Ryan Murphy döntött úgy, hogy a Glee stábjának körülbelül a fele bizony búcsúzik, szerinte ugyanis a fiatalabb tehetségeknek is teret kell adni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Glee: búcsúzik a stáb fele
2011. július 07. 10:44
2011. július 07. 10:47
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet
Többek közt elbúcsúzik Cory Monteith, Mark Salling, Dianna Agron, Amber Riley és Chris Colfer is.
Mi van? Komolyan mondom, nem fogom nézni a Glee-t. Nem érdekelnek az új szereplők, nekem a régiek kellenek. Ryan Murphy teljesen megőrült?
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 07. 10:49
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
ne már Cory Monteith, Mark Salling, Dianna Agron, Lea Michele ? a legtehetségesebbel mennek el de mondjuk megértem hiszen nem járhatnak örökre a gimibe de akkor is rossz :/
2011. július 07. 10:50
Arra nemgondolt ,hogy mindenki megszerette őket és ezáltal csökken a nézettség? Ha nem lesz benne Di, én se fogom nézni
2011. július 07. 10:53
Nekem Nayáért és Diannáért megszakad a szívem Akkor már ne legyen Glee, mert engem kicsit sem érdekelnek az új szereplők. Persze, nekik ez egy lehetőség, de ne küldjék már el a sorozat 'éltetőit'. Mi lesz velünk Rachel önimádása, Santana beszólásai és Brittany hülyeségei nélkül?
2011. július 07. 10:55
Esztíí6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 185 Csatolások: 208 Azonosító: 129417 offline |
Twilight6
teljesen egyetértek én minden petíciót aláírok ha lesz Chordét már alá írtam és szerintem nem lesz Glee a Glee Amber,Cory,Dianna,Chris és Chord nélkül engem nem érdekelnek az újszereplők... Ha már elballagnak ballagjanak el együtt ne külön külön de az lenne a legjobb ha maradnának. És Ryan Murphy meg azon szerintem nem gondolkozott el ha például Kurt szerepe megszűnik hány rajongó nem fogja nézni a Glee-t
teljesen egyetértek én minden petíciót aláírok ha lesz Chordét már alá írtam és szerintem nem lesz Glee a Glee Amber,Cory,Dianna,Chris és Chord nélkül engem nem érdekelnek az újszereplők... Ha már elballagnak ballagjanak el együtt ne külön külön de az lenne a legjobb ha maradnának. És Ryan Murphy meg azon szerintem nem gondolkozott el ha például Kurt szerepe megszűnik hány rajongó nem fogja nézni a Glee-t
2011. július 07. 11:02
Engem érdekelnek az új szereplők, de mérhetetlenül sajnálom, hogy ennyien elmennek legalább pár rész erejéig maradhatnának, néha-néha, hogy mi lett velük gimi után meg ilyesmi. Főleg Diannát, Christ és Cory-t sajnálom, na meg persze Chord-ot. De egyébként szerintem nem kell feltétlenül ilyen negatívan állni a dolgokhoz, lehet, hogy az új szereplők is ugyanolyan gyorsan a szívünkhöz nőnek majd. Egy esélyt mindenképpen megérdemelnek (szerintem legalábbis)
1 felhasználónak tetszik:
Pillebaba98
2011. július 07. 11:09
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Ez a mai nap legszomorúbb híre idáig. Borzasztó, hogy akikért érdemes volt nézni a Glee-t távoznak. Én adok az új évadnak is egy esélyt, de ha nem fognak meg elsőre az új szereplők tovább biztosan nem fogom nézni. Cory és Dianna karaktere volt a kedvencem és nélkülük már nem ugyanaz a Glee.
2 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
vikike0614
2011. július 07. 11:10
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline |
nem lesz ugyan az mit az eredeti szereplőkkel ... de hát kíváncsi vagyok hogy majd milyenre fogják megcsinálni ...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.