Beyoncé jelenleg lubickol a sikerben, és úgy tűnik, ezt ki is szeretné élvezni, ugyanis tíz év múlva szeretne gyerekeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé 40 évesen szeretne gyerekeket
2011. július 21. 18:35
|
|
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline
|
jezusom
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Majd jönni fognak a nagy elméletű hozzászólások, az enyém gyengécske: ő tudja mit akar senkinek sincs joga ebbe beleszólni
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Hát ő tudja. De szerintem nincs igaza. Bár az ő élete...ő tudja
2011. július 21. 18:38
40 évesen? Az nagyon későn van.
Meg eldönthetné, mi a fontosabb: a pénz, vagy h legyen egy boldog családja.
Meg eldönthetné, mi a fontosabb: a pénz, vagy h legyen egy boldog családja.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 21. 18:41
Szerintem az egy kicsit későn van. Most kellene bevállalnia a gyermekalapítást, hiszem most van abba a korba!De hát az ő élete, ő dönti el.
2011. július 21. 18:42
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem ez nagyon későn van...:S
De ha mondjuk még most lenne 25 akkor oké...de 40 körül már veszélyes....legalább is azt mondják...
De mind 1 ez az ő élete...nekem ebbe nincs beleszólásom csak a véleményem az hogy itt a jobb később mint soha nem nagyon érvényesül...
De ha mondjuk még most lenne 25 akkor oké...de 40 körül már veszélyes....legalább is azt mondják...
De mind 1 ez az ő élete...nekem ebbe nincs beleszólásom csak a véleményem az hogy itt a jobb később mint soha nem nagyon érvényesül...
2011. július 21. 18:42
háááát....már bocsi de ez hülye!lehet h az unokáit nem éli meg,és mire a gyereke 10 éves,ő 50...a többi gyereknek a nagyszülei lesznek ennyi idősek!!!Nem gondol arra hogy a gyerekeinek mennyi bajjal fog ez járni?és h milyen "ggáz"lesz neki..arról ne is beszéljünk h az apja meg 62 éves lesz! Pff...
2011. július 21. 18:43
micsoda? Jay-Z már 42 éves lesz? amúgy tényleg késő a 40
2011. július 21. 18:46
Jay-Z már 42?
Nem is néz ki annyinak max. 31
Am a 40 már késő de azt mondja, hogy nem akarja megvárni azt
És ki tudja?
Lehet, hogy már jövőre lesz gyereke
Nem is néz ki annyinak max. 31
Am a 40 már késő de azt mondja, hogy nem akarja megvárni azt
És ki tudja?
Lehet, hogy már jövőre lesz gyereke
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.