Mi lesz veled, Vanessa?
2011. július 27. 22:09
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline |
Hát ennek bizros hogy van vmi oka mert magtól nem csinálná!
2011. július 27. 23:11
mi lett Vanessával?? levágatta a haját,mostmeg ez?? cigizik??? és rátámad egy paparazzira eléggé hiányos öltözékben? Nessa! Mi lett veled? ne süllyedj már le te is..
2011. július 27. 23:16
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
a jókislány... -.-
2011. július 27. 23:19
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline |
Na ne. Nem igazán szeretem ezt a nőt, de nem értem minek kell ekkora felhajtást csinálni ebből... levágatta a haját, meghízott picit, és akkor? Oké a cigi kicsit túlzás, de szerintem biztos mindenkinek volt olyan napja mikor a búsba kívánta minden embertársát, szóval. Plusz ilyesmi egyszer-kétszer előfordulhat, ez még nem olyan nagy ügy.
2011. július 28. 00:03
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 229 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline |
gleekel én is egyetértek de én még hozzáfűzök valamit .: ő okozta ezt magának tehát majd amikor változtatni akar a külsején mert hosszabb halyat akar meg lefogyni meg ilyenek akkor majd ideges lesz hogy miért tette ezt amugy meg nem értem hogy hová tűnt az esze vagy csak én hittem azt hogy volt neki?
2011. július 28. 00:21
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
most mit kell neki jókislányoskodni?? mert ráragasztották az emberek azért van ez! most legalább levetkőzi a gátlásait és azt csinál ami jól esik neki! majd észhez tér ha kitombolta magát! ennyi.........
2011. július 28. 02:12
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline |
Ez már tényleg kezd átmenni szánalmasba :)
Hahó! Csak nekem tűnt fel, hogy bolhából csinálunk elefántot?
Először is: azért vágatta le a haját és hízott, mert ezt követelte meg a szerepe tőle. Írjátok, hogy "én nem csináltam volna meg" és ehhez hasonlók. Na, éppen ezért nem vagy te színésznő :) Mellesleg higgyétek el, odakint ezt nem úgy fogják fel, hogy "fúj, hogy néz már ki", hanem hogy igenis becsülendő, hogy bevállalta ezt egy film kedvéért.
Másik: cigizik, és? Meg egyáltalán honnan tudjátok, hogy rendszeres dohányos? Lehet, hogy csak néhány alkalomkor gyújt rá, ha stresszes vagy olyan társaságba van. Ezeket a képeket láttuk csak eddig róla, amin dohányzik, és máris mindenki elkönyveli láncdohányosnak?
Rátámadt a paparazzóra? Vicces :) Mióta nevezik a kiabálást rátámadásnak? Mellesleg kétlem, hogy a 160 cm-es lányka olyan nagy kárt tudna tenni egy férfiban :D Arról nem is beszélve, hogy nincs róla videó, addig pedig a paparazzi lehazudhatja az égről a csillagokat is. A média meg eladja, mert pénz, az emberek meg beveszik, mert "hát a média írta".
Akik pedig azzal jönnek, hogy "hol van Gabriella Montez?" meg "jókislány imidzs vége" és társai, csak úgy mellékesen: Vanessa nem Gabriella személyiségével rendelkezik, 22 éves és sosem mondta, hogy "én vagyok a jókislány", ezt az emberek ragasztották rá, mert egy ilyen jellemű karakterrel tört be a köztudatba.
Már így is hosszú vagyok, de még annyi: akik azt mondják, hogy "úristen, hogy néz már ki?", azoknak ajánlanék egy tükröt. Te tökéletes vagy? Arról nem is beszélve, hogy a képeken olyan helyzetben van lefényképezve Vanessa, hogy úgy senki nem lenne szép. Nem hiszem, hogy rólad is minden kép jól sikerül, megválogatod. Csak az a bökkenő, hogy ő ezt nem teheti meg, elkészült, ennyi, ott a világhálón.
Amúgy nem unjátok már a Vanessa cikkeket? :O
Hahó! Csak nekem tűnt fel, hogy bolhából csinálunk elefántot?
Először is: azért vágatta le a haját és hízott, mert ezt követelte meg a szerepe tőle. Írjátok, hogy "én nem csináltam volna meg" és ehhez hasonlók. Na, éppen ezért nem vagy te színésznő :) Mellesleg higgyétek el, odakint ezt nem úgy fogják fel, hogy "fúj, hogy néz már ki", hanem hogy igenis becsülendő, hogy bevállalta ezt egy film kedvéért.
Másik: cigizik, és? Meg egyáltalán honnan tudjátok, hogy rendszeres dohányos? Lehet, hogy csak néhány alkalomkor gyújt rá, ha stresszes vagy olyan társaságba van. Ezeket a képeket láttuk csak eddig róla, amin dohányzik, és máris mindenki elkönyveli láncdohányosnak?
Rátámadt a paparazzóra? Vicces :) Mióta nevezik a kiabálást rátámadásnak? Mellesleg kétlem, hogy a 160 cm-es lányka olyan nagy kárt tudna tenni egy férfiban :D Arról nem is beszélve, hogy nincs róla videó, addig pedig a paparazzi lehazudhatja az égről a csillagokat is. A média meg eladja, mert pénz, az emberek meg beveszik, mert "hát a média írta".
Akik pedig azzal jönnek, hogy "hol van Gabriella Montez?" meg "jókislány imidzs vége" és társai, csak úgy mellékesen: Vanessa nem Gabriella személyiségével rendelkezik, 22 éves és sosem mondta, hogy "én vagyok a jókislány", ezt az emberek ragasztották rá, mert egy ilyen jellemű karakterrel tört be a köztudatba.
Már így is hosszú vagyok, de még annyi: akik azt mondják, hogy "úristen, hogy néz már ki?", azoknak ajánlanék egy tükröt. Te tökéletes vagy? Arról nem is beszélve, hogy a képeken olyan helyzetben van lefényképezve Vanessa, hogy úgy senki nem lenne szép. Nem hiszem, hogy rólad is minden kép jól sikerül, megválogatod. Csak az a bökkenő, hogy ő ezt nem teheti meg, elkészült, ennyi, ott a világhálón.
Amúgy nem unjátok már a Vanessa cikkeket? :O
2011. július 28. 09:41
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Ő dolga
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.