Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”
2011. július 26. 21:13
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
2011. július 27. 12:48
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
bizony bizony Selena 4ever♥
szerintem is teljesen normális volt és én csak a Justinos résznél kapom hányingert tehát ez csak az én véleményem de nekem és most csak finoman mondom visszataszító ez a gyerek!
De Selena-t viszont imádom♥
szerintem is teljesen normális volt és én csak a Justinos résznél kapom hányingert tehát ez csak az én véleményem de nekem és most csak finoman mondom visszataszító ez a gyerek!
De Selena-t viszont imádom♥
2011. július 27. 15:30
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Idézet (Rebeca. @ 2011.07.26. 14:25)
najó. ehhez már nekem is hozzá kell szólnom. régóta nem írtam egy selenás cikkhez sem, pedig lett volna mit, mert komolyan hihetetlen amit itt az antik művelnek.
ha NEM szereted Selenát, minek olvasod el? minek? minek szólsz hozzá? minek pazarlod az idődet erre? most teljesen őszintén...az minek jó nektek, hogy itt utálkoztok? írjatok ahhoz kommentet akit szerettek, ne ahhoz akit utáltok. jöttök a szerintetek baromi értelmes hozzászólásaitokkal, arra alapozva, hogy ti már idősebbek vagyytok, és jobban értitek meg tudjátok hogy mi a média, meg mi az ami a mai világban folyik. na persze. szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hogy kit szeret, ha ti meg nembírjátok, akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül. persze, hogy nekem is az agyamra menne, ha az összes cikket elolvasnám arról akit utálok.
a másik meg, hogy annyi anti ír selenás cikkekhez minden nap, hogy lassan már többen vannak mint a fanok. és ráadásul vannak olyan kislányok, akiket simán befolyásoltok ezekkel a kommentekkel, és Selena ellen hergelitek őket, amikor teljesen unreális dolgokról írtok. honnan a fenéből tudjátok, hogy neki minden egyes szava megvan tervezve? honnan? lehet mondani. ha meg annyira idősebbek vagytok, akkor jólenne példát mutatni a kisebbeknek itt a fórumon, és nem mindenféle hülyeséget összeirogatni. véleményed lehet, miattam aztán, csak ne az legyen a véleményed, amiről fogalmad sincs. mert SENKI nemlehet biztos abban, hogy mi megy ott a kulisszák mögött. de legalább aki szereti, azzal ne próbáljátok már megutáltatni légyszives. nemtudom nektek miért fáj hogy mások szeretik. higyjétek el, sokkal jobb ha szerettek valakit, mint utáltok. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy szeressétek őt, hanem azt, hogy hagyjátok figyelmen kívül.
nekem lehet pattogni ha valami nem tetszik, miattam aztán. nem vitatkozom tovább, ez a véleményem, kész. nemtetszik, nemtetszik.
Selena fanok nektek meg azt üzenem, hogy ne hagyjátok magatokat az antiktól befolyásolni. semmi alapja nincs annak, amit írnak. ha őt szeretitek, akkor ne hagyjátok hogy beszennyezzék a hírét előttetek. semmi olyat nem tett, ami az antik véleményét bizonyítaná.
Selena Gomez ♥
ha NEM szereted Selenát, minek olvasod el? minek? minek szólsz hozzá? minek pazarlod az idődet erre? most teljesen őszintén...az minek jó nektek, hogy itt utálkoztok? írjatok ahhoz kommentet akit szerettek, ne ahhoz akit utáltok. jöttök a szerintetek baromi értelmes hozzászólásaitokkal, arra alapozva, hogy ti már idősebbek vagyytok, és jobban értitek meg tudjátok hogy mi a média, meg mi az ami a mai világban folyik. na persze. szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hogy kit szeret, ha ti meg nembírjátok, akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül. persze, hogy nekem is az agyamra menne, ha az összes cikket elolvasnám arról akit utálok.
a másik meg, hogy annyi anti ír selenás cikkekhez minden nap, hogy lassan már többen vannak mint a fanok. és ráadásul vannak olyan kislányok, akiket simán befolyásoltok ezekkel a kommentekkel, és Selena ellen hergelitek őket, amikor teljesen unreális dolgokról írtok. honnan a fenéből tudjátok, hogy neki minden egyes szava megvan tervezve? honnan? lehet mondani. ha meg annyira idősebbek vagytok, akkor jólenne példát mutatni a kisebbeknek itt a fórumon, és nem mindenféle hülyeséget összeirogatni. véleményed lehet, miattam aztán, csak ne az legyen a véleményed, amiről fogalmad sincs. mert SENKI nemlehet biztos abban, hogy mi megy ott a kulisszák mögött. de legalább aki szereti, azzal ne próbáljátok már megutáltatni légyszives. nemtudom nektek miért fáj hogy mások szeretik. higyjétek el, sokkal jobb ha szerettek valakit, mint utáltok. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy szeressétek őt, hanem azt, hogy hagyjátok figyelmen kívül.
nekem lehet pattogni ha valami nem tetszik, miattam aztán. nem vitatkozom tovább, ez a véleményem, kész. nemtetszik, nemtetszik.
Selena fanok nektek meg azt üzenem, hogy ne hagyjátok magatokat az antiktól befolyásolni. semmi alapja nincs annak, amit írnak. ha őt szeretitek, akkor ne hagyjátok hogy beszennyezzék a hírét előttetek. semmi olyat nem tett, ami az antik véleményét bizonyítaná.
Selena Gomez ♥
Issstenem végre valaki kimondta amit én soha nem tudtam megfogalmazni ezt minden antinak el kéne olvasni
2011. július 28. 00:09
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Rebeca. írta:
najó. ehhez már nekem is hozzá kell szólnom. régóta nem írtam egy selenás cikkhez sem, pedig lett volna mit, mert komolyan hihetetlen amit itt az antik művelnek.
Selena Gomez ♥
nafigyelj te okoska ... ez egy KÖZÖSSÉGI oldal. az ír ide aki akar, akkor amikor, akar és szép szavakkal, káromkodás nélkül AZT AMIT AKAR. szóval, attól még mert valaki nem szereti ugyanolyan joga van ide bármit is írni a rajongócskák "tökéletes" Selenájácskáról .... -.- ritka szánalmas kommikat vagytok képesek írni ... komolyan, visszaolvassátok egyáltalán?
Selena Gomez ♥
nafigyelj te okoska ... ez egy KÖZÖSSÉGI oldal. az ír ide aki akar, akkor amikor, akar és szép szavakkal, káromkodás nélkül AZT AMIT AKAR. szóval, attól még mert valaki nem szereti ugyanolyan joga van ide bármit is írni a rajongócskák "tökéletes" Selenájácskáról .... -.- ritka szánalmas kommikat vagytok képesek írni ... komolyan, visszaolvassátok egyáltalán?
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 28. 08:00
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
tessék a kis selenya 'szátorotok': http://selenadaily.org/photos/displayimage.php?album=1100&pid=50368#top_display_media a fél vaginája kint van.''
de mivel Ő egy kis jó tündér ..:SS
2011. július 28. 08:48
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Idézet (rekush98 @ 2011.07.28. 08:00)
tessék a kis selenya 'szátorotok': http://selenadaily.org/photos/displayimage.php?album=1100&pid=50368#top_display_media a fél vaginája kint van.''
Jézusom -.-' te most komolyan képes voltál ezt bemásolni?
Olyan szánalmas hogy gyűlölitek Selenát de mégis kerestek róla dolgokat. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha nem szeretek valakit akkor inkább elkerülöm még az interneten is, nem hogy még képeket nézegetek róla -.-' pfff.. saját magatokat minősítitek.
amúgymeg hol van kint a vaginája? rövidnadrág van rajta, nem? egyáltalán tudod mi az a vagina? Miley már megmutatta:
http://zebrafashion.us/wp-content/uploads/2010/06/miley1.jpg
2011. július 28. 15:11
misssha |
Miley nem a kedvencem, de nem is utálom. De mivel neked a kedvenced, így érdekes az a kép nem zavar, csak Selena képe, amin semminincs... -.- na mindegy nem akarok veszekedni
2011. július 28. 16:09
XBettiXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 142056 offline |
úúúriseten miley fan vs nem tom milyen fan am sztem már nyert misssha. h lenne ribanc Selena ( rekush98 már erre céloztál ahogy modtad)??? Miley annál inkabb ringyó mást nem tud csak a picsáját mutogatni itt kezdődik...
2011. július 28. 20:47
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
úúúriseten miley fan vs nem tom milyen fan am sztem már nyert misssha. h lenne ribanc Selena ( rekush98 már erre céloztál ahogy modtad)??? Miley annál inkabb ringyó mást nem tud csak a picsáját mutogatni itt kezdődik...
csak a picsáját mutogatni ??? emellet kiadótt elég sok albumot, turnézott és filmekben szerepelt szívem de te szeresd csak a kis megcsinált hangú Selenácskát ügyesvagy! ...
rekush98 neked meg igazad van!
csak a picsáját mutogatni ??? emellet kiadótt elég sok albumot, turnézott és filmekben szerepelt szívem de te szeresd csak a kis megcsinált hangú Selenácskát ügyesvagy! ...
rekush98 neked meg igazad van!
2011. július 28. 21:18
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
egyébként tessék it a honlap amit mondtam.'' :
http://www.hollywoodlife.com/2011/07/28/selena-gomez-wardrobe-malfunction/
szval..:S mondtam h nemén vok a vak.
http://www.hollywoodlife.com/2011/07/28/selena-gomez-wardrobe-malfunction/
szval..:S mondtam h nemén vok a vak.
2011. július 29. 00:09
Hehe egyszer Csongrádra is eljöhetne !! de ez csak egy álom pfff
2011. július 29. 17:28
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline |
köszi hogy egyet értesz velem Seli99. Jó hogy vannak olyanok is, akik velem együtt elfogadják Selena kapcsolatát justinnal. Üzenem az összes hülyének, akik megutálták Selt Bieber miatt hogy: Miért mi mondjuk meg, hogy Selena kibe legyen szerelmes? Nektek sem esne jól, ha mondjuk a barátaitok megutálnának azért titeket, mert olyannal jársz akit ők nem szeretnek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.