Keserűség is van bennem és boldogság is.Keserűség mivel a svédek nyertek,de nem szabad a fiúkat hibáztatni,mert én úgy vettem észre,hogy nagyon de nagyon hasonlít egymásra a két csapat,de egy picit erősebbnek éreztem a svédeket.A 3.helyet nem tudom,hogy eltudnánk egy csípni,hisz a Horvátok ellen játszunk,és hát legutóbb se arattunk győzelmet.De ki tudja?Lehet,hogy most ez jön kampóra,mivel már egyszer játszottunk velük!Na meg legyőztünk már egy csoportelsőt,ezért nem lehetetlen a horvátokat se legyőzni.Itt van a példa,a Franciák is letudták őket győzni.És remélem,hogy most visszatudunk vágni a horvátoknak!Én nem akarom,hogy úgy járjunk,mint a női vízilabda a bronzmérkőzésen.Az már tényleg egy sorscsapás lenne.De a fiúk azt mondták,hogy délelőtt frissebbek,és jobban ráhangolódnak a kézilabdára.És hát eddig délelőtt mindig sikerült is nyerniük.Reméljük,hogy ezúttal is ez történik.
Viszont örülök,hisz a férfi vízilabda küzdhet a 6.-5.helyért.És ha nem is tudnak érmet szerezni pontot mindenképp,és ezt is tudni kell értékelni.Én azt mondom,hogy tényleg jobbak voltak Ausztráliánál és megérdemelten küzdhetnek a pontszerzőért.És szerintem ez is szép teljesítmény.Hisz nem csak az aranyat,ezüstöt és a bronzot kell értékelni.Hanem a pontszerző helyeket is,és már biztos,hogy tudnak legalább 1 olimpia pontot szerezni,ami önmagába is nagy teljesítmény.Gratulálok a fiúknak!
Vágjunk vissza a spanyoloknak.Lehet,hogy a nőieknél nem sikerült,de lehet,hogy a férfinél fog menni.
Szóval vasárnap sok izgalmakra számíthatunk a kézisektől,és a vízilabdázóktól.
Olimpia 2012 - London
2012. augusztus 11. 15:18
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Magyarország a kajak-kenu éremtáblázat élén!
/Forrás/
/Forrás/
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. augusztus 12. 09:24
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Gratulálok Marosi Ádámnak a bronzérméhez öttusából. Nagyon ügyes volt. Mondjuk, még ha jobban is belehúz, akkor sem tudta volna megelőzni a kínai, és a cseh emberkét. Látszott rajta, hogy megvan elégedve a 3. hellyel.
2012. augusztus 12. 15:14
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Egy kicsit csalódott vagyok!Persze tudtam,hogy a horvátok erősek,de még is legbelül reménykedtem,hogy végső soron sikerül megnyerni,de lássuk be,hogy a horvát csapat nem véletlenül lett csoport első.A fiúk megpróbáltak mindent,és ezért is kell úgy hozzájuk fordulnunk,mint a közönség.Hogy szép volt fiúk!
És ez egy fiatal kézilabda válogatott,úgyhogy biztosra veszem,hogy még találkozni fogunk velük a következő olimpián.Mert mondom,hogy fiatalok még,és,ha sikerül a kvalifikáció,akkor láthatjuk őket Rioba.És ez jogos női vízilabdára is,ők is fiatalok,biztos,hogy látjuk őket.
A férfi vízilabdázóknak köszönjük,hogy visszahozták a régi emlékeket így az utolsó meccsként.Fantasztikusak voltak,végre a régi vízilabdásokat láttam,és remekül telesítettek.Még szép,hogy megérdemlik az 5.helyet.És hát remélem,hogy a következő olimpián még egy-kettőjüket látni fogjuk,és,ahogy lógni fog az érem a nyakukba.
Én minden estre köszönöm mind a 3 csapatnak,hogy ilyen szépen teljesítettek az olimpián.Mind a 3 csapatnak elsőnek lekellet győznie önagát,és végén sikerült is önmagukra találniuk.Büszkék lehetünk rájuk,és lehet bosszantó,hogy a vízilabdázó lányok és a kézis fiúknak nem sikerült megszerezniük a bronzt,de még is megmondtam,hogy fiatalok még,biztos vagyok benne,hogy látjuk őket.És érem is lóghat a nyakukba.
Ennyit a beszámolómról!Még majd jövök beszámolni erről az olimpiáról.Egyelőre külön fejeztem ki magamat ezekről a csapatokról.És egy nagy gratuláció jár nekik!
És ez egy fiatal kézilabda válogatott,úgyhogy biztosra veszem,hogy még találkozni fogunk velük a következő olimpián.Mert mondom,hogy fiatalok még,és,ha sikerül a kvalifikáció,akkor láthatjuk őket Rioba.És ez jogos női vízilabdára is,ők is fiatalok,biztos,hogy látjuk őket.
A férfi vízilabdázóknak köszönjük,hogy visszahozták a régi emlékeket így az utolsó meccsként.Fantasztikusak voltak,végre a régi vízilabdásokat láttam,és remekül telesítettek.Még szép,hogy megérdemlik az 5.helyet.És hát remélem,hogy a következő olimpián még egy-kettőjüket látni fogjuk,és,ahogy lógni fog az érem a nyakukba.
Én minden estre köszönöm mind a 3 csapatnak,hogy ilyen szépen teljesítettek az olimpián.Mind a 3 csapatnak elsőnek lekellet győznie önagát,és végén sikerült is önmagukra találniuk.Büszkék lehetünk rájuk,és lehet bosszantó,hogy a vízilabdázó lányok és a kézis fiúknak nem sikerült megszerezniük a bronzt,de még is megmondtam,hogy fiatalok még,biztos vagyok benne,hogy látjuk őket.És érem is lóghat a nyakukba.
Ennyit a beszámolómról!Még majd jövök beszámolni erről az olimpiáról.Egyelőre külön fejeztem ki magamat ezekről a csapatokról.És egy nagy gratuláció jár nekik!
2012. augusztus 12. 17:36
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Lassan vége az Olimpiának, nagy gratula a Magyar Csapatnak, szerintem nagyon szépen szerepeltünk Büszkék lehetnek magukra és mi is büszkék lehetünk rájuk
2012. augusztus 12. 18:58
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Gratulálok! Ez a 4. hely, épp annyira szép, mint a 3. Én már valahol az elején sejtettem, a horvátok erősek, hiszen annyi jót hallottam róluk, de reménykedni persze szabad. Császárt mérhetetlenül hiányoltam a csapatból, biztosan jó néhány góllal szolgált volna, főleg a 7-eseknél. Ugyan azt kell mondjam, Fazekas Nándor nagyon jól védett. A végén olyan jó volt hallani a közönségtől, hogy 'szép volt fiúk'! Még én is ott mondtam. Hihetetlen amit elértünk. Más, még idáig se jutott el.
Tóth Adriennek pedig gratulálok a győzelemhez, úszásból!
Tóth Adriennek pedig gratulálok a győzelemhez, úszásból!
2012. augusztus 12. 21:56
hááá azt gondoltam hogy Kovács Ági utolsó Olimpiai bajnoki címénél emlékezetesebb pillanat nem lesz amire évek múlva is emlékezni fogok az Olimpiákról DE az biztos hogy a Londoni Olimpián Risztov Éva 10km-es győzelmét míg élek nem fogom elfelejteni! vagy Joó Abigél sérült lábával elért ipponját!
fantasztikus Olimpia volt mind Magyar és Külföldi szempontból!
le a kalappal az összes Olimpikon előtt hogy ennyire emlékezetessé tették ezt a két hetet nagyon jól szórakoztam!
