Mindenki úgy tartja, hogy az ötéves Suri Cruise-zal igazi kis hercegnőként bánnak szülei, hiszen mindenből a legdrágább dolgokat kapja meg. Katie Holmes külföldön is mindig drága dolgokat választ gyermekének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi lesz veled, Suri?
2011. július 08. 17:46
2011. július 08. 17:48
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
istenem, mennyi pénzük lehet ezeknek!! O_O
2011. július 08. 17:48
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
ez nagyon szomoru ....egy gyereket hogy lehet ennyire elkényeztetni ?? : ( nem normális dolog h az 5 éves gyerek uralkodjon a szülein : //
2011. július 08. 17:49
Idézet (LaurenConrad11 @ 2011.07.08. 17:48)
Jó lehet neki 
Szerintem ezt gondold át még egyszer.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 08. 17:50
hát akkor úgytűnik ő lesz a világ legelkényeztetettebb gyereke.. csak sajnálni tudom. és hároméves korától magassarkú? amindenit..ehhez meg csak gratulálni tudok, nem csalódtam Tom-ban és Kate-ben..
-.-
2011. július 08. 17:51
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
trallali---100%-osan igazad van nem olyan jo neki ...egyszer rá jön majd a kis Suri h neki is meg kell élnie valahogy a pénz nem örök....meg nem csk az hanem h nem minden történik ugy ahogy kiejtem a számon..
2011. július 08. 17:53
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Ez van,ha valaki híres sztár,és sok pénze van..
LaurenConrad11 - biztos vagy benne? Nem lehet mindent pénzzel elérni..vagy igen? Hát nem.. De a te dolgod,ha te így gondolod..Bár szerintem mások szerint sem jó. Vagy szerinted jó,ha egy 5 éves gyerek így el van kényeztetve?
LaurenConrad11 - biztos vagy benne? Nem lehet mindent pénzzel elérni..vagy igen? Hát nem.. De a te dolgod,ha te így gondolod..Bár szerintem mások szerint sem jó. Vagy szerinted jó,ha egy 5 éves gyerek így el van kényeztetve?
2011. július 08. 17:54
Azért neki sincs túl jó élete a ruháktól eltekintve. Folyton ott vannak a közelében a paparazzik (már nem egyszer volt olyan kép róla, hogy elbújik az anyja mögé), ráadásul már ennyi idősen magassarkúban jár... Nem lehet valami kénylemes neki.
2011. július 08. 17:56
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Én szegényt csak sajnálni tudom. Olvastam, hogy nincsenek játszótársai. Rossz lehet így felnőni. A másik, hogy minek egy ilyen kisgyermeknek drága ruhákat venni? Gyorsan kinövi őket. Felesleges az egész herce-hurca. Mindenki tudja, hogy gazdagok. Nem kell a rongyrázás.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 08. 17:58
Betettem egy képet is Suriról, amin drága ruhákban van, az hova lett? 
Mindenestre baromira nem értem a szüleit. Nem hinném, h Katiet elkényeztették, Tom meg a másik lányát abszolut semmibe veszi, Surit miért kell így kényeztetni? Aztán majd csodálkoznak, ha pár év múlva elvonókra kell vinni -.-"
Plusz ha ennyi pénzük van, félretehetnék neki, vagy jótékony célra is felhasználhatnák. Mit fog így tanulni az a gyerek?
Mindenestre baromira nem értem a szüleit. Nem hinném, h Katiet elkényeztették, Tom meg a másik lányát abszolut semmibe veszi, Surit miért kell így kényeztetni? Aztán majd csodálkoznak, ha pár év múlva elvonókra kell vinni -.-"
Plusz ha ennyi pénzük van, félretehetnék neki, vagy jótékony célra is felhasználhatnák. Mit fog így tanulni az a gyerek?
2011. július 08. 18:01
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Ez most olyan,h mindent megkap,csak törődni ne kelljen vele!Most ha vinnyog,és kit érdekel,ő a felnőtt,ő az anyja,nehogy már egy 5éves azt tegyen amit akar,csak azért,mert a szülei hiresek!
Kétlem,h jó lehet neki:milyen felnőt lesz ebből a Suriból,megszokja,h neki mindent lehet,még aztis,h elvehet bármit a boltban,csak azért,mert kiskorában mindent megengedtek neki,akkor ezt mért ne,de azért az anyja ránézhetne néha,jó,szegénynek a hülye férje mellett is van elég baja,aki üti-veri ahol éri,de akkor is,a gyereke milyen példát fog tőle tanulni,h ha megakarják ütni akkor hagyja,meg lapuljon,azért ne szálljon el vele a ló!
Mint Miles kishúga Noah,velem egyidős,melltartót és magassarkút hord,és még a haját is festeti,Mileyt szeretem,de az ilyen elkényesztetett sztárcsemetéket rühellem!
Kétlem,h jó lehet neki:milyen felnőt lesz ebből a Suriból,megszokja,h neki mindent lehet,még aztis,h elvehet bármit a boltban,csak azért,mert kiskorában mindent megengedtek neki,akkor ezt mért ne,de azért az anyja ránézhetne néha,jó,szegénynek a hülye férje mellett is van elég baja,aki üti-veri ahol éri,de akkor is,a gyereke milyen példát fog tőle tanulni,h ha megakarják ütni akkor hagyja,meg lapuljon,azért ne szálljon el vele a ló!
Mint Miles kishúga Noah,velem egyidős,melltartót és magassarkút hord,és még a haját is festeti,Mileyt szeretem,de az ilyen elkényesztetett sztárcsemetéket rühellem!
2011. július 08. 18:04
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Thora_90:iagazad van,nem lesznek ők mindig olyan sikeresek,h annyi pénzük lesz,jobb lenne,ha félrettennék,és nem pocsékolnák,ha már annyira sok van nekik,akkor adományozzanak!
2011. július 08. 18:05
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
A gyerek ha felnőtt lesz, nem tud majd boldogulni. A pénzét drága ruhákra meg cipőkre fogja elkölteni annyira megszokja! Azt hogy nincsenek barátai teljes mértékben megértem...
2011. július 08. 18:09
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Suriból lesz a világ legnagyobb dívája, főleg ha továbbra is kényeztetik. Nem így kéne gyereket nevelni. Ezzel a módszerrel nem fognak sokra menni vele, csak annyit érnek el hogy mindenki utálni fogja.
2011. július 08. 18:13
szóhoz nem jutok..sajnálom ezt a kislányt,miért kell így elkényeztetni..
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.