Az eddig népszerűségnek örvendő sorozat sztárjai ledobták a textilt, ezzel reklámozva a vadonatúj évadot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Levetkőztek a Két pasi meg egy kicsi sztárjai
2011. július 19. 21:20
2011. július 19. 21:27
Nagyon jól promozzák szerintem, bár a nagyaaám nézi a sorozatot és nem örült a váltásnak.
2011. július 19. 21:35
hiányzik Charlie,de sztem nézni fogom csakis Angus miatt
2011. július 19. 21:36
kva jó lett a plakát, de Charlie az Charlie, nélküle nem lesz ugyan az.
Jon feje! vajon mit néz?
Jon feje! vajon mit néz?
2011. július 19. 21:41
Én nem néztem egy ideig.Aztán egyszer láttam és után az összes évadot megnéztem.egyszerűen imádom őket.Charlie nélkül nem lesz az igazi,de így is nézni fogom.
2011. július 19. 21:42
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ashtonnál lehetne átlátszó a plakát
2011. július 19. 21:43
Igazából, nem tudnak olyan változtatást véghezvinni a sorozatban, ami elvenné tőle a kedvem.
Egyszerűen imádom. És biztos vagyok benne, hogy Ashtonnal sem lesz rossz, csak más, mint az eddig megszokott.
2011. július 19. 21:56
Idézet (DreamerGirl @ 2011.07.19. 21:27)
Nagyon jól promozzák szerintem, bár a nagyaaám nézi a sorozatot és nem örült a váltásnak. 
Jól. Nagyon jó, hogy manapság nem interjúkkal, hanem botrányokkal és ilyen képekkel promótálnak valamit..
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 19. 22:09
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Nem értem minek kellett levetkőzniük. Nem lehetett volna valami értelmeset kitalálni? Értem én, hogy Charlie miatt le fog csökkenni a nézettség, de könyörgöm. Ne így hirdessék már magukat! Kezdem úgy érezni, hogy nem leszek kíváncsi a 9. évadra. Ezt elcs*szték.
Csak maguknak köszönhetik. És megjegyezném; hatalmas öngólt rúgtak azzal, hogy Sheen-t kiírták. Lehet, hogy egy iszákos bunkó, de ő adott színt ennek a sorozatnak. Nélküle nem fognak sokra menni, szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 19. 22:19
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
: DD de Ash haja... és a szakálla.... ellenére is aranyos! : ))
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.