Lady Gaga sokak számára igazi példakép, aki nemcsak zenéjével, hanem extrém kinézetével kelti fel sokak figyelmét. Az énekesnő látszólag remekül érzi magát, ám azt kevesen tudják róla, hogy nap mint nap megszenved betegségével és azért, hogy beleférjen egyedi, szűk ruháiba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga beteg és a súlya megszállottja
2011. július 08. 13:32
Hát ennek biztos hogy nem lesz jó vége. :S (Sajnos)
2011. július 08. 13:36
Canibal3:már nem olyan rövid, Gaga egyszer azt nyilatkozta, hogy a paróka alatt már alig van igazi haja
2011. július 08. 13:37
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Már látom előre: 20 szegény Gaga hozzászólás egymás alatt, aztán 10 egyetértek.
Azt mondjuk láthatjuk, hogy Seal arcával is mit művelt a betegség...
Ha tényleg akkora nagy tehetség lenne, mint azt mondjátok/mondják, akkor az egyedi és szűk ruhái nélkül, és nem koplalva, hanem túlsúlyosan is megállná a helyét, nem?
Azt mondjuk láthatjuk, hogy Seal arcával is mit művelt a betegség...
Ha tényleg akkora nagy tehetség lenne, mint azt mondjátok/mondják, akkor az egyedi és szűk ruhái nélkül, és nem koplalva, hanem túlsúlyosan is megállná a helyét, nem?
2011. július 08. 13:37
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline |
szerintem gaga nem lesz sokáig 'trónon' de azalatt az idő alatt többet visz véghez mint mások évtizedek alatt. sajnálom, hogy beteg...
de ez bárkit megviselne. sőt, ő sokkal jobban bírja, mint ahogy egy akárki más bírná.
de ez bárkit megviselne. sőt, ő sokkal jobban bírja, mint ahogy egy akárki más bírná.
2011. július 08. 13:41
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Melyik sztárnak nincs valami baja? Lehet hogy nem tudunk róla, de szerintem nincs olyan sztár, de még ember se nagyon a földön, akinek ne lenne valami baja (leginkább pszichésen, gondoljunk csak a fogyókúrákra!!).
Valahol sejtettem hogy Gaga lelke se tiszta, mint a patyolat, és igazából ő tudja, hogyan birkózik meg ezzel. Nem szegény, meg nem is kell éljenezni - elég lenne ha az ember egy kicsit mélyebben magába nézne, és meglátná azt a sok szemetet, ami valakinek lupusban, valakinek mellrákban, valakinek meg egy náthában jön fizikai síkra....
Valahol sejtettem hogy Gaga lelke se tiszta, mint a patyolat, és igazából ő tudja, hogyan birkózik meg ezzel. Nem szegény, meg nem is kell éljenezni - elég lenne ha az ember egy kicsit mélyebben magába nézne, és meglátná azt a sok szemetet, ami valakinek lupusban, valakinek mellrákban, valakinek meg egy náthában jön fizikai síkra....
2011. július 08. 13:44
Idézet
A lupusa sokkal rosszabb, mint ahogy azt elmondja. Azért hord parókát és sminket mert hullik a haja és tele van piros foltokkal
Maradjunk annyiba ,hogy nem a betegség miatt hord olyan ruhát amilyet. Gondolom nem csak Gaga szenved ilyen kórban hanem vannak mások is, és ők gondolom nem hordanak ilyen ruhákat. Ez nem lupus hanem feltűnési viszketegség, inkább. Láthatóan két dolog miatt csinálja: pénz, és önsanyargatás.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. július 08. 13:45
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
én nagy rajongója vagyok a kezdetek óta, és sztem le kellene már állnia a sok munkával!
2011. július 08. 13:54
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline |
Gaga nem a kedvencem, de azért sajnálom nemjóó az ilyen betegség .... :\
2011. július 08. 13:57
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline |
Úr Isten remélem h nem azért hord parókát v is hát biztos h nem azért hord parókát mert már 2009-ben is oda volt a parókákért remélem nem a betegség miatt:SS Mother Monster
2011. július 08. 14:03
annyira sajnálom, kár érte, és az is kár hogy annyira meg akar felelni, sztem a rajongóit úgy is szeretnék 100%-osan ha lenne rajta pár plussz kiló, sőt lehet hogy még jobban is nézne ki ....
2011. július 08. 14:09
A leírtak alapján nem csak lupusa van, hanem anorexiás is. Azok kritizálják a súlyukat, meg sanyargatják magukat
Mindesetre sajnálom a lupus miatt
Jobb lenne, ha kis időt pihenne, és csak magával foglalkozna! A rajongói biztosan megértenék őt, ha szeretik!
Am a cikk nagyon jó lett
Mindesetre sajnálom a lupus miatt
Jobb lenne, ha kis időt pihenne, és csak magával foglalkozna! A rajongói biztosan megértenék őt, ha szeretik!
Am a cikk nagyon jó lett
2011. július 08. 14:10
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline |
pedig gyönyörü alakja van és nagyon sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.