Starity

Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 26. 21:13 #221
CariDeefan
CariDeefan
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 821
Csatolások: 26
Azonosító: 89015
biggrin.gif
2011. július 27. 12:48 #222
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
bizony bizony Selena 4ever♥
szerintem is teljesen normális volt és én csak a Justinos résznél kapom hányingert tehát ez csak az én véleményem de nekem és most csak finoman mondom visszataszító ez a gyerek!
De Selena-t viszont imádom♥
2011. július 27. 12:51 #223
Selly fan
Selly fan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 137
Csatolások: 0
Azonosító: 155261
selena nagyon aranyos csaj lehet szivesen beszélnék vele biggrin.gif és nekem ő az első a legjobban öltözök listáján tongue.gif biggrin.gif smileeee.gif
2011. július 27. 15:30 #224
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Idézet (Rebeca. @ 2011.07.26. 14:25)
najó. ehhez már nekem is hozzá kell szólnom. régóta nem írtam egy selenás cikkhez sem, pedig lett volna mit, mert komolyan hihetetlen amit itt az antik művelnek. 
ha NEM szereted Selenát, minek olvasod el? minek? minek szólsz hozzá? minek pazarlod az idődet erre? most teljesen őszintén...az minek jó nektek, hogy itt utálkoztok? írjatok ahhoz kommentet akit szerettek, ne ahhoz akit utáltok. jöttök a szerintetek baromi értelmes hozzászólásaitokkal, arra alapozva, hogy ti már idősebbek vagyytok, és jobban értitek meg tudjátok hogy mi a média, meg mi az ami a mai világban folyik. na persze. szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hogy kit szeret, ha ti meg nembírjátok, akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül. persze, hogy nekem is az agyamra menne, ha az összes cikket elolvasnám arról akit utálok.
a másik meg, hogy annyi anti ír selenás cikkekhez minden nap, hogy lassan már többen vannak mint a fanok. és ráadásul vannak olyan kislányok, akiket simán befolyásoltok ezekkel a kommentekkel, és Selena ellen hergelitek őket, amikor teljesen unreális dolgokról írtok. honnan a fenéből tudjátok, hogy neki minden egyes szava megvan tervezve? honnan? lehet mondani. ha meg annyira idősebbek vagytok, akkor jólenne példát mutatni a kisebbeknek itt a fórumon, és nem mindenféle  hülyeséget összeirogatni. véleményed lehet, miattam aztán, csak ne az legyen a véleményed, amiről fogalmad sincs. mert SENKI nemlehet biztos abban, hogy mi megy ott a kulisszák mögött. de legalább aki szereti, azzal ne próbáljátok már megutáltatni légyszives. nemtudom nektek miért fáj hogy mások szeretik. higyjétek el, sokkal jobb ha szerettek valakit, mint utáltok. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy szeressétek őt, hanem azt, hogy hagyjátok figyelmen kívül.
nekem lehet pattogni ha valami nem tetszik, miattam aztán. nem vitatkozom tovább, ez a véleményem, kész. nemtetszik, nemtetszik.
Selena fanok nektek meg azt üzenem, hogy ne hagyjátok magatokat az antiktól befolyásolni. semmi alapja nincs annak, amit írnak. ha őt szeretitek, akkor ne hagyjátok hogy beszennyezzék a hírét előttetek. semmi olyat nem tett, ami az antik véleményét bizonyítaná. 
Selena Gomez ♥

Issstenem végre valaki kimondta amit én soha nem tudtam megfogalmazni biggrin.gif thumbsup.gif ezt minden antinak el kéne olvasni
2011. július 27. 22:59 #225
Bia21
Bia21
új tag

Státusz"You have to be odd to be number one." - Dr. Seuss
Hozzászólás: 48
Azonosító: 148640
teljesen igaz amit leírtál misssha mármint amit bemásoltál!!
szerintem Selenának teljesen igaza van abban hogy a szabadság fontos smileeee.gif
ő a példaképem *.* ^^
2011. július 28. 00:09 #226
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Rebeca. írta:
najó. ehhez már nekem is hozzá kell szólnom. régóta nem írtam egy selenás cikkhez sem, pedig lett volna mit, mert komolyan hihetetlen amit itt az antik művelnek.
ha NEM szereted Selenát, minek olvasod el? minek? minek szólsz hozzá? minek pazarlod az idődet erre? most teljesen őszintén...az minek jó nektek, hogy itt utálkoztok? írjatok ahhoz kommentet akit szerettek, ne ahhoz akit utáltok. jöttök a szerintetek baromi értelmes hozzászólásaitokkal, arra alapozva, hogy ti már idősebbek vagyytok, és jobban értitek meg tudjátok hogy mi a média, meg mi az ami a mai világban folyik. na persze. szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hogy kit szeret, ha ti meg nembírjátok, akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül. persze, hogy nekem is az agyamra menne, ha az összes cikket elolvasnám arról akit utálok.
a másik meg, hogy annyi anti ír selenás cikkekhez minden nap, hogy lassan már többen vannak mint a fanok. és ráadásul vannak olyan kislányok, akiket simán befolyásoltok ezekkel a kommentekkel, és Selena ellen hergelitek őket, amikor teljesen unreális dolgokról írtok. honnan a fenéből tudjátok, hogy neki minden egyes szava megvan tervezve? honnan? lehet mondani. ha meg annyira idősebbek vagytok, akkor jólenne példát mutatni a kisebbeknek itt a fórumon, és nem mindenféle hülyeséget összeirogatni. véleményed lehet, miattam aztán, csak ne az legyen a véleményed, amiről fogalmad sincs. mert SENKI nemlehet biztos abban, hogy mi megy ott a kulisszák mögött. de legalább aki szereti, azzal ne próbáljátok már megutáltatni légyszives. nemtudom nektek miért fáj hogy mások szeretik. higyjétek el, sokkal jobb ha szerettek valakit, mint utáltok. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy szeressétek őt, hanem azt, hogy hagyjátok figyelmen kívül.
nekem lehet pattogni ha valami nem tetszik, miattam aztán. nem vitatkozom tovább, ez a véleményem, kész. nemtetszik, nemtetszik.
Selena fanok nektek meg azt üzenem, hogy ne hagyjátok magatokat az antiktól befolyásolni. semmi alapja nincs annak, amit írnak. ha őt szeretitek, akkor ne hagyjátok hogy beszennyezzék a hírét előttetek. semmi olyat nem tett, ami az antik véleményét bizonyítaná.
Selena Gomez ♥

nafigyelj te okoska ... ez egy KÖZÖSSÉGI oldal. az ír ide aki akar, akkor amikor, akar és szép szavakkal, káromkodás nélkül AZT AMIT AKAR. szóval, attól még mert valaki nem szereti ugyanolyan joga van ide bármit is írni a rajongócskák "tökéletes" Selenájácskáról .... -.- ritka szánalmas kommikat vagytok képesek írni ... komolyan, visszaolvassátok egyáltalán?
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. július 28. 08:00 #227
rekush98
rekush98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Csatolások: 7
Azonosító: 150983
tessék a kis selenya 'szátorotok': http://selenadaily.org/photos/displayimage.php?album=1100&pid=50368#top_display_media a fél vaginája kint van.sleep.gif''
de mivel Ő egy kis jó tündér ..:SS
2011. július 28. 08:48 #228
misssha
misssha
Idézet (rekush98 @ 2011.07.28. 08:00)
tessék a kis selenya 'szátorotok': http://selenadaily.org/photos/displayimage.php?album=1100&pid=50368#top_display_media  a fél vaginája kint van.sleep.gif''
de mivel Ő egy kis jó tündér ..:SS

Jézusom -.-' te most komolyan képes voltál ezt bemásolni?
Olyan szánalmas hogy gyűlölitek Selenát de mégis kerestek róla dolgokat. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha nem szeretek valakit akkor inkább elkerülöm még az interneten is, nem hogy még képeket nézegetek róla -.-' pfff.. saját magatokat minősítitek.
amúgymeg hol van kint a vaginája? rövidnadrág van rajta, nem? blink.gif egyáltalán tudod mi az a vagina? Miley már megmutatta:
http://zebrafashion.us/wp-content/uploads/2010/06/miley1.jpg
2011. július 28. 13:31 #229
rekush98
rekush98
visszatérő vendég
tudtommal neked se Miley a kedvenced,akkor minek kersel róla képeket.??ohmy.gif am meg én hír odlalt is szoktam olvasni édesem.sleep.gif''
2011. július 28. 14:21 #230
Fancsii98
Fancsii98
visszatérő vendég

StátuszSummertimeee ♥
Hozzászólás: 389
Azonosító: 153098
smileeee.gif) aranyos . am meg sztem jó a pólója rekush98 képén smileeee.gif
2011. július 28. 15:11 #231
misssha
misssha
Miley nem a kedvencem, de nem is utálom. De mivel neked a kedvenced, így érdekes az a kép nem zavar, csak Selena képe, amin semminincs... -.- na mindegy nem akarok veszekedni
2011. július 28. 16:09 #232
XBettiX
XBettiX
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 142056
úúúriseten miley fan vs nem tom milyen fan am sztem már nyert misssha. h lenne ribanc Selena ( rekush98 már erre céloztál ahogy modtad)??? Miley annál inkabb ringyó mást nem tud csak a picsáját mutogatni itt kezdődik...
2011. július 28. 16:48 #233
Licky
Licky
visszatérő vendég
Hozzászólás: 364
Azonosító: 150346
én gyűlölöm selenácskát de ebben most igaza van
2011. július 28. 16:54 #234
Kiaraa
Kiaraa
game over™

Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
smileeee.gif
2011. július 28. 20:47 #235
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
úúúriseten miley fan vs nem tom milyen fan am sztem már nyert misssha. h lenne ribanc Selena ( rekush98 már erre céloztál ahogy modtad)??? Miley annál inkabb ringyó mást nem tud csak a picsáját mutogatni itt kezdődik...

csak a picsáját mutogatni ??? emellet kiadótt elég sok albumot, turnézott és filmekben szerepelt szívem biggrin.gif de te szeresd csak a kis megcsinált hangú Selenácskát biggrin.gif ügyesvagy! ...
rekush98 neked meg igazad van! smileeee.gif
2011. július 28. 21:13 #236
rekush98
rekush98
visszatérő vendég
Lucky5: biggrin.gifD Kösziszépen h igazat adsz nekem.smileeee.gif) hehh.tongue.gif
2011. július 28. 21:18 #237
rekush98
rekush98
visszatérő vendég
egyébként tessék it a honlap amit mondtam.sleep.gif'' :
http://www.hollywoodlife.com/2011/07/28/selena-gomez-wardrobe-malfunction/
szval..:S mondtam h nemén vok a vak.
2011. július 29. 00:07 #238
- törölt felhasználó -    
jaj De jó !! biggrin.gif Magyarországon is koncertezhet biggrin.gif
2011. július 29. 00:09 #239
- törölt felhasználó -    
Hehe egyszer Csongrádra is eljöhetne !! de ez csak egy álom pfff smileeee.gif
2011. július 29. 17:28 #240
Jessica99
Jessica99
visszatérő vendég

StátuszProfil szerkesztés alatt!
Hozzászólás: 126
Azonosító: 147805
köszi hogy egyet értesz velem Seli99. Jó hogy vannak olyanok is, akik velem együtt elfogadják Selena kapcsolatát justinnal. Üzenem az összes hülyének, akik megutálták Selt Bieber miatt hogy: Miért mi mondjuk meg, hogy Selena kibe legyen szerelmes? Nektek sem esne jól, ha mondjuk a barátaitok megutálnának azért titeket, mert olyannal jársz akit ők nem szeretnek.
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok