2012-ben rendezik meg az olimpiát Londonban.
Mi jut erről eszetekbe?
Mi a véleményetek?
Mit tudtok hozzá fűzni a témához?Mit gondoltok ?
Olimpia 2012 - London
2012. február 09. 14:17
A kézisek tuti kijutnak !!!Ja meg a vizilabdásak is!!4
És a kajakos csajok is tuti!!!
És a kajakos csajok is tuti!!!
1 felhasználónak tetszik:
Mkb Veszprém
2012. július 26. 18:49
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
Na ti fogjátok nézni a londoni Olimpiát ?? Milyen sportágakat szerettek? ÉS kinek fogtok szurkolni ?
Azt is hallottam hogy a One Direction is fellép majd
2012. július 26. 18:53
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline |
Idézet (Mkb Veszprém @ 2012.07.26. 18:49)
Na ti fogjátok nézni a londoni Olimpiát ?? Milyen sportágakat szerettek? ÉS kinek fogtok szurkolni ?
Én nézni fogom.
Atlétika,Kézilabda,Úszás,Lovassportok stb.. Minden sportot szeretek.
Magyaroknak!
Igen ha minden igaz fellép majd a záró ünnepségen.
Mkb Veszprém
2012. július 26. 19:01
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Természetesen a magyarokért majd szétüvöltök mindenkit és mindent, persze legfőképp a vízilabdásokért. Ezenkívül várom a férfi 400m-es síkfutást és a 4x400-as váltót, mindkettőt Oscar Pistorius miatt, nagyon örülök, hogy végre indulhat és remélem szép véget ér az álma. No meg a tornászlányokat sem hagyom ki, remélem Nastia Liukin drágám lemossa a kínai "hölgyeményeket"
Mkb Veszprém
2012. július 26. 19:14
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Nézem ám, ami érdekel az a férfi foci, kézilabda, tenisz, vízilabda, díjugratás, díjlovaglás, szinkronúszás, műugrás, mindenféle-fajta úszás. És természetesen a magyaroknak szurkolok.
Ma látta valaki a Spanyolország-Japán meccset? Bűnrosszak voltak a spanyolok, főleg a védekezés, meg aztán betett a piros lap is. Jordi és Monotoya vitték szerintem a pálmát, meg Matának is voltak jó megnyilvánulásai. Idegesített, hogy állandóan a kapusnak passzoltak. A japánok ügyesek voltak, de cseppet sem szimpatikusak, valahogy "pofátlannak" éreztem a játékukat, ha szabad ilyet mondani. Lehet, hogy az a baj, hogy nem nézek elég focit, de én még olyat nem láttam, hogy a kapustól elveszi a labdát. Azt hittem, csak zavarni szoktak odamenni kirúgásnál, nem azért, hogy elvegye, és már forduljon is kapura. All in all: fájdalmas meccs volt számomra a spanyol "játék" miatt.
Ma látta valaki a Spanyolország-Japán meccset? Bűnrosszak voltak a spanyolok, főleg a védekezés, meg aztán betett a piros lap is. Jordi és Monotoya vitték szerintem a pálmát, meg Matának is voltak jó megnyilvánulásai. Idegesített, hogy állandóan a kapusnak passzoltak. A japánok ügyesek voltak, de cseppet sem szimpatikusak, valahogy "pofátlannak" éreztem a játékukat, ha szabad ilyet mondani. Lehet, hogy az a baj, hogy nem nézek elég focit, de én még olyat nem láttam, hogy a kapustól elveszi a labdát. Azt hittem, csak zavarni szoktak odamenni kirúgásnál, nem azért, hogy elvegye, és már forduljon is kapura. All in all: fájdalmas meccs volt számomra a spanyol "játék" miatt.
2 felhasználónak tetszik:
Mkb Veszprém,
Porcicca
2012. július 26. 19:21
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Természetesen nézem!
'Hungary' sálammal ujjongok majd a tv előtt.^^
Nagy kedvencem az úszás. Laciért imádkozom hogy nyerjen most már,igazán kijár Neki az első hely! De más sportokat szeretek atlétika,szinkronúszás,műugrás stb. ;P
Nagy kedvencem az úszás. Laciért imádkozom hogy nyerjen most már,igazán kijár Neki az első hely! De más sportokat szeretek atlétika,szinkronúszás,műugrás stb. ;P
Mkb Veszprém,
Törpemókus
2012. július 26. 19:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
Idézet (Lisa2000 @ 2012.07.26. 18:53)
Én nézni fogom.
Magyaroknak!