Hajrá Magyarok!
fantasztikus Olimpia volt mind Magyar és Külföldi szempontból!
le a kalappal az összes Olimpikon előtt hogy ennyire emlékezetessé tették ezt a két hetet nagyon jól szórakoztam!
Hajrá Magyarok!
2012. augusztus 12. 21:58
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem ez a videó nem hiányozhat: http://www.hirado.hu/Olimpia/Videok/2012/08/12/20/Magyar_ermesek.aspx
Gratulálok nekik.Nagyon büszkék lehetünk mindenkire.
Gratulálok nekik.Nagyon büszkék lehetünk mindenkire.
2012. augusztus 13. 01:28
nekem nem tetszett a megnyitó ünnepség! lehet azért mert nem akarták ellőni azt a sok dolgot amit itt ellőttek!
de ez a záró ünnepség iszonyat jó volt!
és amikor megjelent Fatboy Slim háááá én kiugrottam a bőrömből!
az "Oasis"-Wonderwall pedig háááá az maga volt a csúcs!
talán az Athéni Olimpia volt amit ennyire figyelemmel kisértem mint ezt! a Pekingi valahogy kimaradt de ez a Londoni eszméletlen jó volt!
az "Oasis"-Wonderwall pedig háááá az maga volt a csúcs!
talán az Athéni Olimpia volt amit ennyire figyelemmel kisértem mint ezt! a Pekingi valahogy kimaradt de ez a Londoni eszméletlen jó volt!
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Boscorelli
2012. augusztus 13. 01:39
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Vége most mit fogok nézni egész nap amúgy nagyon jó olimpia volt 17 érem ebből 8 arany kilencedikek lettünk az érmem táblázaton szóval jobb nem is lehetett volna és a záró ünnepség is egész jó volt a fellépők közül szinte az összes fellépést élveztem már alig várom 2016-ot
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 13. 10:01
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.13. 01:28)
Szerintem is, maximálisan felülteljesítette az elvárásaimat, megérte megnézni.
Fatboy Slimnél nagyon meglepődtem én is, nem gondoltam volna, hogy ott lesz, és azért, ha belegondolsz ezek már nem mai számok, amiket előadott, és mégis mekkora hangulatot csinált. A befejezés is nagyon ott volt, Baba O'riley, nem erre számítottam, de tökéletes volt.
Annak külön nagyon örülök, hogy ilyen jól teljesítettünk, és az első 10-ben végeztünk, fantasztikus eredmény, így más hangulata volt a záróünnepségnek is, le a kalappal a magyar csapat előtt.
2012. augusztus 13. 15:29
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Szerintem nagyon megérte megnézni.Nagyon jól teljesítettek a sportolóink.Büszke vagyok rájuk Már várom a következőt bár igaz az még sokára lesz.Amúgy meg a záróünnepség is fantasztikus volt Jó fellépők voltak.És hát igen a One Direction is helyet kapott ami nagyon nagy dolog,bár igaz tényleg megérdemlik,hogy ott legyenek a legnagyobb brit nevek között
2012. augusztus 13. 18:08
Idézet (Boscorelli @ 2012.08.13. 10:01)
Fatboy Slimnél nagyon meglepődtem én is, nem gondoltam volna, hogy ott lesz, és azért, ha belegondolsz ezek már nem mai számok, amiket előadott, és mégis mekkora hangulatot csinált.
hogy mekkorát??? tomboltam a TV előtt amikor megláttam és felcsendültek az ismerős dallamok!
bár mondjuk én a Spice Girls-nél is tomboltam! nagyon jó volt látni ezeket a "régi"ismerősöket és hallgatni a zenéiket! nem gondoltam volna hogy én még ennyire fogok örülni a Spice Girls-nek!
a sok mai celeb tátogós hangja semmi előadásmód zéró luvnya valahogy teljesen kiábrándít már végleg a pop zenéből!
de ezek igen ez egy nagy genaráció volt Spice Girls,Fatboy Slim Oasis!
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Boscorelli
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.