Amy Winehouse édesanyja gyászolja gyönyörű és tehetséges lányát, akivel valószínűleg a drog végzett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amy édesanyja: „A drog végezett a lányommal”
2011. július 25. 00:22
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline |
„Minden rendben, baby girl. Most már jó helyen vagy. Pihenj, kislány!” - pontosan
2011. július 25. 00:26
Bogi.smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 149973 offline |
Ez durva...
2011. július 25. 00:31
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Én sajnálom, hogy meghalt. Nem voltam hatalmas nagy fanatikusa, de a Rehab című számát szénné hallgattam kiskoromban. A családját is nagyon sajnálom. Ami engem kicsit lesokkol, hogy sokan még halála után is mocskos szavakkal illetik. Russel nagyon jól elmondta, hogy a drog- alkohol függőség tényleg betegség. Ezzel egyetértek, azt hiszem tegnap egy tag is leírta hasonló szavakkal ugyan ezt a cikknél.
Ezt pedig ajánlom figyelmébe mindenkinek, szerintem felháborító.
Ezt pedig ajánlom figyelmébe mindenkinek, szerintem felháborító.
2011. július 25. 00:43
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
nyugodjon békében! hiányozni fog.
2011. július 25. 00:46
Szerintem nincs jobb helyen, de ha ez valakit megnyugtat, az hiheti akár azt is.
Én nagyon szenvedek.
Én nagyon szenvedek.
2 felhasználónak tetszik:
Coco Selly,
Glamster
2011. július 25. 01:05
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
álljál már leee!
2011. július 25. 01:17
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Én kimondhatatlanul sajnálom Amy édesanyját és az egész családját. Engem is nagyon megrázott a halálhíre, és szörnyű lehet látni, hogy a saját gyereked a szemed láttára teszi tönkre magát. Talán meglehetett volna akadályozni ezt a tragédiát, talán nem, én nem voltam ott, nem ismertem Amy-t személyesen, csak azt tudom, hogy az apja tényleg mindig küldözgette a rehabra, és nem elsősorban a szüleit okolom a haláláért. Végülis lehetett volna jobban odafigyelni rá, hogy rá se szokjon a cuccra, vagy hogy ne jöjjön ki a rehabról, amíg nincs teljesen rendben. De mint mondtam, nem vagyok tudatában minden információnak, nem tudom mennyire támogatta a családja, barátai, és mennyi akaratereje volt neki magának. Csak azt tudom, hogy szörnyű események következtében elvesztettünk egy igazán értékes embert. És a szomorú az, hogy nem a halálakor, hanem akkor, amikor a felismerhetetlenségig lepusztította magát. Mindenesetre én mindig szerettem Amy-t, mint énekest, nem pedig mint embert. Azt, hogy kinek mennyire szimpatikus, mindenki döntse el maga, de ez ne árnyékolja be azt, hogy igenis korunk legjobb énekesnői közé tartozott.
Amy nagyon nagy veszteség, és remélem, hogy ha már életében ennyit szenvedett, legalább ott tud pihenni, ahova ezek után került. rest.in.peace.amy. :'(
Amy nagyon nagy veszteség, és remélem, hogy ha már életében ennyit szenvedett, legalább ott tud pihenni, ahova ezek után került. rest.in.peace.amy. :'(
2011. július 25. 01:35
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
én sem voltam valami nagy rajongója de a hangja az oltári volt *.* Nyugodj békében Amy :'(
2011. július 25. 06:49
"Amy Winehouse édesanyja gyászolja gyönyörű és tehetséges lányát"
Persze, hogy gyászolja, hisz a lánya volt.
"akivel valószínűleg a drog végzett."
Biztosan túllőtte magát.
"világ egy emberként gyászolja"
Azért glóriát nem kell a fejére tenni. Miért csak a halála után fényezitek? Micsoda álszent emberek.
Végig olvastam, de még mindig nem találom, hogy miért is hír ez.
Persze, hogy gyászolja, hisz a lánya volt.
"akivel valószínűleg a drog végzett."
Biztosan túllőtte magát.
"világ egy emberként gyászolja"
Azért glóriát nem kell a fejére tenni. Miért csak a halála után fényezitek? Micsoda álszent emberek.
Végig olvastam, de még mindig nem találom, hogy miért is hír ez.
2011. július 25. 07:45
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline |
Én nem rajongtam érte, és nem voltam megszállott, de a hangja az jó volt!! Nyugodjon békében! :')
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.