Olimpia 2012 - London
2012. augusztus 09. 11:52
Kozák teljesítménye elképesztő volt,nagyon megérdemelte az aranyat.A férfi kajaknégyesünk és a női kajakkettesünk pedig szintén nagyon jól szerepelt és az ezüst is van olyan jó mint az arany. Csak így tovább lányok,fiúk,szurkolok minden sportolónknak.
2012. augusztus 09. 12:38
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Elképesztően büszke vagyok mindenkire! Azokra is akiknek nem sikerült érmet szerezni, mert ebben hatalmas munkájuk van. Már az nagy teljesítmény hogy végigcsinálták és kijutottak!
1 felhasználónak tetszik:
Bella99
2012. augusztus 09. 15:30
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Hatalmas gratuláció és tisztelet Risztov Évának.Nagyon büszkék lehetünk rá.
CocoBerry
2012. augusztus 09. 15:34
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Beelőztük az olaszokat az éremtáblázaton és ugyanannyi aranyunk van, mint a franciáknak Arany és ezüst eső délelőtt és most egy hatalmas meglepetés, amolyan pont az i-re, köszönjük Micsoda nap, te jó ég és még mindig nincs vége, mert este még a vízilabdás csajoknak is jelenésük lesz
CocoBerry
2012. augusztus 09. 15:44
hááá én közel a 30-hoz egyszerűen bőgtem Risztov Éva győzelménél! emlékszem soha nem sikerült neki nyerni mindig ezüst vagy bronz és mindig ezek után így legyintettek rá hááá ő nem lesz soha Kovács Ági és Egerszegi utódja! és nem is lett szegény soha!de én soha nem értettem miért kellett ekkora tehert helyezni a médiának Risztovra akkoriban!és valahogy mindig leírták szegényt sajnáltam nagyon őt már akkor!
nagyon megérdemelte ezt a győzelmet! ez az ország úgy leírta ezt a lányt évek óta és most bizonyította hogy mekkora sportoló! én amikor megtudtam hogy indul reménykedtem benne hogy képernyőre fog kerülni és szerencsére így is lett!
nagyon szépen köszönöm neki ezt a délutánt még most is könnyekkel küszködök!
nagyon megérdemelte ezt a győzelmet! ez az ország úgy leírta ezt a lányt évek óta és most bizonyította hogy mekkora sportoló! én amikor megtudtam hogy indul reménykedtem benne hogy képernyőre fog kerülni és szerencsére így is lett!
nagyon szépen köszönöm neki ezt a délutánt még most is könnyekkel küszködök!
2012. augusztus 09. 15:56
Éva hihetetlen volt,most aztán megmutattok hogy tudunk mi még meglepetéseket okozni. Gratulálok neki,nem is kérdéses hogy igazán megérdemelte azt az aranyat,ugyanilyen sikereket kívánok neki a továbbiakban
Az pedig külön öröm hogy így feljöttünk az éremtáblázaton,azért mégiscsak jó érzés hogy egy kicsiny ország is mint ami a mienk,ilyen sikereket képes elérni.
Az pedig külön öröm hogy így feljöttünk az éremtáblázaton,azért mégiscsak jó érzés hogy egy kicsiny ország is mint ami a mienk,ilyen sikereket képes elérni.
ilus1996
2012. augusztus 09. 15:59
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Arany és ezüst eső van ma az Olimpián:)
Hihetetlenül gratulálok a 4-es kajak-kenusoknak,hogy megcsípték az ezüstöt.Igazából nem volt kérdés,hogy ki győz,mert az Ausztrálok jól elhúztak.A végén tényleg ránk másztak a Csehek,és annak örülhetünk,hogy valamivel leelőztük őket.
Danutának őszinte elismerésem.2 arany 2 nap alatt,szép teljesítmény.Ebből látszik,hogy kiváló kajak-kenus.
Szegény Katit és Natasát sajnáltam,hogy olyan csalódottak voltak,hisz ez lett volna nekik zsinórba a 3.aranyérme,de csak ezüstöt vihettek el.Igazából tényleg ez a probléma,hogyha többedszer kijut az Olimpiára az ember és jól teljesít az elmúlt Olimpiákon,akkor elvárás maguktól is,hogy megtartsák a teljesítményt.De én mondom,hogy a németeket ma nem lehetett volna semmivel megelőzni,ezért a lányok ne kenődjenek el.Lesz még Olimpia
Risztov Éva...úristen,hogy bírta ki 10km-ren át,főleg,hogy mindig ott volt az 1eg első ötbe,sőt már többször le is előzte.Gyakorlatilag ő úszta végig a leggyorsabban az egész távot.Gondolom,hogy a napokba nem is tud majd lábra állni,de megérte.Hisz neki köszönhetően az érem táblázaton 8.helyen állunk!
Szerezni kéne még egy-kettőt,hogy a franciák vagy az ausztrálok ne,hogy elhúzzanak,hisz köztudott tény,hogy a nagyobb országok több embert küldenek.De mi a mostaniaknál sokkal kevesebb embert küldtünk,még is most sokkal jobban szereplünk,mint 2008-ba.Én kívánom,hogy a még versenyben lévő magyarok a legjobbat hozzák ki magukból.
Hihetetlenül gratulálok a 4-es kajak-kenusoknak,hogy megcsípték az ezüstöt.Igazából nem volt kérdés,hogy ki győz,mert az Ausztrálok jól elhúztak.A végén tényleg ránk másztak a Csehek,és annak örülhetünk,hogy valamivel leelőztük őket.
Danutának őszinte elismerésem.2 arany 2 nap alatt,szép teljesítmény.Ebből látszik,hogy kiváló kajak-kenus.
Szegény Katit és Natasát sajnáltam,hogy olyan csalódottak voltak,hisz ez lett volna nekik zsinórba a 3.aranyérme,de csak ezüstöt vihettek el.Igazából tényleg ez a probléma,hogyha többedszer kijut az Olimpiára az ember és jól teljesít az elmúlt Olimpiákon,akkor elvárás maguktól is,hogy megtartsák a teljesítményt.De én mondom,hogy a németeket ma nem lehetett volna semmivel megelőzni,ezért a lányok ne kenődjenek el.Lesz még Olimpia
Risztov Éva...úristen,hogy bírta ki 10km-ren át,főleg,hogy mindig ott volt az 1eg első ötbe,sőt már többször le is előzte.Gyakorlatilag ő úszta végig a leggyorsabban az egész távot.Gondolom,hogy a napokba nem is tud majd lábra állni,de megérte.Hisz neki köszönhetően az érem táblázaton 8.helyen állunk!
Szerezni kéne még egy-kettőt,hogy a franciák vagy az ausztrálok ne,hogy elhúzzanak,hisz köztudott tény,hogy a nagyobb országok több embert küldenek.De mi a mostaniaknál sokkal kevesebb embert küldtünk,még is most sokkal jobban szereplünk,mint 2008-ba.Én kívánom,hogy a még versenyben lévő magyarok a legjobbat hozzák ki magukból.
2012. augusztus 09. 16:02
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Én is megkukkantottam az éremtáblázatot, és kik állnak az első helyen? Naná, hogy a kínaiak. Ez szerintem sosem fog változni. Na, jelen pillanatban, még is csak a franciák vannak előbb.
2012. augusztus 09. 19:20
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.09. 15:44)
hááá én közel a 30-hoz egyszerűen bőgtem Risztov Éva győzelménél! ... még most is könnyekkel küszködök!
Szerintem ezekben a napokban minden magyarlelkű magyar (szerte a világon) egyfolytában így érez. Korra és nemre való tekintet nélkül
Fantasztikus ez az olimpia!
gonzales7
2012. augusztus 09. 22:20
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Szegény lányok:(
Pedig annyira igyekeztek a végén,és visszatért a remény a hosszabbításnál,de legalább kijelenthetjük,hogy nem voltunk könnyű ellenfelek,és alaposan megküzdöttek az Ausztrálok az éremért.Tehát a lányok mindent megtettek,és ezért nem szabad haragudnunk rájuk.
És hát az utolsó reménység a csapatainknál csak is a kéziseink,hisz csak ők esélyesek az érem szerzésre.És nem szeretném,ha az történne velük,mint a női vízilabdázókkal.Most minden reménységünk bennük van,és most nem mondok semmit.Semmit,hogy alakul a meccs.Nem szeretnék most már semmit elkiabálni,mint a vízilabdázóknál tettem.Félek,hogy nem jó járunk azzal,ha elkiabáljuk.Minden estre bennük van az utolsó remény,hogy érmet szerezzenek,mint csapat.És csak belegondolok nem mondok semmit,hanem álmodozok,hogy milyen szép lenne,ha a svédeket letudnák győzni,és így biztos az érem esély.Bár félek.Félek,mert lehet,hogy ez olyan év,ami nem kedvezz a csapatok érem esélyeire.Rossz még bele gondolni is.De annyit biztosra vehetek,hogy Magyarország velük van!
Pedig annyira igyekeztek a végén,és visszatért a remény a hosszabbításnál,de legalább kijelenthetjük,hogy nem voltunk könnyű ellenfelek,és alaposan megküzdöttek az Ausztrálok az éremért.Tehát a lányok mindent megtettek,és ezért nem szabad haragudnunk rájuk.
És hát az utolsó reménység a csapatainknál csak is a kéziseink,hisz csak ők esélyesek az érem szerzésre.És nem szeretném,ha az történne velük,mint a női vízilabdázókkal.Most minden reménységünk bennük van,és most nem mondok semmit.Semmit,hogy alakul a meccs.Nem szeretnék most már semmit elkiabálni,mint a vízilabdázóknál tettem.Félek,hogy nem jó járunk azzal,ha elkiabáljuk.Minden estre bennük van az utolsó remény,hogy érmet szerezzenek,mint csapat.És csak belegondolok nem mondok semmit,hanem álmodozok,hogy milyen szép lenne,ha a svédeket letudnák győzni,és így biztos az érem esély.Bár félek.Félek,mert lehet,hogy ez olyan év,ami nem kedvezz a csapatok érem esélyeire.Rossz még bele gondolni is.De annyit biztosra vehetek,hogy Magyarország velük van!
2012. augusztus 10. 15:05
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
Ma 18:00-tól Magyarország-Svédország férfi kézilabda meccs !! Hajrá Magyarook ! Hajráá Fiúúk !! Ti vagytok a legjobbak ! Imádlak titeket !!! Mindenki nézze a meccset!
2012. augusztus 10. 20:04
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Vesztettünk. Mi tagadás, nagyon erősek voltak a svédek, de a német bírok is olykor elnéztek egy-két dolgot. Megint nem volt 100%-osan fer a játék. Erős kapusuk volt, viszont Fazekas is kitett magért, no meg a csapatért. Az elején ügyesek voltunk, aztán fokozatosan szétestünk. Nem baj. Még ott áll szabadon az a 3. hely, vigyük mi el! Én már akkor is rettentően büszke leszek rájuk, persze most is az vagyok.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.