Mindenki úgy tartja, hogy az ötéves Suri Cruise-zal igazi kis hercegnőként bánnak szülei, hiszen mindenből a legdrágább dolgokat kapja meg. Katie Holmes külföldön is mindig drága dolgokat választ gyermekének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi lesz veled, Suri?
2011. július 08. 17:46
2011. július 08. 17:48
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline |
istenem, mennyi pénzük lehet ezeknek!! O_O
2011. július 08. 17:48
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline |
ez nagyon szomoru ....egy gyereket hogy lehet ennyire elkényeztetni ?? : ( nem normális dolog h az 5 éves gyerek uralkodjon a szülein : //
2011. július 08. 17:49
Idézet (LaurenConrad11 @ 2011.07.08. 17:48)
Jó lehet neki
Szerintem ezt gondold át még egyszer.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 08. 17:50
hát akkor úgytűnik ő lesz a világ legelkényeztetettebb gyereke.. csak sajnálni tudom. és hároméves korától magassarkú? amindenit..ehhez meg csak gratulálni tudok, nem csalódtam Tom-ban és Kate-ben.. -.-
2011. július 08. 17:51
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline |
trallali---100%-osan igazad van nem olyan jo neki ...egyszer rá jön majd a kis Suri h neki is meg kell élnie valahogy a pénz nem örök....meg nem csk az hanem h nem minden történik ugy ahogy kiejtem a számon..
2011. július 08. 17:53
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Ez van,ha valaki híres sztár,és sok pénze van..
LaurenConrad11 - biztos vagy benne? Nem lehet mindent pénzzel elérni..vagy igen? Hát nem.. De a te dolgod,ha te így gondolod..Bár szerintem mások szerint sem jó. Vagy szerinted jó,ha egy 5 éves gyerek így el van kényeztetve?
LaurenConrad11 - biztos vagy benne? Nem lehet mindent pénzzel elérni..vagy igen? Hát nem.. De a te dolgod,ha te így gondolod..Bár szerintem mások szerint sem jó. Vagy szerinted jó,ha egy 5 éves gyerek így el van kényeztetve?
2011. július 08. 17:54
Azért neki sincs túl jó élete a ruháktól eltekintve. Folyton ott vannak a közelében a paparazzik (már nem egyszer volt olyan kép róla, hogy elbújik az anyja mögé), ráadásul már ennyi idősen magassarkúban jár... Nem lehet valami kénylemes neki.
2011. július 08. 17:56
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Én szegényt csak sajnálni tudom. Olvastam, hogy nincsenek játszótársai. Rossz lehet így felnőni. A másik, hogy minek egy ilyen kisgyermeknek drága ruhákat venni? Gyorsan kinövi őket. Felesleges az egész herce-hurca. Mindenki tudja, hogy gazdagok. Nem kell a rongyrázás.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 08. 17:58
Betettem egy képet is Suriról, amin drága ruhákban van, az hova lett?
Mindenestre baromira nem értem a szüleit. Nem hinném, h Katiet elkényeztették, Tom meg a másik lányát abszolut semmibe veszi, Surit miért kell így kényeztetni? Aztán majd csodálkoznak, ha pár év múlva elvonókra kell vinni -.-"
Plusz ha ennyi pénzük van, félretehetnék neki, vagy jótékony célra is felhasználhatnák. Mit fog így tanulni az a gyerek?
Mindenestre baromira nem értem a szüleit. Nem hinném, h Katiet elkényeztették, Tom meg a másik lányát abszolut semmibe veszi, Surit miért kell így kényeztetni? Aztán majd csodálkoznak, ha pár év múlva elvonókra kell vinni -.-"
Plusz ha ennyi pénzük van, félretehetnék neki, vagy jótékony célra is felhasználhatnák. Mit fog így tanulni az a gyerek?
2011. július 08. 18:01
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline |
Ez most olyan,h mindent megkap,csak törődni ne kelljen vele!Most ha vinnyog,és kit érdekel,ő a felnőtt,ő az anyja,nehogy már egy 5éves azt tegyen amit akar,csak azért,mert a szülei hiresek!
Kétlem,h jó lehet neki:milyen felnőt lesz ebből a Suriból,megszokja,h neki mindent lehet,még aztis,h elvehet bármit a boltban,csak azért,mert kiskorában mindent megengedtek neki,akkor ezt mért ne,de azért az anyja ránézhetne néha,jó,szegénynek a hülye férje mellett is van elég baja,aki üti-veri ahol éri,de akkor is,a gyereke milyen példát fog tőle tanulni,h ha megakarják ütni akkor hagyja,meg lapuljon,azért ne szálljon el vele a ló!
Mint Miles kishúga Noah,velem egyidős,melltartót és magassarkút hord,és még a haját is festeti,Mileyt szeretem,de az ilyen elkényesztetett sztárcsemetéket rühellem!
Kétlem,h jó lehet neki:milyen felnőt lesz ebből a Suriból,megszokja,h neki mindent lehet,még aztis,h elvehet bármit a boltban,csak azért,mert kiskorában mindent megengedtek neki,akkor ezt mért ne,de azért az anyja ránézhetne néha,jó,szegénynek a hülye férje mellett is van elég baja,aki üti-veri ahol éri,de akkor is,a gyereke milyen példát fog tőle tanulni,h ha megakarják ütni akkor hagyja,meg lapuljon,azért ne szálljon el vele a ló!
Mint Miles kishúga Noah,velem egyidős,melltartót és magassarkút hord,és még a haját is festeti,Mileyt szeretem,de az ilyen elkényesztetett sztárcsemetéket rühellem!
2011. július 08. 18:04
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline |
Thora_90:iagazad van,nem lesznek ők mindig olyan sikeresek,h annyi pénzük lesz,jobb lenne,ha félrettennék,és nem pocsékolnák,ha már annyira sok van nekik,akkor adományozzanak!
2011. július 08. 18:05
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline |
A gyerek ha felnőtt lesz, nem tud majd boldogulni. A pénzét drága ruhákra meg cipőkre fogja elkölteni annyira megszokja! Azt hogy nincsenek barátai teljes mértékben megértem...
2011. július 08. 18:09
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Suriból lesz a világ legnagyobb dívája, főleg ha továbbra is kényeztetik. Nem így kéne gyereket nevelni. Ezzel a módszerrel nem fognak sokra menni vele, csak annyit érnek el hogy mindenki utálni fogja.
2011. július 08. 18:13
szóhoz nem jutok..sajnálom ezt a kislányt,miért kell így elkényeztetni..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.