Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 08. 09:33
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
itt írogatja 1-2 ember, hogy a szerelem vak meg mindenkinél más érzés blabla.. meg, hogy Selena (így kell leírni a nevét, aki nem tudná -.- nem Szelike, Szelenítácska stb.) biztos nem szerelmes.. könyörgöm!! ti ezt honnan tudjátok?? mindenki más, mindenki máshogy mutatja ki az érzéseit, szegényeket a nap 24 órájában paparazzók zaklatják, a pletykalapok kiforgatják minden szavukat, és persze kapnak nem kevés rosszindulatú véleményt. Ha ők boldogok együtt, szeretik egymást akkor ez miért fáj másoknak? ha nekik nem számít az a 1,5év akkor nektek miért? ..
2011. július 08. 09:44
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Nem gondoltam volna,hogy Selena lesüllyed a gyerekes szintű Justinhoz...:S Ciki....max.2 hónapot adok nekik,mert csak a karrier miatt is Justinért elég hülye,peképzelt idióta csaj van oda...Ők meg bármire képesek,én a helyében meggondolnám...(bár eleve nem jönnék összes Justinnal xd)
2011. július 08. 09:44
É nem vagyok óriási Selena fan..és Justin-t se nagyon bírom..Nem értem miért szidjátok őket??!! ha ők most így boldogok egymással..akkor legyenek együtt.Úgy bírom,hogy a Selena fanok azokat írogatják,hogy már nem is bírják Selena-t..jó oké nekem is világos,hogy nem bírjátok Justin-t de ha neki Justin kell akkor fogadjátok el.Én örülök,hogy egymásra találtak és sok boldogságot nekik..
2011. július 08. 09:45
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
*beképzelt *össze
2011. július 08. 10:10
liliom3 egyet értek PiciPicurral! Ha szereted Justint akkor miért akarod hogy rossz legyen neki? Látszólag te csak egy rajongó kis lány vagy aki megvesz a sztárocskájáért! Selena nem ártott neked semmit!
2011. július 08. 10:13
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
liliom3 ha tényleg annyira szereted Justin akkor örülj inkább neki hogy boldog! Lehet hogy nem szereted Selenát de attól még hogy gyülölködsz nem fognak szakítani.
2011. július 08. 10:16
Catty888 már nem azért de a profilodban nem azt írtad hogy nem bírod a bunkó embereket?! csak mert amit írtál hogy leszbikusok és hogy nem tagadják? Milyen ember az ilyen aki ilyet ír ki?
2011. július 08. 10:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
kép alapján: tisztasággyűrű az ágy alatt porosan hever...
2011. július 08. 10:20
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
:)szerintem aranyosak együtt
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: