The Hunger Games / Az éhezők viadala (2012)
2011. december 16. 11:31
2011. december 22. 20:10
2011. december 25. 14:01
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Kiolvastam A Mockingjayt is. Hát, mit ne mondjak, ennél megrázóbb könyvet még nem nagyon olvastam... az egész trilógia fantasztikus, alig várom már a filmeket. Hollywood jobban teszi, ha nem bas*za el...
2011. december 25. 14:05
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Á, baromira várom már a filmet...tegnap kaptam meg a trilógiát és kettőt már el is olvastam nagyon jó
2011. december 26. 19:33
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.12.25. 14:05)
Á, baromira várom már a filmet...tegnap kaptam meg a trilógiát és kettőt már el is olvastam nagyon jó
ugyanez velem is, két nap alatt kiolvastam az elsőt, már a másodikat nyúzom, de lassabban haladok, mert a harmadik még nincs meg, és addig húzom-halasztom a végét, ameddig lehet, de nem egyszerű xD
2011. december 26. 19:48
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
[*]
Konkrétan ezeket a képeket még nem találtam meg, csak a körzetek címereit.
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.12.15. 13:48)
ez a kép nincs meg valakinek nagyobban?
2011. december 27. 16:39
Idézet (Christo @ 2011.12.26. 19:48)
[*]
Köszi.Ezeket még nem láttam eddig,főleg nem nagyban.
2011. december 28. 11:15
Idézet (Christo @ 2011.12.25. 14:01)
Kiolvastam A Mockingjayt is.
De jó neked, én még csak most tervezem megvenni a könyveket, már alig bírom kivárni, hogy elolvassam az utolsót. Ha már olvastad: érdeklődnék az iránt, hogy továbbra is számíthatunk a folytonos meglepődésekre, mint az eddigi részekben? Azt sejtem, hogy a téma súlyossága ugyanolyan lesz, mint az első kettőben, de nem is lenne ugyanolyan, ha nem így lenne. Mindenesetre én szívesen olvasnám a véleményedet hosszabban a könyvről/ könyvekről, érdekes lenne látni, hogy másokban milyen érzéseket, gondolatokat keltettek. Remélem ezek a gondolatok majd a film nézése közben is felvetülnek bennem.
Azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon megrázó volt az összes, addig míg el nem olvastam a könyveket bele sem gondoltam, mi lenne, ha tényleg ennyire és ilyen módon "erőszakos" lenne a világunk (persze most is van belőle elég). Elsőre számomra meghökkentő volt az egész történet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem szíven is ütött a téma súlyossága.
Hát igen reméljük nem rontják el..volt már rá példa. Az előzetes alapján jónak tűnik, de azokba általában a jó részeket szokták beletenni, hogy felkeltsék az érdeklődést. Mindenesetre én nagyon várom már a filmet.
2 felhasználónak tetszik:
Christo,
twilightgirl0910
2011. december 28. 22:02
Christo |
Idézet (itsmekaylie @ 2011.12.28. 11:15)
De jó neked, én még csak most tervezem megvenni a könyveket, már alig bírom kivárni, hogy elolvassam az utolsót. Ha már olvastad: érdeklődnék az iránt, hogy továbbra is számíthatunk a folytonos meglepődésekre, mint az eddigi részekben? Azt sejtem, hogy a téma súlyossága ugyanolyan lesz, mint az első kettőben, de nem is lenne ugyanolyan, ha nem így lenne. Mindenesetre én szívesen olvasnám a véleményedet hosszabban a könyvről/ könyvekről, érdekes lenne látni, hogy másokban milyen érzéseket, gondolatokat keltettek. Remélem ezek a gondolatok majd a film nézése közben is felvetülnek bennem.
Azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon megrázó volt az összes, addig míg el nem olvastam a könyveket bele sem gondoltam, mi lenne, ha tényleg ennyire és ilyen módon "erőszakos" lenne a világunk (persze most is van belőle elég). Elsőre számomra meghökkentő volt az egész történet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem szíven is ütött a téma súlyossága.
Hát igen reméljük nem rontják el..volt már rá példa. Az előzetes alapján jónak tűnik, de azokba általában a jó részeket szokták beletenni, hogy felkeltsék az érdeklődést. Mindenesetre én nagyon várom már a filmet.
Nagyjából ugyanígy vagyok vele. Még nem olvastam ehhez hasonló történetet. Collins stílusa annyira realisztikus és megdöbbentő. Az egyik pillanatban nevetsz, majd úgy elintéz a következő bekezdéssel, hogy csak nézel ki a fejedből. Ez végig jellemző a Mockingjay-re. Fordulatokban az utolsó könyv sem szenved hiányt, a befejezésnél pedig a hideg is kirázott. Kiemelném a Bitó című verset, ami többször előjön a 3. könyvben. Gyönyörű, ugyanakkor elég morbid dal (akit érdekel, Youtube-on rá tud keresni The Hanging Tree címmel).
Szóval mindent egybevetve: az első két könyv sem volt egy tündérmese, de a harmadik durván felülmúlja őket. Collins nem szépít, hullanak az emberek, a legváratlanabb pillanatokban. A filmektől leginkább azért tartok egy kicsit, mert Hollywood szeret mindent kiszínezni, már csak az alacsony korhatár miatt is. Nagyon remélem, hogy nem ez fog történni a THG-vel, mert iszonyat sokat rontana a hangulatán és egyáltalán magán a mondanivalón.
2 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910,
saii
2012. január 01. 16:00
Gondoltam felrakom.
2012. január 01. 19:25
Christo |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.01.01. 16:00)
Gondoltam felrakom.
Nekem tetszik a dal. Nem ismerem Taylor Swift munkásságát, de lehet hogy majd belehallgatok egy két számába.
2012. január 04. 10:16
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Úgy érzem nekem is muszáj hozzászólnom, mivel engem kevés könyv taglóz le ennyire, de ez rendesen megtette a hatását. Először amikor elolvastam a tartalmát, arra gondoltam, hogy el sem fogom olvasni, nem igazán szeretem az olyan történeteket, ahol ömlik a vér és megy a gyilkolászás. De aztán hála drága Rihannna sziszterem unszolásának ( ), végül rávettem magamat, és Karácsonyra kértem is a könyvet. Már nagyon izgatta a fantáziámat, ezért hamarosan el is kezdtem olvasni. Aztán utána már alig tudtam lerakni... Este kezdtem el olvasni, így egy idő után végül le kellett tennem, és elmentem aludni. Vagyis próbáltam volna aludni, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből a történetet. Komolyan mondom, hogy majd egy óráig forgolódtam, mert csak azon gondolkodtam, hogy vajon mi fog történni a könyvben. Másnap reggel ismét elkezdtem olvasni, és még aznap ki is végeztem a könyvet, és ha tehettem volna szerintem már a másodiknak is nekiálltam volna. Suzanne Collins stílusa teljesen elbűvölt, és sikerült elhitetnie velem azt, hogy én is az arénában vagyok a többiekkel, és amikor olyan rész volt szabályosan együtt izgultam a szereplőkkel. És hát az első benyomásom pillanatok alatt megváltozott, hiszen itt nem a gyilkolászáson és a vérontáson van a hangsúly. Már alig várom, hogy elolvashassam a következő könyvet, bár szerintem azt már lassabban fogom olvasni, mivel már közeledik a vége.
És persze a filmet is nagyon várom már, kíváncsi vagyok mit hoznak össze, bár remélem azért nem túlozzák el, és hűek maradnak a könyvhöz, bár az előzetesek alapján eddig úgy tűnik nem nagyon variálták át a történetet, remélem ez az egész film folyamán így lesz. A színészekkel igazából semmi bajom, a Katnisst alakító leányzót szerintem eltalálták, bár Peetát és Galet én máshogy képzeltem el, de azért biztos vagyok benne, hogy a kiválasztott színészek is jól fogják alakítani karakterüket.
Bocsánat a hosszú kommentért, de egyszerűen nekem is muszáj volt hozzászólnom, ez a történet egyszerűen elbűvölt.
És persze a filmet is nagyon várom már, kíváncsi vagyok mit hoznak össze, bár remélem azért nem túlozzák el, és hűek maradnak a könyvhöz, bár az előzetesek alapján eddig úgy tűnik nem nagyon variálták át a történetet, remélem ez az egész film folyamán így lesz. A színészekkel igazából semmi bajom, a Katnisst alakító leányzót szerintem eltalálták, bár Peetát és Galet én máshogy képzeltem el, de azért biztos vagyok benne, hogy a kiválasztott színészek is jól fogják alakítani karakterüket.
Bocsánat a hosszú kommentért, de egyszerűen nekem is muszáj volt hozzászólnom, ez a történet egyszerűen elbűvölt.
2012. január 04. 10:23
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Találtam Effie Trinketről egy képet, ha jól látom ez még nem volt.
2012. január 05. 17:11
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
Találtam még egy HQ minőségű előzetes képet Katniss és Peeta szerepelnek rajta.
Valamint megtaláltam, hogy kik alakítják majd a kiválasztottakat, így úgy gondoltam megosztom ezt is veletek, ha esetleg még nem tudtátok volna.
Első körzet
Marvel - Jack Quaid
Glimmer - Leven Rambin
Második körzet
Cato - Alexander Ludwig
Clove - Isabelle Fuhram
Harmadik körzet
Ian Nelson
Kalia Prescott
Negyedik körzet
Ethan Jamieson
Tara Macken
Ötödik körzet
Chris Mark
Rókaképű lány - Jacqueline Emerson
Hatodik körzet
Ashton Moio
Kara Peterson
Hetedik körzet
Sam Ly
Leigha Hancock
Nyolcadik körzet
Samuel Tan
-
Kilencedik körzet
Imanol Yepez Frias
Annie Thurman
Tizedik körzet
Jeremy Marinas
Dakota Hood
Tizenegyedik körzet
Thresh - Dayo Okeniyi
Ruta - Amandla Stenberg
Tizenkettedik körzet
Peeta - Josh Hutcherson
Katniss - Jennifer Lawrence
Valamint megtaláltam, hogy kik alakítják majd a kiválasztottakat, így úgy gondoltam megosztom ezt is veletek, ha esetleg még nem tudtátok volna.
Első körzet
Marvel - Jack Quaid
Glimmer - Leven Rambin
Második körzet
Cato - Alexander Ludwig
Clove - Isabelle Fuhram
Harmadik körzet
Ian Nelson
Kalia Prescott
Negyedik körzet
Ethan Jamieson
Tara Macken
Ötödik körzet
Chris Mark
Rókaképű lány - Jacqueline Emerson
Hatodik körzet
Ashton Moio
Kara Peterson
Hetedik körzet
Sam Ly
Leigha Hancock
Nyolcadik körzet
Samuel Tan
-
Kilencedik körzet
Imanol Yepez Frias
Annie Thurman
Tizedik körzet
Jeremy Marinas
Dakota Hood
Tizenegyedik körzet
Thresh - Dayo Okeniyi
Ruta - Amandla Stenberg
Tizenkettedik körzet
Peeta - Josh Hutcherson
Katniss - Jennifer Lawrence
7 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910,
Ledina,
DiscoDiva,
duracell,
flox87,
Meganrajongó,
House Of Wax
2012. január 05. 23:37
MQ
R*hadt lassan megy az idő,nem bírom már kivárni,hogy megjelenjen.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.