni, én sem fojtanám vissza a könnyeimet ha a 10 évig forgatott filmemnek vége lenne, és egy csomó barátom volt/van ott. remélem azért tartani fogják a kapcsolatot - sőt szinte biztos vagyok benne - mert tényleg el tudom képzelni mennyire nehéz lehet, hogy ennyi idő után különválnak az útjaik..
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: