Aranypart (2011)
2011. szeptember 07. 21:02
Nagyon szeretem ezt a valóság showt bár ahogy olvastam mindenki ócsárolta stb . De szerintem nagyon jó
. inkább azt nézzem mint a vvt . Szerintem nagyon vicces szórakoztató valóság show
. Levit nagyon bírom a ő legjobb arc. Melissza egy kicsit csalódtam . Ada meg már csináljon valamit . Bekit nagyon szeretem szerethető jelenség . Nikit is nagyon szeretem . Gábort nagyon bírom bár a fönökösködés nem nagyon tetszik . Ádám nagyon tetszik bár kíváncsi vagyok mi lesz majd adával . István meg nem annyira szimpatikus és elég bunkó bánt meliszával :/.
1 felhasználónak tetszik:
xxNikixx
2011. szeptember 12. 15:49
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Idézet (Szancsu @ 2011.09.07. 21:02)
Nagyon szeretem ezt a valóság showt bár ahogy olvastam mindenki ócsárolta stb . De szerintem nagyon jó
. inkább azt nézzem mint a vvt . Szerintem nagyon vicces szórakoztató valóság show
. Levit nagyon bírom a ő legjobb arc. Melissza egy kicsit csalódtam . Ada meg már csináljon valamit . Bekit nagyon szeretem szerethető jelenség . Nikit is nagyon szeretem . Gábort nagyon bírom bár a fönökösködés nem nagyon tetszik . