Elindult a Veca TV!
2011. július 20. 21:56
|
|
SusanCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 155762 offline
|
Nem szeretem Vecát, de ez egész jó ötlet
2011. július 20. 22:14
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Félre téve azt hogy nem a legnagyobb kedvencem, ez tényleg sok.Mármint engem nem zavar,de a sztárok folyton azért sírnak, hogy nincs magánéletük, épp ezért sosem értettem miért twittereznek. Szerintem kell egy kis magánélet nekik is. De tulajdonképpen nem egy rossz ötlet, a rajongói biztos örülnek neki.
2011. július 20. 22:43
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez aranyos ötlet, ahogy Veca is aranyos.
Igen, a sztárok azért sírnak.. az amerikai sztárok.. Magyarországon senkit nem követnek paparazzik, nem követik a mindennapjaikat. Így ők nyugodtan csinálhatnak ilyet.. és ez meg a twitter nagyon nem ugyan az mintha nem lenne magánéletük, mert ezekkel a sztárok azt mutatják be, amit szeretnének megosztani a rajongóikkal, de a paparazzik pofátlanul mindent nyilvánosságra hoznak..
Idézet (zavodni @ 2011.07.20. 22:14)
Félre téve azt hogy nem a legnagyobb kedvencem, ez tényleg sok.Mármint engem nem zavar,de a sztárok folyton azért sírnak, hogy nincs magánéletük, épp ezért sosem értettem miért twittereznek. Szerintem kell egy kis magánélet nekik is. De tulajdonképpen nem egy rossz ötlet, a rajongói biztos örülnek neki.
Igen, a sztárok azért sírnak.. az amerikai sztárok.. Magyarországon senkit nem követnek paparazzik, nem követik a mindennapjaikat. Így ők nyugodtan csinálhatnak ilyet.. és ez meg a twitter nagyon nem ugyan az mintha nem lenne magánéletük, mert ezekkel a sztárok azt mutatják be, amit szeretnének megosztani a rajongóikkal, de a paparazzik pofátlanul mindent nyilvánosságra hoznak..
2011. július 20. 23:05
ustreamről nem hallott még a kicsike? annak több értelme lenne. ez még tekerve is unalmas.
2011. július 20. 23:06
vágatlan videó? aha. azért váltogatják fél percenként a képet.
2011. július 20. 23:20
kingcii.
hol adják?
a netre lesznek felrakva a videók, nem valóság showt csinálnak
olvasd már el a cikket normálisan!
hol adják?
2011. július 20. 23:52
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
O.o ohh anyám....
2011. július 20. 23:56
semmi bajom Vecával de úgy érzem ha a többi is ilyen lesz többen fogják nézni azt ahogy a szomszédjük reggel 6-kor orrot fúj
2011. július 21. 01:40
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
hmm.. hát érdekes volt.. xd Nem amúgy komolyan nagyon szeretem Vecát, és ez tök aranyos dolog, de talán jobban jártak volna ha az érdekesebb részeket összevágják..
Elvégre nem olyan nehéz:D
2011. július 21. 07:11
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Áú. Ezt ne.
2011. július 21. 09:00
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Dianna: ustream-je is lesz Vecának
Egyébként meg aki azt hiszi h feltűnési viszketegségből csinálja,az téved...Ez tényleg azért van, hogy a rajongói jobban megismerjék, lássák, h milyen egy napja meg stb...És bizonyára lesznek érdekesebb részek is, csak most pont egy ilyennel kezdett
2011. július 21. 09:12
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Ja és, ez nem saját tévécsatorna emberek -.-" Youtube-ra lesz minden héten felrakva egy videó...
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: