Olimpia 2012 - London
2012. augusztus 08. 11:56
Azthiszem nem is csoda ha mindenki minket akar legyőzni,jövünk fel,és biztos vagyok benne hogy lesznek még itt érmek.
2012. augusztus 08. 11:57
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Ma, 12:00-kor kezdődik a Magyarország-Izland férfi kézilabdameccs, szurkoljunk! Kicsit megkésve, de gratulálok Lőrincz Tamásnak az ezüsthöz, nagyon ügyes volt. Illetve a kajakos fiúknak is örülök, bár a portugálok majdnem megverték őket.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. augusztus 08. 14:15
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
anyám borogass! Ezen a ffi kézilabda mérkőzésen legalább 5 évet öregedtem. Le a kalappal a fiúk előtt.
by the way: hangom nekem sincs. Olyanokat ordítottam a meccs alatt. Második hosszabbítás alatt már szédültem is. De nyertünk.
by the way: hangom nekem sincs. Olyanokat ordítottam a meccs alatt. Második hosszabbítás alatt már szédültem is. De nyertünk.
2012. augusztus 08. 16:22
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
ma két arany
és férfi kézi győzeleem <3 imádom őket^^ hajráá fiúk ! Mindent bele,simán dobogósok lehetünk !! <3
és férfi kézi győzeleem <3 imádom őket^^ hajráá fiúk ! Mindent bele,simán dobogósok lehetünk !! <3
2012. augusztus 08. 16:29
én a kajak páros futamnál már elkészültem az erőmmel! a lányoknál nem izgultam tudtam hogy az zsebben van ilyen összeállítással nem lehet őket megverni! és úgy is lett!
nnahh
de én nem gondoltam hogy micsoda Jedi erőket kell még mozgósítanom a kézilabda meccsre te jó ég!! én már komolyan lemondtam róluk amikor a végén kaptak egy hetest az Izlandiak és erre Fazekas ki védte és még gól is lett a végén! aztán a hosszabbítás ohh háááá az a pokol 20 perce volt komolyan!
én bevallom az olimpia előtt azt mondtam hogy minimum azt várom a srácoktól hogy Bronz meccset vívjanak háááá nagyon jó úton haladnak afelé!
nnahh
de én nem gondoltam hogy micsoda Jedi erőket kell még mozgósítanom a kézilabda meccsre te jó ég!! én már komolyan lemondtam róluk amikor a végén kaptak egy hetest az Izlandiak és erre Fazekas ki védte és még gól is lett a végén! aztán a hosszabbítás ohh háááá az a pokol 20 perce volt komolyan!
én bevallom az olimpia előtt azt mondtam hogy minimum azt várom a srácoktól hogy Bronz meccset vívjanak háááá nagyon jó úton haladnak afelé!
VampireBella
2012. augusztus 08. 17:04
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Tegnap nagyon sajnáltam Lőricz Tamást,amiért nem sikerült megnyerni az aranyat,látszott is a játékvezetőn,hogy ellenünk van.De én azt mondom mind három érem nagyon szépen csillog.
Huu,és a női vízilabdázók.Nem hiszem el,hogy ez,hogy történhetett..ráadásul kemény bírót kaptunk,folyton ellenünk fújtak,hogy még véletlenül se legyen esélyünk a spanyolok ellen.De részben a lányok hibája is,valahogy most nem ment,ahogy kellett volna,mint Oroszország ellen.De most nem szabad összeropani,hisz még van esélyünk a bronzra.gyerünk csajok,ha már ezüstöt vagy aranyat nem sikerült szereznünk,akkor legalább bronzot sikerüljön.
Amit ma csináltak a kenusok.Fuu..elismerem,hogy vajda Attilának nem sikerült az,ami 4 évvel ezelőtt,de nagyon erős mezőny volt.És jó látni,hogy azért fel tud lábalni ebből a helyzetből is.
A Rudolf&Roland duó nagyon jól vette az akadályokat,de rémüldöztem mikor láttam,hogy a portugálok mennyire örülnek,és tényleg csak egy kicsi volt köztük,de végül a fiúk megcsinálták.
A lányoknak is köszönet jár,hisz 1992 óta nem volt ebbe a számba aranyunk.Nagy gratuláció,és ők is ugyan ránk hozták a frászt,de sikerült,és jó volt látni,hogy 4 magyar lány áll a dobogó legfelső fokán.
A kézisek pedig valami őrületes meccset hoztak.De most tényleg bennem is elszállt minden remény a végén,hogy megnyerjék.És Fazekas csodálatosan kivédte,és ha nem lenne elég sikerült Lékainak kiharcolnia a döntetlent.Valószínűleg a rendes játékidőben az utolsó percekben mindenki letett a fiúkról.De biztos tudták,hogy most nem szabad csalódást okozni a magyaroknak.Ami azt illeti többet vártam az Izlandoktól,hisz 2008-ba ezüst érmesek voltak,most meg lás csodát kikaptak a B csoportnak a 4.helyezetjéről.És így bizonyossá vált,hogy mi aztán nagyon de nagyon nehéz csoportba kerültünk.
Hihetetlen volt,teljes extázisba voltam már a két hosszabbítás során,de még is nem adták föl a fiúk.És tényleg,ilyenkor azt mondják,hogy ilyenkor úgy is,aki 1.-nek jött ki az első csoportból az fog kijönni győztesnek.Hát ez nem így történt.És azokat az Izlandokat győztük le,akik mindenkit megvertek az A csoportba.A fiúk bebizonyították,hogy igen is helyük van a legjobb 4.között.És most látszik,hogy valójában egy nagyon erős kézilabdázók a magyarok,csak eddig nem indult be a szekér.
A vízilabdázóknak sok sikert kívánok!A női vízilabdázóknak és a férfi kézilabdázóknak már sikerült bekerülniük a legjobb 4.közé azaz,hogy akár érmet is hozzanak haza.És hát,amit az amerikaik ellen hajtottak végre..megmerem kockáztatni,hogyha ilyen játékot hozunk az olaszok ellen,akkor biztos sikerül legyőznünk őket.Végre kezd kibimbózni a kézisek és a vízilabdások hatalmas ereje,sajnos a női vízilabdázóink csak egy meccs erejéig tudtak,de reménykedjünk,hogy az ausztráloknál ismét kibimbóznak.Lényegébe ez a 3 csapat megmutatta,hogy nem véletlenül kerültek be a negyeddöntőbe,és remélem,hogy még ezt eltudom mondani úgy 5 óra múlva,hogy olyan fantasztikus csapataink vannak,hogy a legjobb 4.között vannak.Már persze ezt majd akkor kell mondani,ah megvan a végeredmény a vízilabdázóink körébe,de reménykedjünk,hogy elhangoztathatjuk ezt a mondatot.
Huu,és a női vízilabdázók.Nem hiszem el,hogy ez,hogy történhetett..ráadásul kemény bírót kaptunk,folyton ellenünk fújtak,hogy még véletlenül se legyen esélyünk a spanyolok ellen.De részben a lányok hibája is,valahogy most nem ment,ahogy kellett volna,mint Oroszország ellen.De most nem szabad összeropani,hisz még van esélyünk a bronzra.gyerünk csajok,ha már ezüstöt vagy aranyat nem sikerült szereznünk,akkor legalább bronzot sikerüljön.
Amit ma csináltak a kenusok.Fuu..elismerem,hogy vajda Attilának nem sikerült az,ami 4 évvel ezelőtt,de nagyon erős mezőny volt.És jó látni,hogy azért fel tud lábalni ebből a helyzetből is.
A Rudolf&Roland duó nagyon jól vette az akadályokat,de rémüldöztem mikor láttam,hogy a portugálok mennyire örülnek,és tényleg csak egy kicsi volt köztük,de végül a fiúk megcsinálták.
A lányoknak is köszönet jár,hisz 1992 óta nem volt ebbe a számba aranyunk.Nagy gratuláció,és ők is ugyan ránk hozták a frászt,de sikerült,és jó volt látni,hogy 4 magyar lány áll a dobogó legfelső fokán.
A kézisek pedig valami őrületes meccset hoztak.De most tényleg bennem is elszállt minden remény a végén,hogy megnyerjék.És Fazekas csodálatosan kivédte,és ha nem lenne elég sikerült Lékainak kiharcolnia a döntetlent.Valószínűleg a rendes játékidőben az utolsó percekben mindenki letett a fiúkról.De biztos tudták,hogy most nem szabad csalódást okozni a magyaroknak.Ami azt illeti többet vártam az Izlandoktól,hisz 2008-ba ezüst érmesek voltak,most meg lás csodát kikaptak a B csoportnak a 4.helyezetjéről.És így bizonyossá vált,hogy mi aztán nagyon de nagyon nehéz csoportba kerültünk.
Hihetetlen volt,teljes extázisba voltam már a két hosszabbítás során,de még is nem adták föl a fiúk.És tényleg,ilyenkor azt mondják,hogy ilyenkor úgy is,aki 1.-nek jött ki az első csoportból az fog kijönni győztesnek.Hát ez nem így történt.És azokat az Izlandokat győztük le,akik mindenkit megvertek az A csoportba.A fiúk bebizonyították,hogy igen is helyük van a legjobb 4.között.És most látszik,hogy valójában egy nagyon erős kézilabdázók a magyarok,csak eddig nem indult be a szekér.
A vízilabdázóknak sok sikert kívánok!A női vízilabdázóknak és a férfi kézilabdázóknak már sikerült bekerülniük a legjobb 4.közé azaz,hogy akár érmet is hozzanak haza.És hát,amit az amerikaik ellen hajtottak végre..megmerem kockáztatni,hogyha ilyen játékot hozunk az olaszok ellen,akkor biztos sikerül legyőznünk őket.Végre kezd kibimbózni a kézisek és a vízilabdások hatalmas ereje,sajnos a női vízilabdázóink csak egy meccs erejéig tudtak,de reménykedjünk,hogy az ausztráloknál ismét kibimbóznak.Lényegébe ez a 3 csapat megmutatta,hogy nem véletlenül kerültek be a negyeddöntőbe,és remélem,hogy még ezt eltudom mondani úgy 5 óra múlva,hogy olyan fantasztikus csapataink vannak,hogy a legjobb 4.között vannak.Már persze ezt majd akkor kell mondani,ah megvan a végeredmény a vízilabdázóink körébe,de reménykedjünk,hogy elhangoztathatjuk ezt a mondatot.
2 felhasználónak tetszik:
Bella99,
VampireBella
2012. augusztus 08. 20:58
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Szomorú befejezése ennek a napnak, kiestek vízilabdás fiaink. Nem is nagyon tudok mit mondani, a dán kézilabda vereség után, most még ez is szíven ütött. De lesz ez a csapat még a dobogó tetején, világklasszis játékosaink vannak, akik számtalanszor okoztak már nekünk örömet és azért, mert ez most nem jött össze, még rengetegszer fognak a csúcsra érni. Csalódott vagyok, pityeregtem is mind a kézi mind a vízilabda meccsen, máshogy képzeltem mindkettőt, de épp az előbb mondtam az egyik barátnőmnek, hogyha megroskadok de akkor is kiszurkolok nekik Rioban egy olimpiai győzelmet
VampireBella,
Black Hearth2
2012. augusztus 08. 21:16
én számítottam rá hogy esetleg ezen az Olimpián már elvéreznek a srácok!örökké nem nyerhetnek Olimpiát!
engem nem ért meglepetésként a vereségük!ezzel számolni lehetett sajnos! evvan!
2012. augusztus 08. 21:27
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.08. 21:16)
én számítottam rá hogy esetleg ezen az Olimpián már elvéreznek a srácok!örökké nem nyerhetnek Olimpiát!
Persze, egyszer minden sorozat megszakad, képtelenség mindet egymás után megnyerni, csak azért az embert bántja
gonzales7,
VampireBella
2012. augusztus 08. 21:30
Idézet (Johinna @ 2012.08.08. 21:27)
csak azért az embert bántja
persze nyilván!
2012. augusztus 08. 21:53
Én is sajnáltam hogy így végződött dehát nem lehetünk örökké győztesek. Lesz még lehetőségünk éremszerzésre és a fiúk számára sem ez volt az utolsó alkalom a bizonyításra
VampireBella
2012. augusztus 09. 00:40
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Ez a nap egész jó volt hatalmas gratulációm a Kajak-Kenusoknak nagyon jó érzés volt egymás után kétszer hallani a himnuszt Attilát viszont nagyon sajnálom bár végül is a hatodik hely sem rossz a kézi meccs meg nagyon durva volt amikor a hosszabbítástért játszottak már biztos voltam benne hogy nem fog sikerülni még a tesóm is mondta hogy már csak a csoda segíthet és hát szerencsére megtörtént a csoda bár a hosszabbítást nem láttam mert pont akkor mentem el otthonról de mivel az egész város a meccsről beszélt ezért szerencsére tudtam tájékozódni és hát remélem bejutunk a döntőbe de ha nem is akkor is a harmadik vagy negyedik hely is egy bravúr lesz a vízilabdásokat meg még jobban sajnálom mint Attilát tudom hogy nem nyerhetünk mindig de azért mégiscsak jól lett volna a dobogón látni őket viszont az egy kicsit vigasztal hogy az amerikaiak sem jutottak be a négybe
2012. augusztus 09. 09:00
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Hihetetlen volt a vízilabda meccs.Hát persze,hogy bennem is van keserűség a végeredmény végett.
De a fiúkat nem szabad okolni,ők megtették a tőlük telhetőt.És ha még dobogóra nem is állhatnak,akkor legalább az 5.-6.helyet csípjék el,hisz akkor pontszerzők lesznek,ami ugyanolyan nagy teljesítmény,mint az érem.Most nem szabad elcsüggedni,hanem kitartani a fiúk mellet,hogy letudják győzni az Ausztrálokat,és az 5.-6.helyet elcsípjük.Most a fiúknak sem szabad szét roppannia,hisz még feltudnak férni a dicsőség táblára,amivel pontot szereznek,és az is dicsőség.
Tartsunk ki mellettük!
De a fiúkat nem szabad okolni,ők megtették a tőlük telhetőt.És ha még dobogóra nem is állhatnak,akkor legalább az 5.-6.helyet csípjék el,hisz akkor pontszerzők lesznek,ami ugyanolyan nagy teljesítmény,mint az érem.Most nem szabad elcsüggedni,hanem kitartani a fiúk mellet,hogy letudják győzni az Ausztrálokat,és az 5.-6.helyet elcsípjük.Most a fiúknak sem szabad szét roppannia,hisz még feltudnak férni a dicsőség táblára,amivel pontot szereznek,és az is dicsőség.
Tartsunk ki mellettük!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.