A Grammy-díjas énekesnő legújabb kislemezéhez már le is forgatták a videoklipet, és most kiderült melyik dalhoz tartozik a kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz
2011. július 26. 16:14
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
A legutóbbi dalai elég bénák voltak.
2011. július 26. 16:20
Én örülök hogy ebből lesz klipp az egyik kedvenc számom az albumról
Remélem ez jobb lesz, mitn az aelőző volt, az előző annyira nem teszett!
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
Alig várom!
2011. július 26. 16:21
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Az egész cikkben el van írva, nincs olyan száma Lady Gagának, hogy Yoü and I, hanem csak You and I. A második dolog, pedig, ha -t végződést kap a szám címe, akkor jobb lenne, ha kötőjellel kapná azt a t betűt, mert az angolban nem mindegy, hogy I (én), vagy IT (mint ő - egy tárgy, vagy egy állat stb.)
Nem igazán szeretem már Lady Gagát, egyszerűen... régebben nagyon jó számai voltak, azonban mostanra egyre lejjebb és lejjebb csúszott. Szerintem az a baj az ilyen emberekkel, hogy mivel felkapják őket, fejükbe száll a dicsőség. Emberileg szerintem Lady Gaga visszataszító! Nekem egy száma sem jön be az új albumáról, főleg amiatt, hogy átírta a Bibliát. Nem vallom magam túlzottan vallásos embernek, de ha ilyet hallok azért az megbotránkoztat. A klipjei nem is tudom.. mindig a testiségről, a vágyról szólnak, és némelyik felvételen úgy néz ki, mint egy 40 éves nő! A régebbi számai fel sem érnek az újakkal, ez már ilyen fél hasonmása önmagának. Lehet, hogy valakinek tetszik, amilyen zenét és klipet készít, de nem nekem. Valahogy... elidegenedtem tőle eléggé.
Nem igazán szeretem már Lady Gagát, egyszerűen... régebben nagyon jó számai voltak, azonban mostanra egyre lejjebb és lejjebb csúszott. Szerintem az a baj az ilyen emberekkel, hogy mivel felkapják őket, fejükbe száll a dicsőség. Emberileg szerintem Lady Gaga visszataszító! Nekem egy száma sem jön be az új albumáról, főleg amiatt, hogy átírta a Bibliát. Nem vallom magam túlzottan vallásos embernek, de ha ilyet hallok azért az megbotránkoztat. A klipjei nem is tudom.. mindig a testiségről, a vágyról szólnak, és némelyik felvételen úgy néz ki, mint egy 40 éves nő! A régebbi számai fel sem érnek az újakkal, ez már ilyen fél hasonmása önmagának. Lehet, hogy valakinek tetszik, amilyen zenét és klipet készít, de nem nekem. Valahogy... elidegenedtem tőle eléggé.
2011. július 26. 16:22
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline |
Yoü?? O_O. Ez a nő amúgy ömleszti magából a klippeket, vagy most ez hogy van??
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 26. 16:25
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
You and I nak kell ejteni, csak a barátja neve miatt adta neki a Yoü címet mert az Lüc Carl .. amúgy szerintem nem ezt kellene most kiadni kislemeznek ..nekem nem a kedvencem a dal és az albumverziója nem lett olyan jó ...de legalább megmutatja, hogy ilyet is tud ..és lassabb balladából még nem volt klipje ..a klipjére kíváncsi leszek ...főleg a sellőre ..jó lenne ha mostantól rendezővel forgatná a klipeket ..remélem a következő kislemezei olyan számok lesznek mint a Scheiße, Marry The Night vagy Bloody Mary
2011. július 26. 16:27
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Jaj, de jó lesz videoklip is hozzá? Lesz mire nyomni egyfolytába a Dislike-ot. Jaj, ne még kislemez is lesz? Jézusom.
2011. július 26. 16:27
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (lady gaga98 @ 2011.07.26. 16:14)
A legutóbbi dalai elég bénák voltak.
A többi is
Ez a klip is valami koppintás lesz Madonnától, mint a többi?
2011. július 26. 16:29
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 808 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline |
ez a szám nagyon jó!alig várom a klippet!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.