Starity

A popkirály nem adott drogot Aaron Carternek

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 16. 16:39 #61
- törölt felhasználó -    
Hát, tudod a híres és nagy emberekre mindig akasztanak valami gúnynevet.
És Wacko Jacko volt az eredeti gúnyneve (a Wacko flúgost jelent, mint ahogy az egyik könyvben olvastam). Ezt meg azért adták neki, mert furcsállták a kis hóbortjait, meg szokásait, nem értem, miért, mert minden embernek, különösen a sztároknak vannak ilyen hóbortjai, de ettől még nem flúgosak.

Ezeket könyvben olvastam smileeee.gif
2011. július 16. 17:57 #62
rock-lady
rock-lady
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.12.
Hozzászólás: 41
Csatolások: 0
Azonosító: 155181
Offline offline
Én eddig is tudtam, hogy egy nagy butaság volt, amivel vádolták. smileeee.gif Le is írtam a másik cikknél, szal ennyi. Michael sose tenne ilyesmit! tongue.gif smileeee.gif
2011. július 16. 19:51 #63
- törölt felhasználó -    
Hugii 570!
Láttam egy videót, amiben Aaront és a bátyját, Nicket - aki nem tudná, Nick Carter a BSB énekes, Aaron bátyja wink.gif - meginterjúvolták, és Nick mondta is, h furcsa volt... mármint MJ, meg Aaron is mondta, de védték. Mivel ugye Aaron és MJ nagyon jóban voltak.De akik az interjú során kérdeztek tőlük, olyan baromságokat kérdeztek -.-"
És az volt a fő témája a kérdezőknek, h együtt aludt-e Aaron és MJ, meg h adott-e neki Bentleyt - mikor mindenki tudja, h NEM.

rock-lady! Én is gondoltam, csak azért "aggódtam", mivel Aaron baromira megváltozott, de bíztam benne, h nem árulja el a barátját wink.gif
2011. július 16. 20:28 #64
- törölt felhasználó -    
Hát, tudod, Michael Jackson nevéről a legtöbb kívülálló embernek kb ezek a szavak jutnak eszükbe: műtétek, flúgos, pedofil.
Elég sajnálatos, hogy ezt a hatalmas, mérhetetlenül kedves, hatalmas szívű embert így jegyzik a kívülálló emberek...

Amúgy én is tudtam, hogy Michael nem tenne ilyet. Ez lenne az utolsó dolog. smileeee.gif Akármivel is próbálják megvádolni, nem fog sikerülni.
2011. július 21. 13:20 #65
Adrián719
Adrián719
visszatérő vendég
 
StátuszCső!
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 11.03.17.
Hozzászólás: 431
Csatolások: 35
Azonosító: 147519
Offline offline
valaki mondja már meg tényleg az igazságot kezd elegem lenni hogy már a csapból is ez a hír folyik!
2011. július 21. 15:22 #66
- törölt felhasználó -    
Adrián719!
Jussy Bieber meg Selena Gomez folynak a csapból, nem MJ v Aaron Carter, v bárki más -.-" Nemtom, Te melyik bolygón élsz, v mit olvasol, de sztem két cikk róluk semmi. Legalább másról is szól a világ, nemcsak a felkapott hírességekről!
2011. július 21. 16:31 #67
- törölt felhasználó -    
Tudod, régen mindig a Popkirály folyt a csapból. Mindenki őt hallgatta, mindenki őt akarta látni, nem pedig Justin Biebert vagy Fluort. Azért elég szégyen, hogy idáig eljutottunk. smileeee.gif
2011. július 21. 17:00 #68
CB11
CB11
visszatérő vendég
 
Státusz'Miközben keresed ki is vagy valójában,sose feledd el azt,hogy önmagad maradj!'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.05.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 0
Azonosító: 154699
Offline offline
elolvasgattam miket irogattatok!xD..smileeee.gif
hát..igen..nem kéne Jacko-nak hívni!EZ A GÚNYNEVE VOLT!!:@..utálom!..
am másik: Persze hogy nem adott drogot ennek a szerencsétlennek!!!Mike sose tenne ilyet!!
Egy percig nem hitttem el.
a másik..Hugii 570-nek igaza van!!
Régen mindig ő folyt a csapból,mindenki oda volt/van érte!!köztük én is!:$
És nem eza kis Nyimi-Nyomi Bieber,és SP-meg hasonlókkk..-.-''
hihetetlen hogy egyesek őket szeretik..jó..szeressék..de az szánalmas mikor valaki MJ-t szidja,vagy mondja hogy egy pedofill(elmondanám nektek hogy mikor MJ meghalt,az a srác,aki azzal vádolta őt hogy molesztálta,elmondta mikor meghalt Mike,hogy anyja és apja vette rá erre a baromságra és már nagyon de nagyon bánja hogy hagyta rávenni magát....szval ennyit azokról akik azt hiszik pedofil volt..-.-')
szégyen...
bárcsak most is mindig Michael folyna a csapból...nem mint pedofil,vagy rossz ember..hanem mint a POP KIRÁLYA és az igazi Ember barát..aki sokat..renngeteget jótékonykodott,szerette a gyerekeket,és még sorolhatnám..
de neeem!!ezek a mai "fiatalok"..(12 éves vagyok,és utálom ezeket a JB-ket meg hasommássaikat..-.-'..én Michael-t szeretem..és nem fura..)
ilyen hülye ,embereket szeretnek..-.-'
elmondanám annak,akik azt írogatják hogy: nem tudom mi bajotok van Justin-al,mert ő elérte az álmát,és olyanokat miről mi még álmodni nem mernénk..-.-'xD..pff.
ezen csak dőltem..
bocs kisanáym aki ezt írta,de én...igen is merek olyan életről álmodni..vagyis nem mert az egy szánalmas élet,és senki sem szeretne ha ilyenről álmodnék!!xD...
gondolkodj mielőtt írnál kicsike!!-.-'
még hogy nem merünk olyan kis szánalmas életről álmodni ami a ki Biebernek van..-.-'xD..pffff.
na erről ennyit...
remélem most már békén hagyják Mike-ot,szegényt..
rem vége ennek az ügynek,már kész katasztóóf!xD..-.-'
na R.I.P. MIKE!!!
I Love You Forever!wink.gif
ŁŁŁŁŁŁŁŁ
2011. július 21. 17:04 #69
- törölt felhasználó -    
Hidd el, több rajongója van, mint utálója - Bíbörnél ez fordítva van. smileeee.gif A magam részéről baromira büszke vagyok, hogy Őt szeretem, nem Fluort és társait. Az emberek felháborodva kérdezik, hülye vagyok talán, hogy Michael Jacksont hallgatok? Mert hogy az régi... nem igazán érdekel, mit gondolnak.
Írhatnak húszezer olyan cikket, amiben mindenféle ökörségeket találnak ki, mondhatják rá akár azt is, hogy UFO, a jövőből jött, és egyebek, de sosem lesz igaz. smileeee.gif
És reménykedek benne, hogy azért a Bíbör és társai is a szívük mélyén legalább tisztelik, vagy elismerik Michaelt, annak ellenére, hogy amit ők csinálnak, az nem nevezhető zenének.

És én is, 13 éves létemre őt szeretem, őt hallgatom, "csupán csak" 6 poszter van róla a szobám falán :'D <3
2011. július 21. 17:19 #70
CB11
CB11
visszatérő vendég
 
Státusz'Miközben keresed ki is vagy valójában,sose feledd el azt,hogy önmagad maradj!'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.05.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 0
Azonosító: 154699
Offline offline
Hugii 570!!smileeee.gif
nagyon igazad van..Bibénél ez fordítva van az fix!:'DD
Mint mondtam neked msn-en: annyira jó hogy kimondod azt ahogy érzel,és mondam..nekem csak egy: éniss..vagy : biggrin.gif ilyet kell küldenem,mert ugyan ez a helyzet nálam is!biggrin.gif
nagyon Hálás és Büszke vagyok én is,hogy én nem azokat a nyiminyomikat szeretem hanem egy igazi tehetséget,egy igazi inspirációt,egy igazi embert,egy igazi emberbarátot,és egy igazi PÉLDAKÉPET!!!!
Justin Bibe és társai nem nevezhetőek PÉLDAKÉPNEK..-.-':S..
és mondhattok bármit,szerintem csak úgy érzitek Justin Fanok,de...ez így van..ez egy tény hogy az ilyenek mint JB nem példakép..:S:S..szerzett magának pár tinicsaj rajongót,akik csak a "helyes srácot" látják benne,de..ennyi..
az igazi példa kép MJ és még pl.: Demi Lovato...na ő tényleg egy olyan ember aki hisz az álmaiba,és nem csak mondja..most is megjelent a skyscraper...ezt a számot én nagyon szeretem.ő egy másik példa arra,hogy ha hiszel magadban és az álmaidban,akkor elérheted!
Justin Bibe csak azért írt olyan számot mint aza Never Say Never,mert azt hitte hogy akkor több rajongója lesz,mert az emberek beveszik azt hogy ő tényleg úgy gondolja..de messziről kiáltozik rajta hogy ő ezt magasról leszarja,csak legyenek rajongói..-.-'
jó ember ismerő vagyok szval ne álljon le velem senki se vitázni!x)xD..
na ennyi..xD.biggrin.gifwink.gif
2011. július 22. 14:38 #71
- törölt felhasználó -    
Ezt még leírom, de nem szeretnék túlzottan eltérni az eredeti témától. smileeee.gif
Sajnos sok olyan van, akinek Bieber és társai a példaképe, bár én a magam részéről az ilyen újabbfajta énekeseknek már nem hiszek. Nem kell ettől senkit ócsárolni, mert Biebert szeretik, elég szomorú, de ki fognak nőni belőle, ebben biztos vagyok, Michaelből viszont sosem növök ki. Kit szerethetnék mást? Például Fluort? Nem szeretnék visszafejlődni.
Sok ember létezik, és ismerek is olyat, akik jópár éve rajonganak a Popkirályért, de a tévében is láttam már olyan embert, aki egészen fiatal kora óta, és még most is imádja Elvis Presley -t. Ez azért van, mert ők tehetségesek - őket nem felejtjük el sosem, és nem fogunk helyettük mást szeretni, mert ők tényleg profik.
Justint, és a többi ilyen tinisztárt hamar elfelejtik majd, csak addig jók, míg jobb nem jön, mert nincs tehetségük, csak cukik.
Ismerek olyat is, aki szereti Michael zenéjét (legjobb barátnőm erre élő példa), viszont nem rajong érte úgy, mint én, és nem tartja helyes embernek, de nem hallgat sem SP -t, sem a többi tehetségtelen embert.

