Starity

Olimpia 2012 - London

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 11. 07:52 #181
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Keserűség is van bennem és boldogság is.Keserűség mivel a svédek nyertek,de nem szabad a fiúkat hibáztatni,mert én úgy vettem észre,hogy nagyon de nagyon hasonlít egymásra a két csapat,de egy picit erősebbnek éreztem a svédeket.A 3.helyet nem tudom,hogy eltudnánk egy csípni,hisz a Horvátok ellen játszunk,és hát legutóbb se arattunk győzelmet.De ki tudja?Lehet,hogy most ez jön kampóra,mivel már egyszer játszottunk velük!Na meg legyőztünk már egy csoportelsőt,ezért nem lehetetlen a horvátokat se legyőzni.Itt van a példa,a Franciák is letudták őket győzni.És remélem,hogy most visszatudunk vágni a horvátoknak!Én nem akarom,hogy úgy járjunk,mint a női vízilabda a bronzmérkőzésen.Az már tényleg egy sorscsapás lenne.De a fiúk azt mondták,hogy délelőtt frissebbek,és jobban ráhangolódnak a kézilabdára.És hát eddig délelőtt mindig sikerült is nyerniük.Reméljük,hogy ezúttal is ez történik.
Viszont örülök,hisz a férfi vízilabda küzdhet a 6.-5.helyért.És ha nem is tudnak érmet szerezni pontot mindenképp,és ezt is tudni kell értékelni.Én azt mondom,hogy tényleg jobbak voltak Ausztráliánál és megérdemelten küzdhetnek a pontszerzőért.És szerintem ez is szép teljesítmény.Hisz nem csak az aranyat,ezüstöt és a bronzot kell értékelni.Hanem a pontszerző helyeket is,és már biztos,hogy tudnak legalább 1 olimpia pontot szerezni,ami önmagába is nagy teljesítmény.Gratulálok a fiúknak! beer.gif
Vágjunk vissza a spanyoloknak.Lehet,hogy a nőieknél nem sikerült,de lehet,hogy a férfinél fog menni.
Szóval vasárnap sok izgalmakra számíthatunk a kézisektől,és a vízilabdázóktól.
2012. augusztus 11. 09:09 #182
Blary
Blary
majdnem

Státusz*Nemsokára Ausztráliába költözik*
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 11
Azonosító: 141855
Nagyon drukkolok hogy a bronzérem a magyar kézis fiúké legyen smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2012. augusztus 11. 15:18 #183
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3292
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Magyarország a kajak-kenu éremtáblázat élén! thumbsup.gif beer.gif
/Forrás/
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2012. augusztus 12. 09:24 #184
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Gratulálok Marosi Ádámnak a bronzérméhez öttusából. smileeee.gif Nagyon ügyes volt. Mondjuk, még ha jobban is belehúz, akkor sem tudta volna megelőzni a kínai, és a cseh emberkét. Látszott rajta, hogy megvan elégedve a 3. hellyel. biggrin.gif
2012. augusztus 12. 10:12 #185
sziamicat
sziamicat
új tag

StátuszBitch Please
Hozzászólás: 77
Csatolások: 31
Azonosító: 171076
ilove wub.gif wub.gif wub.gif
2012. augusztus 12. 10:13 #186
sziamicat
sziamicat
új tag

StátuszBitch Please
Hozzászólás: 77
Csatolások: 31
Azonosító: 171076
London wub.gif wub.gif wub.gif
2012. augusztus 12. 15:14 #187
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Egy kicsit csalódott vagyok!Persze tudtam,hogy a horvátok erősek,de még is legbelül reménykedtem,hogy végső soron sikerül megnyerni,de lássuk be,hogy a horvát csapat nem véletlenül lett csoport első.A fiúk megpróbáltak mindent,és ezért is kell úgy hozzájuk fordulnunk,mint a közönség.Hogy szép volt fiúk! biggrin.gif
És ez egy fiatal kézilabda válogatott,úgyhogy biztosra veszem,hogy még találkozni fogunk velük a következő olimpián.Mert mondom,hogy fiatalok még,és,ha sikerül a kvalifikáció,akkor láthatjuk őket Rioba.És ez jogos női vízilabdára is,ők is fiatalok,biztos,hogy látjuk őket. smileeee.gif
A férfi vízilabdázóknak köszönjük,hogy visszahozták a régi emlékeket így az utolsó meccsként.Fantasztikusak voltak,végre a régi vízilabdásokat láttam,és remekül telesítettek.Még szép,hogy megérdemlik az 5.helyet.És hát remélem,hogy a következő olimpián még egy-kettőjüket látni fogjuk,és,ahogy lógni fog az érem a nyakukba. beer.gif
Én minden estre köszönöm mind a 3 csapatnak,hogy ilyen szépen teljesítettek az olimpián.Mind a 3 csapatnak elsőnek lekellet győznie önagát,és végén sikerült is önmagukra találniuk.Büszkék lehetünk rájuk,és lehet bosszantó,hogy a vízilabdázó lányok és a kézis fiúknak nem sikerült megszerezniük a bronzt,de még is megmondtam,hogy fiatalok még,biztos vagyok benne,hogy látjuk őket.És érem is lóghat a nyakukba.
Ennyit a beszámolómról!Még majd jövök beszámolni erről az olimpiáról.Egyelőre külön fejeztem ki magamat ezekről a csapatokról.És egy nagy gratuláció jár nekik! smileeee.gif
2012. augusztus 12. 17:36 #188
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Lassan vége az Olimpiának, nagy gratula a Magyar Csapatnak, szerintem nagyon szépen szerepeltünk smileeee.gif Büszkék lehetnek magukra és mi is büszkék lehetünk rájuk smileeee.gif
2012. augusztus 12. 18:58 #189
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Gratulálok! Ez a 4. hely, épp annyira szép, mint a 3. smileeee.gif Én már valahol az elején sejtettem, a horvátok erősek, hiszen annyi jót hallottam róluk, de reménykedni persze szabad. smileeee.gif Császárt mérhetetlenül hiányoltam a csapatból, biztosan jó néhány góllal szolgált volna, főleg a 7-eseknél. Ugyan azt kell mondjam, Fazekas Nándor nagyon jól védett. A végén olyan jó volt hallani a közönségtől, hogy 'szép volt fiúk'! rolleyes.gif meghajolo.gif Még én is ott mondtam. rohog.gif Hihetetlen amit elértünk. Más, még idáig se jutott el.
Tóth Adriennek pedig gratulálok a győzelemhez, úszásból!
2012. augusztus 12. 21:56 #190
- törölt felhasználó -    
hááá azt gondoltam hogy Kovács Ági utolsó Olimpiai bajnoki címénél emlékezetesebb pillanat nem lesz amire évek múlva is emlékezni fogok az Olimpiákról DE az biztos hogy a Londoni Olimpián Risztov Éva 10km-es győzelmét míg élek nem fogom elfelejteni! meghajolo.gif vagy Joó Abigél sérült lábával elért ipponját! meghajolo.gif
fantasztikus Olimpia volt mind Magyar és Külföldi szempontból!
le a kalappal az összes Olimpikon előtt hogy ennyire emlékezetessé tették ezt a két hetet nagyon jól szórakoztam! meghajolo.gif
Hajrá Magyarok! meghajolo.gif
2012. augusztus 12. 21:58 #191
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1879
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Szerintem ez a videó nem hiányozhat: http://www.hirado.hu/Olimpia/Videok/2012/08/12/20/Magyar_ermesek.aspx

Gratulálok nekik.Nagyon büszkék lehetünk mindenkire.
2012. augusztus 12. 22:10 #192
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Üdv. Mindenkinek.
Uccsó posztjaim a fórumon:
2012. augusztus 12. 22:13 #193
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
cool.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif
2012. augusztus 12. 22:15 #194
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Ennyi volt. beer.gif
2012. augusztus 13. 01:28 #195
- törölt felhasználó -    
nekem nem tetszett a megnyitó ünnepség! rolleyes.gif lehet azért mert nem akarták ellőni azt a sok dolgot amit itt ellőttek! _nevet.gif
de ez a záró ünnepség iszonyat jó volt! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
és amikor megjelent Fatboy Slim háááá én kiugrottam a bőrömből! w00t.gif thumbsup.gif w00t.gif w00t.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
az "Oasis"-Wonderwall pedig háááá az maga volt a csúcs! meghajolo.gif
talán az Athéni Olimpia volt amit ennyire figyelemmel kisértem mint ezt! a Pekingi valahogy kimaradt de ez a Londoni eszméletlen jó volt! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: VampireBella, Boscorelli
2012. augusztus 13. 01:39 #196
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Vége sad.gif most mit fogok nézni egész nap rohog.gif amúgy nagyon jó olimpia volt 17 érem ebből 8 arany kilencedikek lettünk az érmem táblázaton szóval jobb nem is lehetett volna laugh.gif és a záró ünnepség is egész jó volt a fellépők közül szinte az összes fellépést élveztem smileeee.gif már alig várom 2016-ot meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. augusztus 13. 10:01 #197
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5974
Csatolások: 135801
Azonosító: 67913
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.13. 01:28)
de ez a záró ünnepség iszonyat jó volt! meghajolo.gif 
és amikor megjelent Fatboy Slim háááá én kiugrottam a bőrömből! w00t.gif

Szerintem is, maximálisan felülteljesítette az elvárásaimat, megérte megnézni.
Fatboy Slimnél nagyon meglepődtem én is, nem gondoltam volna, hogy ott lesz, és azért, ha belegondolsz ezek már nem mai számok, amiket előadott, és mégis mekkora hangulatot csinált. A befejezés is nagyon ott volt, Baba O'riley, nem erre számítottam, de tökéletes volt. beer.gif

Annak külön nagyon örülök, hogy ilyen jól teljesítettünk, és az első 10-ben végeztünk, fantasztikus eredmény, így más hangulata volt a záróünnepségnek is, le a kalappal a magyar csapat előtt. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, gonzales7
2012. augusztus 13. 15:22 #198
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Tudja valaki, hol nézhetem vissza a záróünnepélyt? Az m1 videótár nem akarja megnyitni, és úgy néztem, a tévében sem ismétlik.
2012. augusztus 13. 15:29 #199
Kiaraa
Kiaraa
game over™

Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
Szerintem nagyon megérte megnézni.Nagyon jól teljesítettek a sportolóink.Büszke vagyok rájuk biggrin.gif Már várom a következőt bár igaz az még sokára lesz.Amúgy meg a záróünnepség is fantasztikus volt biggrin.gif Jó fellépők voltak.És hát igen a One Direction is helyet kapott ami nagyon nagy dolog,bár igaz tényleg megérdemlik,hogy ott legyenek a legnagyobb brit nevek között blush.gif biggrin.gif
2012. augusztus 13. 18:08 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boscorelli @ 2012.08.13. 10:01)

Fatboy Slimnél nagyon meglepődtem én is, nem gondoltam volna, hogy ott lesz, és azért, ha belegondolsz ezek már nem mai számok, amiket előadott, és mégis mekkora hangulatot csinált.

hogy mekkorát??? w00t.gif thumbsup.gif tomboltam a TV előtt amikor megláttam és felcsendültek az ismerős dallamok! meghajolo.gif biggrin.gif
bár mondjuk én a Spice Girls-nél is tomboltam! rohog.gif nagyon jó volt látni ezeket a "régi"ismerősöket és hallgatni a zenéiket! meghajolo.gif nem gondoltam volna hogy én még ennyire fogok örülni a Spice Girls-nek!
a sok mai celeb tátogós hangja semmi előadásmód zéró luvnya valahogy teljesen kiábrándít már végleg a pop zenéből!
de ezek igen ez egy nagy genaráció volt Spice Girls,Fatboy Slim Oasis! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Boscorelli
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!