Az X-Faktor első négy helyezettje, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Janicsák Veca nem tudja tovább nézni, hogy milyen sok az illegális zeneletöltés, a silány másolat. Ezért együttes erővel küzdenek a legális zeneletöltésért, és ezt demonstrálva széttépték a saját másolataikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Széttépték a másolatot az X-Faktor sztárjai
2011. július 20. 14:22
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
1 felhasználónak tetszik:
NikolasFan
2011. július 20. 14:26
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
sztem úgyis mindenki illegálisan fogja letölteni úgyh... :blnik:
2011. július 20. 14:28
COdyfanrévisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 155854 offline |
háát ez sajna így van sok a kalozkodás
de ez a sparos dolog ez egész jó
mondjuk én nem szoktam letölteni a netröl illegálisan zenét inkább megveszem az albumot cd-n de mondjuk a kalozokat a neten nem lehet meg akadályozni tele van velük a világháló sajnos ezek ellen nem nagyon lehet mit tenni PL. itt a Harry Potter útólsó része az egyik barátnöm már megnézte a neten a silány verziót pedig nem rég játszották a mozikban szóval innen is látszik hogy a kalozokat nagyon nehéz akadályozni mindig sikerül valahogy megoldaniuk ezeket a dolgokat de azért szurkólók Vecályéknak hogy jól sikerüljön a kampány
de ez a sparos dolog ez egész jó
mondjuk én nem szoktam letölteni a netröl illegálisan zenét inkább megveszem az albumot cd-n de mondjuk a kalozokat a neten nem lehet meg akadályozni tele van velük a világháló sajnos ezek ellen nem nagyon lehet mit tenni PL. itt a Harry Potter útólsó része az egyik barátnöm már megnézte a neten a silány verziót pedig nem rég játszották a mozikban szóval innen is látszik hogy a kalozokat nagyon nehéz akadályozni mindig sikerül valahogy megoldaniuk ezeket a dolgokat de azért szurkólók Vecályéknak hogy jól sikerüljön a kampány
2011. július 20. 14:29
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Selena111 @ 2011.07.20. 14:25)
szerintem ennek nincs értelme mármint ,hogy ezt tegyék
Nem sok. Csak itt is több éves késében vagyunk, mint tőlünk nyugatabbra, hogy belássák, hogy nem a lemez eladásokból, hanem a koncertekből, fellépésekből és meghívásokból kapják meg a pénzüket. A kiadók vergődnek csak valójában, nem az előadók. A kiadók meg az internet megjelenése elött csak kihasználták és kizsákmányolták az előadókat. Nem volt véletlen, hogy a nevesebb zenekarok és előadók egy idő után amikor már megtehették és nem voltak rászorulva a lemezkiadókra - maguknak adták ki a lemezeiket, így minden bevétel őket illette. Egyes zenekarok már évekkel ezelött belátták, hogy nincs értelme a harcnak. ingyenesen közzé teszik weboldalukon az új lemezt letölthető formában. A bevétel pedig a már emlitett meghívásokból, fellépésekből és koncertekből szerzik - ez a jövő.
Az x-traktorosok meg akkor lobbizanak, ha ők még sosem töltöttek le semmit - addig kuss nekik.
2011. július 20. 14:30
Hát, nagyon sok mindenki az internetről szokta letőlteni a zenéket, tehát nincs sok értelme..de azért szurkolok nekik hogy sikerüljön a kampány!!!
2011. július 20. 14:30
Kedves tőlük.Példaképmutató.De sajnos, evvel aligha tudnak segíteni.
NikolasFan
2011. július 20. 14:31
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
Én is a youtuberól szoktam zenét letölteni de legálisan.
2011. július 20. 14:31
Én is úgy gondolom, hogy ennek nem sok értelme van, hiszen az internet az internet. Ami oda felkerül, az szinte kiirthatatlan. Azért szerintem 10 emberből 10 legalább használja a torrentet vagy a direkt linkes letöltéseket. Az oka ennek az, hogy 3-4 ezret elkérnek egy eredeti CD-ért vagy DVD-ért, és őszintén szólva nem éri meg. Sokkal jobban jár az ember, ha fogja magát, felpattan egy torrent oldalra és letölti pár perc alatt. Oké, hogy vannak letöltős oldalak, de azoknak a nagyja fizetős. Legalábbis akárhányat láttam, az összes fizetős volt. Az emberek meg szeretik az ingyenes cuccokat. Ezzel amúgy sem sokat értek el, mert internetes letöltések mindig is lesznek. Bár mondjuk én az ő lemezeikre nem vagyok vevő, de ez az internet nagy hátránya. Úgyis mindent fel fognak rakni. Filmek, sorozatok, zenék, szoftverek, játékok stb.
Riri,Avrilfan
2011. július 20. 14:37
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline |
lady gaga98 ez nem igaz, mert az nem legális ha valaki egy adott linket szépen beilleszt a mp3 konvertálóba és pár perc alatt övé a szám de rajtad kívül sokan vannak így, hogy azt hiszik legális amit csinálnak.
Egyébként megértem őket, viszont tényleg nem érnek ezzel sokan, hisz ha valaki ingyen megszerezheti, nem fog érte pénzt úgymond kidobni.
Egyébként megértem őket, viszont tényleg nem érnek ezzel sokan, hisz ha valaki ingyen megszerezheti, nem fog érte pénzt úgymond kidobni.
2011. július 20. 14:37
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
én ezzel soha nem értettem egyet. Selena Gomez pl. a youtubera föltette az összes számát még mielőtt megjelent volna az album.
Szerintem nincs semmi rossz a letöltésben. Akkor most már nem is lehet meg nekünk egy dal csak ha megvesszük? ez hülyeség. a zene legális nem??
Szerintem nincs semmi rossz a letöltésben. Akkor most már nem is lehet meg nekünk egy dal csak ha megvesszük? ez hülyeség. a zene legális nem??
2011. július 20. 14:43
Azért szaporodtak el a letöltések mert nincs minden ember olyan jó helyzetben mint ők.Nem tudunk ezreket költeni egy vacak CD-re,és nem is fogunk ha egyszer a neten megtalálhatjuk. Ez a kampány teljesen értelmetlen és nem is támogatom. Mégis mit várnak az emberektől?
2011. július 20. 14:44
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én sem látom sok értelmét, meg igazából jogosnak sem tartom , mert például én a telefonomra töltök le zenét hogy hallgassam. Na most ha megveszem a CD-t akkor a büdös életben nem fogom azokat a számokat hallgatni a telefonomon , mert nem lehet gyári CD-ről telefonra tenni zenéket. És hogy őszinték legyünk az emberek 85%-a telefonon hallgat zenét vagy számítógépen amihez szintén nem kell CD mert ott van a Youtube és egyéb megosztó oldalak Nagyon kevés azoknak az embereknek a száma akik CD-t vesznek azért mert hallgatni szeretnék CD vagy DVD lejátszón. Inkább csak ajándékba vesznek CD-ket manapság.
2011. július 20. 14:49
Hát ez akkora értelmetlenség! Egyrészt úgyse tudják megállítani h ne töltsenek le másrészt pedig nem mindenkinek van annyi pénze h ezreket dobjanak ki egy nyamvadt kis CD-ért! Ja és még csak annyit h ha nem tudjuk meghallgatni a zenéiket és letölteni azokat akk nem tudjuk megszeretni sem őket,akk lennének magasról sz*rva!
Orsie16
2011. július 20. 14:51
Hát én szeretek valakit annak megveszem az albumait sokkal jobb érzés ha a kezedben tartasz egy eredeti lemezt mint hogy letöltöd őket bár a magyar X-Faktorosok közül csak Norbi az akinek megvenném a dalait
2011. július 20. 14:53
Urban Ninjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 32 Azonosító: 124448 offline |
Én ha tehetem megveszek legalább egy albumot a kedvenc előadómtól ,hogy azért támogassam valamivel. Ami alapból elég drága. Viszont vannak olyan albumok amelyekhez nagyon nehezen lehet hozzájutni és hát a hajózási díj meg persze nem olcsó. A letöltést meg úgysem lehet megakadályozni. Ha valaki tényleg nagyon nagyon szereti az adott előadót, egyszer biztosan megveszi az egyik albumát vagy valami hozzákötődő dolgot.
Felesleges azzal foglalkozni amit lehetetlen megállítani. Ez van.
Felesleges azzal foglalkozni amit lehetetlen megállítani. Ez van.
2011. július 20. 14:54
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
Végülis meglehet őket érteni, és jogos amit mondanak, viszont ezzel a kampánnyal úgysem tudják leállítani az illegális zeneletöltéseket. Őszíntén bevallom énsem veszek CD-ket, mert sokkal könnyebb őket letölteni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.