Kudarcba fulladt Joe Jonas koncertje
2011. július 13. 21:28
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
"a közönség nem fütyült, hanem ujjongott..." na, akkor ezt valaki nagyon félrehallotta.
2011. július 13. 22:00
szpetyi
most ki beszélt itt arról, hogy mennyire vagy érett?
de szerintem ha nem érted meg amit mondtam és nem fogod fel a szituációt, hogy miért röhög rajtad mindenki éppen, akkor nem is szükséges bármit is magyaráznom neked tovább. részemről ennyi, jó éjszakát;)
most ki beszélt itt arról, hogy mennyire vagy érett?
2011. július 13. 23:22
Én nem bírom és ebből kifolyólag el sem megyek a koncertjére
2011. július 14. 10:14
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
látod az a baj, hogy most azt hiszed te tudsz engem hülyére venni 
fashionbébíí fashionbébíí
szpetyi
fhuuu, a bölcs mindenedet :'DD 1 év azért kemény, látszik is, hogy mennyivel érettebb vagy wink.gif)
deazért arra is kíváncsi lennék h mennyire vagy életképes..ha ismernél élőben akkor nemkezdenél el ugatni nekem, hogy te ilyenolyan érett vagy és én meg nem vagyok, és ha most felhozod megint a témát én másnak nem az érettségét, hanem a stílusába szóltam bele.
tipikus kis általános iskolás kis lány vagy, adja az igazát, csak neki lehet igaza, és jön a menő szövegekkel hogy jó éjszakát + kacsintósfej. ez már stílus
fashionbébíí fashionbébíí
szpetyi
fhuuu, a bölcs mindenedet :'DD 1 év azért kemény, látszik is, hogy mennyivel érettebb vagy wink.gif)
deazért arra is kíváncsi lennék h mennyire vagy életképes..ha ismernél élőben akkor nemkezdenél el ugatni nekem, hogy te ilyenolyan érett vagy és én meg nem vagyok, és ha most felhozod megint a témát én másnak nem az érettségét, hanem a stílusába szóltam bele.
tipikus kis általános iskolás kis lány vagy, adja az igazát, csak neki lehet igaza, és jön a menő szövegekkel hogy jó éjszakát + kacsintósfej. ez már stílus
2011. július 14. 11:25
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
Hopsz
2011. július 14. 21:39
Aki nem szereti a Jonas Brothers-t az minek megy el a koncertjükre?
Ez az amit nem értek.
2011. július 15. 07:20
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Szegénykém, de nem kell aggódni, ez csak 1 koncert volt, ráadásul Brooklynban, ahol azért ez várható volt...nem baj Joe, gyere Magyarországra, itt télleg ujjongani fogunk, nem kifütyülni <3 Ettől mi még mindig szeretünk
)
2011. július 17. 20:26
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
csak azt szeretném tudni hogy ezt a cikket honnan vették, amikor videókon őrjöngenek érte a rajongók. ha meg valaki nem szereti akkor könyörgöm minek megy el..
2011. július 18. 11:43
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Demiley00
keiiko, ez nem jonas brothers koncert volt...Már nincs JB
már fájdalmas olvasni a kommentjeidet...ha ennyi mindent tudsz róluk, hogy "már nincs Jonas Brothers", akkor tudhatnád, hogy csak szünetelnek.
keiiko, ez nem jonas brothers koncert volt...Már nincs JB
már fájdalmas olvasni a kommentjeidet...ha ennyi mindent tudsz róluk, hogy "már nincs Jonas Brothers", akkor tudhatnád, hogy csak szünetelnek.
2011. július 20. 22:51
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
uhh hát ez nagyon szar érzés lehetett
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: