hááá ezt 3-szor 4-szer kötelező lesz megnéznem moziban!
The Hobbit - An Unexpected Journey / A hobbit: Váratlan utazás (2012)
2011. december 22. 21:56
húúúú a trailert elnézve nagyon fogja adni a Gyűrűk ura flesst!
2012. május 16. 19:48
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Hhhűű, gyerekek!
A Bosszúállók előtt naagyban látni az előzetest nagy élmény volt .. libabőrös lettem tőle szó szerint. Utána filmszakadás, pár percig elbambultam, azt sem tudtam, hol vagyok ... amikor kezdődött a film, még akkor sem tudtam rá figyelni pár percig
Olyan lesz, mintha visszamennék az időben.
10 évvel ezelőtt is kiütött rendesen, most sem lesz másként + az azóta felcseperedő ifjonc generáció, aki csak tévében látta a Gyűrűk Urát, láthat nagyvásznon is egy filmtörténeti mérföldkövet. Annak kell lennie, hiszen ugyanaz a csapat csinálja.
Most legalább nem bánom, hogy vége a nyárnak és jön a tél
A Bosszúállók előtt naagyban látni az előzetest nagy élmény volt .. libabőrös lettem tőle szó szerint. Utána filmszakadás, pár percig elbambultam, azt sem tudtam, hol vagyok ... amikor kezdődött a film, még akkor sem tudtam rá figyelni pár percig
Olyan lesz, mintha visszamennék az időben.
10 évvel ezelőtt is kiütött rendesen, most sem lesz másként + az azóta felcseperedő ifjonc generáció, aki csak tévében látta a Gyűrűk Urát, láthat nagyvásznon is egy filmtörténeti mérföldkövet. Annak kell lennie, hiszen ugyanaz a csapat csinálja.
Most legalább nem bánom, hogy vége a nyárnak és jön a tél
2012. május 16. 20:30
én is várom és én is ámulva néztem a moziban az előzetest..de bazzz engem valami hihetetlenül irritál ez a Martin Freeman...
nem tehetek róla!
egyszerűen semmi nincs meg benne Ian Holm és Bilbo "bájából"!
számomra ezt a Bilbo castingot benézték!
nahh mindegy meg kell vele barátkoznom!
nahh mindegy meg kell vele barátkoznom!
2012. május 17. 10:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jöhetnek megint a kőkemény mínuszok, én akkor is meg fogom nézni. A városomban ultragagyi a mozi, évek óta nem is voltam. De jó filmekért képes vagyok rengeteget utazni.
Az én drágaszágomért.
Az én drágaszágomért.
2012. július 11. 08:52
Alig várom már, hogy december legyen. A trailer alapján nagyon jó lesz, méltó a Gyűrűk Ura trilógiához. Szerintem jól tették, hogy Peter Jackson kezébe adták a rendezés jogát, nála jobban senki sem tudta volna megcsinálni.
2012. július 30. 19:01
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (86Botond @ 2012.07.30. 18:41)
"Peter Jackson has confirmed the THIRD The Hobbit Film! What should it be named? What will be the plot? So many questions!!!"
+ egy textless változat
+ egy textless változat
Picit furcsállom a dolgot, mert maga a könyv sokkal rövidebb attól, hogy 3 film készüljön belőle. Még akkor is, ha teljesen történethű lesz. (a Gyűrűk ura filmekből elég sok minden kimaradt és néha egy picit eltávolodott a könyvtől, de ott ez érthető volt, mert ha mindent a könyv alapján csinálnak meg, akkor azt kizárólag annak ismerői élvezték volna ). Kíváncsi vagyok, hogy mire föl ez a széthúzás, lehet, hogy néhány történet át lesz emelve a Gyűrűk urából meg a Szilmarilokból?
2012. július 30. 19:10
|
86Botondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 106 Azonosító: 84278 offline
|
Idézet (otyg @ 2012.07.30. 19:01)
Picit furcsállom a dolgot, mert maga a könyv sokkal rövidebb attól, hogy 3 film készüljön belőle. Még akkor is, ha teljesen történethű lesz. (a Gyűrűk ura filmekből elég sok minden kimaradt és néha egy picit eltávolodott a könyvtől, de ott ez érthető volt, mert ha mindent a könyv alapján csinálnak meg, akkor azt kizárólag annak ismerői élvezték volna ). Kíváncsi vagyok, hogy mire föl ez a széthúzás, lehet, hogy néhány történet át lesz emelve a Gyűrűk urából meg a Szilmarilokból? 
Szerintem nem erről van szó. Én úgy tudom, hogy csak a Gyűrűk Ura könyv végén található függelékekhez vannak megfilmesítési jogaik. Abból Gandalf és a Fehér Tanács, Aragorn és Arwen, esetleg a Móriai törpkolónia története csatolható ide... én bízok Jacksonban, hogy helyesen döntött.
2012. július 30. 21:36
Három film? Hát, kíváncsian várom, bár én is bízom Peter Jacksonban. Eddig még nem csalódtam a filmjeiben.
2012. augusztus 02. 19:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Most érkezett az infó, hogy elfogadták a harmadik részt de ismeretlen büdzsével. Ha elfogy a pénz félúton, akkor gond lesz. Akkor Freeman és Cumberbatch mehet végre vissza Sherlock Holmes-ozni.
2012. szeptember 01. 18:18
|
86Botondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 106 Azonosító: 84278 offline
|
Kiderültek a hivatalos címek.
A hobbit: Váratlan utazás [The Hobbit: An Unexpected Journey]. Premier (hazai): 2012. december 13.
The Hobbit: The Desolation of Smaug (A Szobotka/Tótfalusi változat Sárkánypusztaként emlegeti). Premier (USA): 2013. december 13.
The Hobbit: There and Back Again (A Szobotka/Tótfalusi változatban a könyv alcímeként "Egyszer oda, aztán vissza"). Premier (USA): 2014. július 18.
+2 kép (Thranduil - Legolas apja, és az első "csoportkép")
A hobbit: Váratlan utazás [The Hobbit: An Unexpected Journey]. Premier (hazai): 2012. december 13.
The Hobbit: The Desolation of Smaug (A Szobotka/Tótfalusi változat Sárkánypusztaként emlegeti). Premier (USA): 2013. december 13.
The Hobbit: There and Back Again (A Szobotka/Tótfalusi változatban a könyv alcímeként "Egyszer oda, aztán vissza"). Premier (USA): 2014. július 18.
+2 kép (Thranduil - Legolas apja, és az első "csoportkép")
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

3 felhasználónak tetszik: