húúúú a trailert elnézve nagyon fogja adni a Gyűrűk ura flesst!
hááá ezt 3-szor 4-szer kötelező lesz megnéznem moziban!
The Hobbit - An Unexpected Journey / A hobbit: Váratlan utazás (2012)
2011. december 22. 21:56
2012. május 16. 19:48
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Hhhűű, gyerekek!
A Bosszúállók előtt naagyban látni az előzetest nagy élmény volt .. libabőrös lettem tőle szó szerint. Utána filmszakadás, pár percig elbambultam, azt sem tudtam, hol vagyok ... amikor kezdődött a film, még akkor sem tudtam rá figyelni pár percig
Olyan lesz, mintha visszamennék az időben.
10 évvel ezelőtt is kiütött rendesen, most sem lesz másként + az azóta felcseperedő ifjonc generáció, aki csak tévében látta a Gyűrűk Urát, láthat nagyvásznon is egy filmtörténeti mérföldkövet. Annak kell lennie, hiszen ugyanaz a csapat csinálja.
Most legalább nem bánom, hogy vége a nyárnak és jön a tél
A Bosszúállók előtt naagyban látni az előzetest nagy élmény volt .. libabőrös lettem tőle szó szerint. Utána filmszakadás, pár percig elbambultam, azt sem tudtam, hol vagyok ... amikor kezdődött a film, még akkor sem tudtam rá figyelni pár percig
Olyan lesz, mintha visszamennék az időben.
10 évvel ezelőtt is kiütött rendesen, most sem lesz másként + az azóta felcseperedő ifjonc generáció, aki csak tévében látta a Gyűrűk Urát, láthat nagyvásznon is egy filmtörténeti mérföldkövet. Annak kell lennie, hiszen ugyanaz a csapat csinálja.
Most legalább nem bánom, hogy vége a nyárnak és jön a tél
2012. május 16. 20:30
én is várom és én is ámulva néztem a moziban az előzetest..de bazzz engem valami hihetetlenül irritál ez a Martin Freeman... nem tehetek róla! egyszerűen semmi nincs meg benne Ian Holm és Bilbo "bájából"! számomra ezt a Bilbo castingot benézték!
nahh mindegy meg kell vele barátkoznom!
nahh mindegy meg kell vele barátkoznom!
2012. május 17. 10:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Jöhetnek megint a kőkemény mínuszok, én akkor is meg fogom nézni. A városomban ultragagyi a mozi, évek óta nem is voltam. De jó filmekért képes vagyok rengeteget utazni.
Az én drágaszágomért.
Az én drágaszágomért.
2012. július 11. 08:52
Alig várom már, hogy december legyen. A trailer alapján nagyon jó lesz, méltó a Gyűrűk Ura trilógiához. Szerintem jól tették, hogy Peter Jackson kezébe adták a rendezés jogát, nála jobban senki sem tudta volna megcsinálni.
2012. július 30. 19:01
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (86Botond @ 2012.07.30. 18:41)
"Peter Jackson has confirmed the THIRD The Hobbit Film! What should it be named? What will be the plot? So many questions!!!"
+ egy textless változat
+ egy textless változat
Picit furcsállom a dolgot, mert maga a könyv sokkal rövidebb attól, hogy 3 film készüljön belőle. Még akkor is, ha teljesen történethű lesz. (a Gyűrűk ura filmekből elég sok minden kimaradt és néha egy picit eltávolodott a könyvtől, de ott ez érthető volt, mert ha mindent a könyv alapján csinálnak meg, akkor azt kizárólag annak ismerői élvezték volna ). Kíváncsi vagyok, hogy mire föl ez a széthúzás, lehet, hogy néhány történet át lesz emelve a Gyűrűk urából meg a Szilmarilokból?
2012. július 30. 19:10
86Botondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 106 Azonosító: 84278 offline |
Idézet (otyg @ 2012.07.30. 19:01)
Picit furcsállom a dolgot, mert maga a könyv sokkal rövidebb attól, hogy 3 film készüljön belőle. Még akkor is, ha teljesen történethű lesz. (a Gyűrűk ura filmekből elég sok minden kimaradt és néha egy picit eltávolodott a könyvtől, de ott ez érthető volt, mert ha mindent a könyv alapján csinálnak meg, akkor azt kizárólag annak ismerői élvezték volna ). Kíváncsi vagyok, hogy mire föl ez a széthúzás, lehet, hogy néhány történet át lesz emelve a Gyűrűk urából meg a Szilmarilokból?
Szerintem nem erről van szó. Én úgy tudom, hogy csak a Gyűrűk Ura könyv végén található függelékekhez vannak megfilmesítési jogaik. Abból Gandalf és a Fehér Tanács, Aragorn és Arwen, esetleg a Móriai törpkolónia története csatolható ide... én bízok Jacksonban, hogy helyesen döntött.
2012. július 30. 21:36
Három film? Hát, kíváncsian várom, bár én is bízom Peter Jacksonban. Eddig még nem csalódtam a filmjeiben.
2012. augusztus 02. 19:19
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Most érkezett az infó, hogy elfogadták a harmadik részt de ismeretlen büdzsével. Ha elfogy a pénz félúton, akkor gond lesz. Akkor Freeman és Cumberbatch mehet végre vissza Sherlock Holmes-ozni.
2012. szeptember 01. 18:18
86Botondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 106 Azonosító: 84278 offline |
Kiderültek a hivatalos címek.
A hobbit: Váratlan utazás [The Hobbit: An Unexpected Journey]. Premier (hazai): 2012. december 13.
The Hobbit: The Desolation of Smaug (A Szobotka/Tótfalusi változat Sárkánypusztaként emlegeti). Premier (USA): 2013. december 13.
The Hobbit: There and Back Again (A Szobotka/Tótfalusi változatban a könyv alcímeként "Egyszer oda, aztán vissza"). Premier (USA): 2014. július 18.
+2 kép (Thranduil - Legolas apja, és az első "csoportkép")
A hobbit: Váratlan utazás [The Hobbit: An Unexpected Journey]. Premier (hazai): 2012. december 13.
The Hobbit: The Desolation of Smaug (A Szobotka/Tótfalusi változat Sárkánypusztaként emlegeti). Premier (USA): 2013. december 13.
The Hobbit: There and Back Again (A Szobotka/Tótfalusi változatban a könyv alcímeként "Egyszer oda, aztán vissza"). Premier (USA): 2014. július 18.
+2 kép (Thranduil - Legolas apja, és az első "csoportkép")
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.