Magyaroknak!
Imádom az összes sportot énis
kézilabdát imádoom van kedvenc játékosod.??
2012. július 26. 19:32
Idézet (Appalache @ 2012.07.26. 19:14)
Nézem ám, ami érdekel az a férfi foci, kézilabda, tenisz, vízilabda, díjugratás, díjlovaglás, szinkronúszás, műugrás, mindenféle-fajta úszás. És természetesen a magyaroknak szurkolok.
Ma látta valaki a Spanyolország-Japán meccset? Bűnrosszak voltak a spanyolok, főleg a védekezés, meg aztán betett a piros lap is. Jordi és Monotoya vitték szerintem a pálmát, meg Matának is voltak jó megnyilvánulásai. Idegesített, hogy állandóan a kapusnak passzoltak. A japánok ügyesek voltak, de cseppet sem szimpatikusak, valahogy "pofátlannak" éreztem a játékukat, ha szabad ilyet mondani. Lehet, hogy az a baj, hogy nem nézek elég focit, de én még olyat nem láttam, hogy a kapustól elveszi a labdát. Azt hittem, csak zavarni szoktak odamenni kirúgásnál, nem azért, hogy elvegye, és már forduljon is kapura. All in all: fájdalmas meccs volt számomra.
Ma látta valaki a Spanyolország-Japán meccset? Bűnrosszak voltak a spanyolok, főleg a védekezés, meg aztán betett a piros lap is. Jordi és Monotoya vitték szerintem a pálmát, meg Matának is voltak jó megnyilvánulásai. Idegesített, hogy állandóan a kapusnak passzoltak. A japánok ügyesek voltak, de cseppet sem szimpatikusak, valahogy "pofátlannak" éreztem a játékukat, ha szabad ilyet mondani. Lehet, hogy az a baj, hogy nem nézek elég focit, de én még olyat nem láttam, hogy a kapustól elveszi a labdát. Azt hittem, csak zavarni szoktak odamenni kirúgásnál, nem azért, hogy elvegye, és már forduljon is kapura. All in all: fájdalmas meccs volt számomra.
igen láttam.én am mindig is utáltam a spanyol focit...sztem nem jók..még is ők nyerték meg az EB-t de nem nekik kellett volna..!!! mondjuk sok nagy spanyol játékos nem volt ott mert nem vihetnek ki akárkit..
Brigi0655
2012. július 26. 19:33
SZeretitek a kézilabdát ?? ha igen,ki a kedvenc kézisetek ?
2012. július 26. 19:40
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
De várom már Annyira örülök neki,hogy pont Londonban lesz (: Szívesen lennék
Mkb Veszprém
2012. július 26. 19:43
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Idézet (Mkb Veszprém @ 2012.07.26. 19:32)
igen láttam.én am mindig is utáltam a spanyol focit...sztem nem jók..még is ők nyerték meg az EB-t de nem nekik kellett volna..!!! mondjuk sok nagy spanyol játékos nem volt ott mert nem vihetnek ki akárkit..
Hát, én nagyon szeretem a spanyol focit, de itt nem is úgy játszott a csapat, mint ahogy a "nagyok" del Bosque alatt. Max. a hátrapasszolgatás megvolt, csak a gól meg a siker hiányzott. A japánoknak minden elismerésem, de nem kedveltem meg őket, nem is fogom szerintem.
Mkb Veszprém
2012. július 26. 19:45
Idézet (Appalache @ 2012.07.26. 19:43)
Hát, én nagyon szeretem a spanyol focit, de itt nem is úgy játszott a csapat, mint ahogy a "nagyok" del Bosque alatt. Max. a hátrapasszolgatás megvolt, csak a gól meg a siker hiányzott. A japánoknak minden elismerésem, de nem kedveltem meg őket, nem is fogom szerintem.
hát igen A nagyokhoz képest rosszul játszottak..
2012. július 26. 19:45
Idézet (iannina @ 2012.07.26. 19:40)
De várom már Annyira örülök neki,hogy pont Londonban lesz (: Szívesen lennék
D Hát igen,én is szívesen lennék ott
2012. július 26. 19:46
Idézet (dóóra @ 2012.07.26. 19:21)
Természetesen nézem!
