Mi lesz veled, Vanessa?
2011. július 27. 13:17
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
klaudia15, látom büszke is vagy rá
2011. július 27. 13:18
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
"kezd rossz útra térni" akkor elmondanád nekem, hogy mikor is volt "jó úton" !?
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. július 27. 13:20
Idézet (El Mexicano @ 2011.07.27. 13:07)
"emlékezetes, kopasz autóverésére" – mire???
Briney Spears leborotváltatta a haját és utána kiment az utcára, valaki autójának nekiment egy nagy esernyővel, úgy emlékszem ...
2011. július 27. 13:21
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
kilépett a hsm karaktere mögül. De hova? elég szánalmas, hogy máshogy nemtudja magára vonni a figyelmet..
2011. július 27. 13:22
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
nem csodálom h elege van a hülye paparazzókból
oké, hogy ez a munkájuk, de sehol, semelyik sztárt se hagyják békén. és ezen szerintem még nem kell parázni, nem lesz belőle semmi baj (remélem ) a haját a film miatt vágatta le és amiatt is szedett fel pár kilót. én cigizni még sose láttam. lehet h most elszívott egyet. vagy kitudja. de emiatt se kell egyből Britney zűrös korszakát emlegetni, mert ez még naggyon-naggyon-naggyon-naggyon messze van tőle!!!
oké, hogy ez a munkájuk, de sehol, semelyik sztárt se hagyják békén. és ezen szerintem még nem kell parázni, nem lesz belőle semmi baj (remélem ) a haját a film miatt vágatta le és amiatt is szedett fel pár kilót. én cigizni még sose láttam. lehet h most elszívott egyet. vagy kitudja. de emiatt se kell egyből Britney zűrös korszakát emlegetni, mert ez még naggyon-naggyon-naggyon-naggyon messze van tőle!!!
2011. július 27. 13:27
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
Alexis_0504
Hidegen hagy az egész.Bolhából csinálnak elefántot
Ne várja már senki,hogy Vanessa legyen az az aranyos botránymentes kislány,mert nem az,azt csinál amit akar
LadyAlba88
Ezt csak egy felfújt semmiség! Mindenkinek lehet rossz napja.
egyetértek veletek
klaudia15 én nem lennék erre büszke hogy dohányzom de a te ebajod
Hidegen hagy az egész.Bolhából csinálnak elefántot
Ne várja már senki,hogy Vanessa legyen az az aranyos botránymentes kislány,mert nem az,azt csinál amit akar
LadyAlba88
Ezt csak egy felfújt semmiség! Mindenkinek lehet rossz napja.
egyetértek veletek
klaudia15 én nem lennék erre büszke hogy dohányzom de a te ebajod
2011. július 27. 13:35
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline |
Már komolyan vártam erre a cikkre :)
Csak nekem enyhe túlzás az egész? Persze, hogy sírnak azok, akik még a High School Musical-es Gabriellát látják benne, hogy jaj, mit tett magával. Akkor itt a "rossz" hír: Vanessa már nem Disney, felnőtt, 22 éves!
Másik: a szerep kedvéért hízott meg, vágatta le a haját. Ez inkább becsülendő, hogy ilyen áldozatot hoz egy filmért.
Cigizik. Nagy ügy. És, mi van akkor? Már a mai világban az csoda, ha valaki 16 éves és nem cigizik. Az emberek 94% dohányzik. Most össze fog dőlni a világ, hogy Vanessa Hudgens rágyújtott? Jut eszembe, támadjuk Nina Dobrevet is, ő is rágyújtott, az miért nem ilyen nagy szenzáció? (Mellesleg őt is imádom, megjegyzem.)
Rátámadtad a paparazzókra? Na, oké, ez már tényleg túlzás. Egyértelmű, hogy nem szereti őket, ha így belemásznak a magánszférájába, te is utálnád, akkor ő miért ne tehetné? Mellesleg mielőtt ítélkezünk, mindenki nézzen magába. Mi olyan tökéletesek vagyunk mindig?
Csak nekem enyhe túlzás az egész? Persze, hogy sírnak azok, akik még a High School Musical-es Gabriellát látják benne, hogy jaj, mit tett magával. Akkor itt a "rossz" hír: Vanessa már nem Disney, felnőtt, 22 éves!
Másik: a szerep kedvéért hízott meg, vágatta le a haját. Ez inkább becsülendő, hogy ilyen áldozatot hoz egy filmért.
Cigizik. Nagy ügy. És, mi van akkor? Már a mai világban az csoda, ha valaki 16 éves és nem cigizik. Az emberek 94% dohányzik. Most össze fog dőlni a világ, hogy Vanessa Hudgens rágyújtott? Jut eszembe, támadjuk Nina Dobrevet is, ő is rágyújtott, az miért nem ilyen nagy szenzáció? (Mellesleg őt is imádom, megjegyzem.)
Rátámadtad a paparazzókra? Na, oké, ez már tényleg túlzás. Egyértelmű, hogy nem szereti őket, ha így belemásznak a magánszférájába, te is utálnád, akkor ő miért ne tehetné? Mellesleg mielőtt ítélkezünk, mindenki nézzen magába. Mi olyan tökéletesek vagyunk mindig?
2011. július 27. 13:42
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
végülis az ő dolga, ha dohányzik, csak magának árt vele... a paparazziról meg annyit, hogy ez a munkája, és Vanessa meg a hírnévvel együtt ezt is vállalta, hogy majd úton-útfélen képek készülnek róla... szóval nem ér vele semmit, ha rátámad
2011. július 27. 13:43
Hát nem is tudom.. Mintha eddig JÓ úton lett volna.. Szerintem manapság a sztárok 50% csinál ilyet természetesen ennek van kivétele is.
2011. július 27. 13:43
Idézet (alcoholicillusion @ 2011.07.27. 13:35)
Már a mai világban az csoda, ha valaki 16 éves és nem cigizik. Az emberek 94% dohányzik.
Enyhe túlzásnak tűnik ez a szám.
2011. július 27. 13:48
Én ttől még szeretem Nessát az összes botrányoról szinte tudok,de még sem távolodtam el tőle.A mai világban már a 13 éves gyerekek is rágyújtanak akár egyszer akár többször.Felnőtt nő nem igaz akkor hagy csináljon azt amitt akkar,mert neki lesznek problémái és hamarabb meghall,mint ahogyan szeretne.Nos már JLonak és Riri és szintem minden sztárnak volt ilyen cici mutógatos fotója amit a Paparazzik csináltak és még sem lett semmi baj,sőt ott kinn is volt mindenük és neki csak a melltartója látszik.
2011. július 27. 13:53
Sohasem volt kedvencem Vanessa, de azért jobb volt látni úgy, mint ahogy most kinéz... :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.