Nem tudom, érti-e itten' valaki azt, amit mondok :'))

Ja, és még valami smileeee.gif Szép, hogy ennyire szereted, de már mondtam MSN -en is - Michael valójában teljesen idegen, annak ellenére, hogy sokat tudunk róla. Másnak mutatja magát a színpadon (egy igazi, kemény, maximalista ember [bár ez a való életben is ugyanolyan igaz rá]), és másnak a valóságban, ahol egy visszahúzódó, szerény, kedves ember. És nem hiszem, hogy egy teljesen kívülálló, vagy rajongó hívhatná barátjának, vagy nevezhetné úgy, mintha a testvére, vagy második apja lenne, mert nem is ismeri :'D
Elég tudni azt, hogy mindannyiunkat szerette és szereti is a mai napig, és örökre szeretni fogja smileeee.gif Ezzel a tudattal a magam részéről nagyon boldogan eléldegélek és gondolok erre - nem arra, hogy már nem él, mert él, egy sokkal jobb helyen, ahol nem éri ennyi szidalom meg mocsok. smileeee.gif
2011. július 22. 16:56 #72
CB11
CB11
visszatérő vendég
 
Státusz'Miközben keresed ki is vagy valójában,sose feledd el azt,hogy önmagad maradj!'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.05.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 0
Azonosító: 154699
Offline offline
igaz!Hugii 570!smileeee.gif

de tudod...én nem arra az emberre gondoltam akit a színpadon alakított,mikor azt mondtam nagyon szeretem mintha az apám vagy a testvérem lenne,hanem igazi embert!Ha láttad a privát otthoni felvételeit[amit én már kívülről fújok angolul magyarul!xD..nem vicc..!!],akkor meg ismered hogy milyen is igazából..de én mondtam hogy tudom hogy én nem ismerem!Ismerem,de nem úgy ismerem mint pl.:anyja,vagy a testvérei,..Janet.[pl]..hanem ahogyan én a privát otthoni felvételeiből is kiszedtem és láttam,én úgy gondoltam hogy ismerem!és bevallottam..én nem azt mondtam hogy ismerem mint a barátom,hanem mint embert ,igazi énjét!én így értettem..lehet félre értettük egymást!wink.gif...vagy én fogalmaztam rosszúl..ha igen bocsesz!xD...

de ebből ne csináljunk balhét!biggrin.gif
pussz..ŁŁ
2011. július 22. 16:58 #73
- törölt felhasználó -    
Hagyjuk smileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gif Majd megérted, mire gondolok smileeee.gif Rajongói szemszögből biztos ismered.
2011. július 25. 13:14 #74
Bella00
Bella00
visszatérő vendég
 
Státusz....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.21.
Hozzászólás: 139
Csatolások: 0
Azonosító: 156076
Offline offline
Hagyják már békén sad.gif nem igaz hogy még halála után sem nyugodhat ! RIP Michael <3
2011. július 25. 13:18 #75
- törölt felhasználó -    
Örömmel látom, h vannak még itt olyanok, akik, bár fiatalok, fel tudják ismerni a VALÓDI művészeket, akik értik is, amit csinálnak. Vagyis MJ esetében csinált. sad.gif
De flouridot azért ne keverjük már ide, mert ő SEHOL nincs. Jussynak legalább van vmi kis hangja, szóval...
A lényegen nem változtat: MJ volt a popkirály, ő a popkirály és LESZ IS! wink.gif
2011. július 25. 13:19 #76
- törölt felhasználó -    
Hát igen : D Én ezzel a tudattal, meg hogy itt van velem, illetve velünk mert TUDOM, jól eléldegélek smileeee.gif <3
2011. július 28. 17:31 #77
Kiaraa
Kiaraa
game over™
 
Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.11.
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
Offline offline
Had nyugodjon békében sad.gif :'(
2011. augusztus 15. 00:21 #78
batgirl
batgirl
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.15.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 158345
Offline offline
Tudja valaki, h mi ez a dal, amit Aaron énekel az interjú végén?
2011. augusztus 18. 11:53 #79
- törölt felhasználó -    
batgirl! Gondolom az egyik dala, ami az új cdjén lesz wink.gif
2011. augusztus 19. 12:51 #80
batgirl
batgirl
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.15.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 158345
Offline offline
Hát nagyon remélem, mert marha jó dal! biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok