Starity

Széttépték a másolatot az X-Faktor sztárjai

2011. július 20. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor első négy helyezettje, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Janicsák Veca nem tudja tovább nézni, hogy milyen sok az illegális zeneletöltés, a silány másolat.

hirdetés
Széttépték a másolatot az X-Faktor sztárjai

Folyamatos problémát jelent a lemezkiadóknak az internetről illegálisan letölthető zeneszámok miatti bevételkiesés. Évről évre kevesebb lemez fogy, miközben a letöltések száma emelkedik, és egyre inkább olyan kép alakul ki az internetfelhasználókban, hogy a zene ingyenes, és nem kell érte fizetni. Most az X-Faktor sztárjai is bekapcsolódtak a kalózkodás elleni legújabb SPAR-csoport által szervezett kampányba.

„Az illegális letöltés pont olyan, mintha valaki bemenne a boltba, levenne a polcról egy kenyeret, és fizetés nélkül távozna, vagyis lopna. Vecával, Nikolasszal és Norbival együtt felvállaljuk a harcot a legális zeneletöltésért. Áttéptük a silány másolatot, és megmutattuk, milyen az eredeti!” – mondta Vastag Csaba, az X-Faktor győztese.

Hazai és külföldi előadóművészek több mint 350 000 dalának legális letöltésére van lehetősége a zenekedvelőknek a SPAR-csoport jóvoltából, miután az áruházlánc és a Sony Music közös kampányt indított hazai előadók bevonásával. A Starzone online zenekatalógusban csak belehallgatunk egy dalba, és ha megtetszik, néhány kattintással a miénk lehet. A legális zeneletöltés mellett azonban nemcsak kedvenceink támogatása és a könnyű hozzáférhetőség szól, hanem az a fontos tény is, hogy ezzel a törvényes utat választjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek