Adele
2011. július 09. 14:23
Igazán megérdemel Adele is egy külön topikot.
Én nagyon megszerettem a Rolling in the Deep című slágere után, folyton a 21 című albumát hallgatom. Nagy karrier áll még előtte, gyönyörű hangja van. Mint ember, is szimpatikusnak tartom.
2011. július 16. 10:09
Tegnap este már sokadjára hallottam a Rolling in the Deepet mixben, aztán annyira megtetszett, hogy most hallgatom a 21 nevű albumát. Tényleg veszélyesen jól szól a hangja! Az enyhén soulos beütés nagyon király.
2011. július 19. 22:45
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Valami eszméletlen jók a dalai és imádom a hangját.
1 felhasználónak tetszik:
Barbi411
2011. július 25. 21:12
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Imáááádom (:
Eléggé vicces történet, miképpen ismertem meg.. Londonban voltam, mikor az autó rádiójában megszólalt, a mostmár ismert "Make you feel my love" c. száma.. megkérdeztem Tetley nénit (akinél laktam), hogy ki ő, és elárulta nekem, hogy ő bizony Adele..és, hogy ő is nagyon szereti (:
Amint hazajöttem utánanéztem ennek az Adele-nek.. és.. ő lett a kedvenc énekesnőm!! Imádom a hangját, a személyiségét, a külsejét..sokan mondják, hogy duci.. és? annyira jól áll neki, sztem pont ettől különleges (:
Remélem még nagyon sokáig lesz lehetőségem hallgatni a számait (:
Eléggé vicces történet, miképpen ismertem meg.. Londonban voltam, mikor az autó rádiójában megszólalt, a mostmár ismert "Make you feel my love" c. száma.. megkérdeztem Tetley nénit (akinél laktam), hogy ki ő, és elárulta nekem, hogy ő bizony Adele..és, hogy ő is nagyon szereti (:
Amint hazajöttem utánanéztem ennek az Adele-nek.. és.. ő lett a kedvenc énekesnőm!! Imádom a hangját, a személyiségét, a külsejét..sokan mondják, hogy duci.. és? annyira jól áll neki, sztem pont ettől különleges (:
Remélem még nagyon sokáig lesz lehetőségem hallgatni a számait (:
2011. augusztus 03. 15:01
Egész sok híresebb zenész próbálkozik a Rolling In The Deep-et elénekelni. A Linkin Parké nem lett rossz, de milyen durva, hogy Adele hangszíne nélkül csak egy átlagos pop dal, és kiveszik belőle a soul-blues hangzás. Pont ugyanez van például amikor James Brown-t, vagy Aretha Franklin-t próbálnak énekelni, nem igazán sikerül.
2011. augusztus 03. 15:04
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Imádom a zenéit csodás énekesnő!
2011. augusztus 10. 13:45
Fantasztikus hangú énekesnő.Egész nap el tudom hallgatni a számait. A kedvenc dalaim: Rolling in the deep , Someone like you.
2011. szeptember 04. 12:04
Adele - Hometown Glory című számának zongora alapja mennyire hasonlít a Swedish House Mafia - Save The World alapjához. Gondolom már a fél világnak feltűnt, de én csak most szembesültem a dologgal
2011. október 11. 19:19
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Én is nagyon megszerettem őt, és remélem nem fog elveszni a tömegben, mert tényleg óriási hangja van, amit kár lenne elpocsékolni.
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. október 17. 15:34
Alapjáraton szeretem, de utálom hogy tucatzene lett a Rolling in the deep & sok más.
2012. szeptember 27. 18:05
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
csodálatosan énekel, engem lenyűgözött!
remélem mindenki imádja!!!
Adele a legjobb
remélem mindenki imádja!!!
Adele a legjobb
2012. október 10. 17:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szép hangja van és jól is énekel
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.