Starity

The Hunger Games / Az éhezők viadala (2012)

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 15. 13:48 #41
- törölt felhasználó -    
ez a kép nincs meg valakinek nagyobban? blush.gif
2011. december 16. 11:31 #42
- törölt felhasználó -    
beer.gif beer.gif
7 felhasználónak tetszik: kriszti145, funny18, duracell, Christo, zsofeeh, DiscoDiva, House Of Wax
2011. december 22. 20:10 #43
- törölt felhasználó -    
beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, zsofeeh, DiscoDiva, duracell, House Of Wax
2011. december 24. 17:23 #44
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
HQ stills beer.gif
7 felhasználónak tetszik: Piros0817, Christo, zsofeeh, DiscoDiva, saii, duracell, House Of Wax
2011. december 25. 14:01 #45
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Kiolvastam A Mockingjayt is. Hát, mit ne mondjak, ennél megrázóbb könyvet még nem nagyon olvastam... az egész trilógia fantasztikus, alig várom már a filmeket. Hollywood jobban teszi, ha nem bas*za el...
3 felhasználónak tetszik: twilightgirl0910, miss_areo, saii
2011. december 25. 14:05 #46
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Á, baromira várom már a filmet...tegnap kaptam meg a trilógiát és kettőt már el is olvastam rohog.gif nagyon jó heart.gif
2 felhasználónak tetszik: rheuska, miss_areo
2011. december 26. 19:33 #47
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.12.25. 14:05)
Á, baromira várom már a filmet...tegnap kaptam meg a trilógiát és kettőt már el is olvastam rohog.gif nagyon jó heart.gif

ugyanez velem is, két nap alatt kiolvastam az elsőt, már a másodikat nyúzom, de lassabban haladok, mert a harmadik még nincs meg, és addig húzom-halasztom a végét, ameddig lehet, de nem egyszerű xD
2011. december 26. 19:48 #48
Christo
Christo

[*]
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.12.15. 13:48)
ez a kép nincs meg valakinek nagyobban?  blush.gif

Konkrétan ezeket a képeket még nem találtam meg, csak a körzetek címereit.
5 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, kriszti145, miss_areo, DiscoDiva, duracell
2011. december 27. 16:39 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.12.26. 19:48)
[*] 

Konkrétan ezeket a képeket még nem találtam meg, csak a körzetek címereit.

Köszi.Ezeket még nem láttam eddig,főleg nem nagyban. meghajolo.gif
2011. december 28. 11:15 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.12.25. 14:01)
Kiolvastam A Mockingjayt is.

De jó neked, én még csak most tervezem megvenni a könyveket, már alig bírom kivárni, hogy elolvassam az utolsót. Ha már olvastad: érdeklődnék az iránt, hogy továbbra is számíthatunk a folytonos meglepődésekre, mint az eddigi részekben? Azt sejtem, hogy a téma súlyossága ugyanolyan lesz, mint az első kettőben, de nem is lenne ugyanolyan, ha nem így lenne. Mindenesetre én szívesen olvasnám a véleményedet hosszabban a könyvről/ könyvekről, érdekes lenne látni, hogy másokban milyen érzéseket, gondolatokat keltettek. Remélem ezek a gondolatok majd a film nézése közben is felvetülnek bennem.
Azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon megrázó volt az összes, addig míg el nem olvastam a könyveket bele sem gondoltam, mi lenne, ha tényleg ennyire és ilyen módon "erőszakos" lenne a világunk (persze most is van belőle elég). Elsőre számomra meghökkentő volt az egész történet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem szíven is ütött a téma súlyossága.
Hát igen reméljük nem rontják el..volt már rá példa. Az előzetes alapján jónak tűnik, de azokba általában a jó részeket szokták beletenni, hogy felkeltsék az érdeklődést. Mindenesetre én nagyon várom már a filmet. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, twilightgirl0910
2011. december 28. 18:16 #51
- törölt felhasználó -    
1 promo kép,a körzetek címerei egyenként HQ-ban és a Peeta poszter UHQ-ban,mert az lemaradt ahogy látom. beer.gif
10 felhasználónak tetszik: Christo, Sammy9, kriszti145, miss_areo, DiscoDiva, duracell, zsofeeh, czikoria, eperke519, House Of Wax
2011. december 28. 22:02 #52
Christo
Christo

Idézet (itsmekaylie @ 2011.12.28. 11:15)
De jó neked, én még csak most tervezem megvenni a könyveket, már alig bírom kivárni, hogy elolvassam az utolsót. Ha már olvastad: érdeklődnék az iránt, hogy továbbra is számíthatunk a folytonos meglepődésekre, mint az eddigi részekben? Azt sejtem, hogy a téma súlyossága ugyanolyan lesz, mint az első kettőben, de nem is lenne ugyanolyan, ha nem így lenne. Mindenesetre én szívesen olvasnám a véleményedet hosszabban a könyvről/ könyvekről, érdekes lenne látni, hogy másokban milyen érzéseket, gondolatokat keltettek. Remélem ezek a gondolatok majd a film nézése közben is felvetülnek bennem.
Azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon megrázó volt az összes, addig míg el nem olvastam a könyveket bele sem gondoltam, mi lenne, ha tényleg ennyire és ilyen módon "erőszakos" lenne a világunk (persze most is van belőle elég). Elsőre számomra meghökkentő volt az egész történet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem szíven is ütött a téma súlyossága. 
Hát igen reméljük nem rontják el..volt már rá példa. Az előzetes alapján jónak tűnik, de azokba általában a jó részeket szokták beletenni, hogy felkeltsék az érdeklődést. Mindenesetre én nagyon várom már a filmet. smileeee.gif

Nagyjából ugyanígy vagyok vele. Még nem olvastam ehhez hasonló történetet. Collins stílusa annyira realisztikus és megdöbbentő. Az egyik pillanatban nevetsz, majd úgy elintéz a következő bekezdéssel, hogy csak nézel ki a fejedből. Ez végig jellemző a Mockingjay-re. Fordulatokban az utolsó könyv sem szenved hiányt, a befejezésnél pedig a hideg is kirázott. Kiemelném a Bitó című verset, ami többször előjön a 3. könyvben. Gyönyörű, ugyanakkor elég morbid dal (akit érdekel, Youtube-on rá tud keresni The Hanging Tree címmel).
Szóval mindent egybevetve: az első két könyv sem volt egy tündérmese, de a harmadik durván felülmúlja őket. Collins nem szépít, hullanak az emberek, a legváratlanabb pillanatokban. A filmektől leginkább azért tartok egy kicsit, mert Hollywood szeret mindent kiszínezni, már csak az alacsony korhatár miatt is. Nagyon remélem, hogy nem ez fog történni a THG-vel, mert iszonyat sokat rontana a hangulatán és egyáltalán magán a mondanivalón.
2 felhasználónak tetszik: twilightgirl0910, saii
2012. január 01. 16:00 #53
- törölt felhasználó -    
Gondoltam felrakom. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Christo, kriszti145, DiscoDiva, duracell
2012. január 01. 19:25 #54
Christo
Christo

Idézet (Miley-fan09 @ 2012.01.01. 16:00)
Gondoltam felrakom. laugh.gif

Nekem tetszik a dal. Nem ismerem Taylor Swift munkásságát, de lehet hogy majd belehallgatok egy két számába. smileeee.gif
2012. január 04. 10:16 #55
twilightgirl0910
twilightgirl0910
firefly

StátuszErős testbe bújt gyenge lélek.
Hozzászólás: 4802
Csatolások: 412
Azonosító: 131011
Úgy érzem nekem is muszáj hozzászólnom, mivel engem kevés könyv taglóz le ennyire, de ez rendesen megtette a hatását. Először amikor elolvastam a tartalmát, arra gondoltam, hogy el sem fogom olvasni, nem igazán szeretem az olyan történeteket, ahol ömlik a vér és megy a gyilkolászás. De aztán hála drága Rihannna sziszterem unszolásának ( laugh.gif ), végül rávettem magamat, és Karácsonyra kértem is a könyvet. Már nagyon izgatta a fantáziámat, ezért hamarosan el is kezdtem olvasni. Aztán utána már alig tudtam lerakni... Este kezdtem el olvasni, így egy idő után végül le kellett tennem, és elmentem aludni. Vagyis próbáltam volna aludni, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből a történetet. Komolyan mondom, hogy majd egy óráig forgolódtam, mert csak azon gondolkodtam, hogy vajon mi fog történni a könyvben. Másnap reggel ismét elkezdtem olvasni, és még aznap ki is végeztem a könyvet, és ha tehettem volna szerintem már a másodiknak is nekiálltam volna. Suzanne Collins stílusa teljesen elbűvölt, és sikerült elhitetnie velem azt, hogy én is az arénában vagyok a többiekkel, és amikor olyan rész volt szabályosan együtt izgultam a szereplőkkel. És hát az első benyomásom pillanatok alatt megváltozott, hiszen itt nem a gyilkolászáson és a vérontáson van a hangsúly. Már alig várom, hogy elolvashassam a következő könyvet, bár szerintem azt már lassabban fogom olvasni, mivel már közeledik a vége.
És persze a filmet is nagyon várom már, kíváncsi vagyok mit hoznak össze, bár remélem azért nem túlozzák el, és hűek maradnak a könyvhöz, bár az előzetesek alapján eddig úgy tűnik nem nagyon variálták át a történetet, remélem ez az egész film folyamán így lesz. A színészekkel igazából semmi bajom, a Katnisst alakító leányzót szerintem eltalálták, bár Peetát és Galet én máshogy képzeltem el, de azért biztos vagyok benne, hogy a kiválasztott színészek is jól fogják alakítani karakterüket.
Bocsánat a hosszú kommentért, de egyszerűen nekem is muszáj volt hozzászólnom, ez a történet egyszerűen elbűvölt. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, nvirág
2012. január 04. 10:23 #56
twilightgirl0910
twilightgirl0910
firefly

StátuszErős testbe bújt gyenge lélek.
Hozzászólás: 4802
Csatolások: 412
Azonosító: 131011
Találtam Effie Trinketről egy képet, ha jól látom ez még nem volt. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: miss_areo, nvirág, duracell
2012. január 05. 17:11 #57
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
Találtam még egy HQ minőségű előzetes képet wink.gif Katniss és Peeta szerepelnek rajta.
Valamint megtaláltam, hogy kik alakítják majd a kiválasztottakat, így úgy gondoltam megosztom ezt is veletek, ha esetleg még nem tudtátok volna.

Első körzet
Marvel - Jack Quaid
Glimmer - Leven Rambin

Második körzet
Cato - Alexander Ludwig
Clove - Isabelle Fuhram

Harmadik körzet
Ian Nelson
Kalia Prescott

Negyedik körzet
Ethan Jamieson
Tara Macken

Ötödik körzet
Chris Mark
Rókaképű lány - Jacqueline Emerson

Hatodik körzet
Ashton Moio
Kara Peterson

Hetedik körzet
Sam Ly
Leigha Hancock

Nyolcadik körzet
Samuel Tan
-

Kilencedik körzet
Imanol Yepez Frias
Annie Thurman

Tizedik körzet
Jeremy Marinas
Dakota Hood

Tizenegyedik körzet
Thresh - Dayo Okeniyi
Ruta - Amandla Stenberg

Tizenkettedik körzet
Peeta - Josh Hutcherson
Katniss - Jennifer Lawrence
7 felhasználónak tetszik: twilightgirl0910, Ledina, DiscoDiva, duracell, flox87, Meganrajongó, House Of Wax
2012. január 05. 23:37 #58
- törölt felhasználó -    
MQ

R*hadt lassan megy az idő,nem bírom már kivárni,hogy megjelenjen.
3 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, duracell, House Of Wax
2012. január 11. 17:16 #59
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
beer.gif
6 felhasználónak tetszik: saii, Nita09, DiscoDiva, duracell, zsofeeh, House Of Wax
2012. január 11. 18:33 #60
- törölt felhasználó -    
én nagyon várom a filmet, érdekesnek ígérkezik!! thumbsup.gif thumbsup.gif
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!