Egy tajvani városban július harmadikát hivatalosan is Lady Gaga nappá nyilvánították.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga ünnepnapot kapott
2011. július 08. 05:16
Szerintem enyhén túlzásba viszik az emberek. A végén szobrot emelnek neki, olimposzi díszlettel.
2011. július 08. 05:38
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline |
De azért mert nagyon nagyon sok pénzt fordított a földrengés áldozataira és az elmaradt területek feljlesztésére Afrikában is Japánnak több mint 69 millio dollár tutalt a földrengést követő 2 nap
2011. július 08. 06:28
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline |
Hát szerintem túlzásba viszik..
2011. július 08. 06:51
Nem viszik kissé túlzába?Az teljesen rendben van hogy szeretik de ezt mégis minek?Nem akarják átadni neki esetleg a város vezetését is vagy valami?Végülis az is tisztelgés...
2011. július 08. 07:30
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
egyetertek eddigi hozaszolok nagy reszevel, szerintem is tulzas..
2011. július 08. 08:27
ez túlzás, sajnálom szegényeket hogy egy ilyen hírességet dicsőítenek
2011. július 08. 08:46
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
Király!
2011. július 08. 08:48
Tényleg nagyon kedves dolog ez, és biztos borzasztó jól esett Gagának, ugyanakkor szerintem is túlzás azért ünnepnapot csinálni a tiszteletére, hisz csak pár éve robbant be, és igazából annyit nem tett le az asztalra, hogy megérdemelt legyen. Tucatzenét játszik és az "egyéni" öltözködése inkább hat segélykiáltásnak, mint stílusnak.
Ha most azt olvastam volna, hogy Elton John, Mick Jagger, vagy más nagy előadó kapott ünnepnapot, azt mondom, oké, ők tényleg letett már valamit az asztalra, megdolgoztak érte. De ő...? Tíz év múlva, amint bejön egy újabb stílusirányzat a divatba, Gaga megy a süllyesztőbe a többi olyan sztárral együtt, akik, ha mondhatom ezt, ilyen egyszínű zenét játszanak. Azonban az igazi tehetségek, a nagy példaképek, vagy ikonok nem fognak eltűnni. Majd egyszer biztosan, hisz mi sem emlékszünk az összes zeneszerzőre a korábbi évekből, de én biztos vagyok abban, hogy pl Elton John neve még nagyon-nagyon sokáig fenn marad, ha másért nem, hát az Oroszlánkirály miatt biztosan
Ha most azt olvastam volna, hogy Elton John, Mick Jagger, vagy más nagy előadó kapott ünnepnapot, azt mondom, oké, ők tényleg letett már valamit az asztalra, megdolgoztak érte. De ő...? Tíz év múlva, amint bejön egy újabb stílusirányzat a divatba, Gaga megy a süllyesztőbe a többi olyan sztárral együtt, akik, ha mondhatom ezt, ilyen egyszínű zenét játszanak. Azonban az igazi tehetségek, a nagy példaképek, vagy ikonok nem fognak eltűnni. Majd egyszer biztosan, hisz mi sem emlékszünk az összes zeneszerzőre a korábbi évekből, de én biztos vagyok abban, hogy pl Elton John neve még nagyon-nagyon sokáig fenn marad, ha másért nem, hát az Oroszlánkirály miatt biztosan
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.