Hajráá Lacii !! Meg hajráá Magyaroook !! Legjobbak mi vagyunk !!
dóóra,
Törpemókus
2012. július 26. 19:46
Idézet (Johinna @ 2012.07.26. 19:01)
Természetesen a magyarokért majd szétüvöltök mindenkit és mindent, persze legfőképp a vízilabdásokért. Ezenkívül várom a férfi 400m-es síkfutást és a 4x400-as váltót, mindkettőt Oscar Pistorius miatt, nagyon örülök, hogy végre indulhat és remélem szép véget ér az álma. No meg a tornászlányokat sem hagyom ki, remélem Nastia Liukin drágám lemossa a kínai "hölgyeményeket"
Hajrá Magyarorszááááág !!
Johinna,
Törpemókus
2012. július 26. 19:50
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Áh jó, hogy írjátok hát persze foci. Már csak Giggs miatt is, de a briteknek szurkolok.
Amúgy nem is szabad olyan játékot várni a spanyoloktól, mint amilyet az elsőszámú válogatottjuk játszik. Fiatalok ők még, az olimpia pedig elsősorban tapasztalatszerzést jelent számukra.
Zavarni azért zavarják a kapust a játékosok, mert pont az a cél, hogy elvegyék a labdát. Ha ügyesek és a kapus nem elég gyors/bár azért ilyen nem minden nap történik/, akkor ez létre is jöhet. Ez semmiképpen nem pofátlanság
Amúgy nem is szabad olyan játékot várni a spanyoloktól, mint amilyet az elsőszámú válogatottjuk játszik. Fiatalok ők még, az olimpia pedig elsősorban tapasztalatszerzést jelent számukra.
Idézet (Appalache @ 2012.07.26. 19:14)
Lehet, hogy az a baj, hogy nem nézek elég focit, de én még olyat nem láttam, hogy a kapustól elveszi a labdát. Azt hittem, csak zavarni szoktak odamenni kirúgásnál, nem azért, hogy elvegye, és már forduljon is kapura. All in all: fájdalmas meccs volt számomra a spanyol "játék" miatt.
Zavarni azért zavarják a kapust a játékosok, mert pont az a cél, hogy elvegyék a labdát. Ha ügyesek és a kapus nem elég gyors/bár azért ilyen nem minden nap történik/, akkor ez létre is jöhet. Ez semmiképpen nem pofátlanság
2012. július 26. 19:53
Idézet (Johinna @ 2012.07.26. 19:50)
Áh jó, hogy írjátok hát persze foci. Már csak Giggs miatt is, de a briteknek szurkolok.
Igen,jól mondod,tapasztalatszerzés
2012. július 26. 20:27
Appalache |
Idézet (Johinna @ 2012.07.26. 19:50)
Nem azt gondoltam pofátlanságnak, azt hiszem, az elfogultság beszél belőlem. Egyébként azt hittem, nem is szabad ilyenkor elvenni a kapustól, csak ha rosszul passzol tovább, és az ellenfélhez kerül. Ma is tanultunk valamit, köszönöm 2 éve nézek focit, de még mindig laikusnak érzem magam, pedig nem vagyok divatfocinéző. Illetve nem tartom annak magam, aztán ki tudja?
Nem is vártam el az EB-szintet, de ezek a játékosok az U21-es keretben is benne voltak, és meg is nyerték a döntőt. Tehát értetlenül állok a fejlemények előtt. Remélem összekapják magukat, és ez csak valami szerencsétlen nap volt.
Johinna
2012. július 26. 20:58
Johinnasólarljós |
Idézet (Appalache @ 2012.07.26. 20:27)
Nem azt gondoltam pofátlanságnak, azt hiszem, az elfogultság beszél belőlem. Egyébként azt hittem, nem is szabad ilyenkor elvenni a kapustól, csak ha rosszul passzol tovább, és az ellenfélhez kerül. Ma is tanultunk valamit, köszönöm 2 éve nézek focit, de még mindig laikusnak érzem magam, pedig nem vagyok divatfocinéző. Illetve nem tartom annak magam, aztán ki tudja?
Nem is vártam el az EB-szintet, de ezek a játékosok az U21-es keretben is benne voltak, és meg is nyerték a döntőt. Tehát értetlenül állok a fejlemények előtt. Remélem összekapják magukat, és ez csak valami szerencsétlen nap volt.
Oppszala, egy kicsit elértettem amit írtál. Azt hittem nem a kirúgásra gondolsz. Bocsánat
Amúgy az olimpián már régóta nem teper egyetlenegy válogatott sem, nem is olyan népszerű, mint egykoron volt. Pedig a jegyek azért ahogy olvastam fogytak, meg azért pár nagy név, akik már-már túlkorosak is részt vesznek a játékokon. Mindegy, azért megéri nézni, hogy kikből lehet még nagy futballista a jövőben
Appalache
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.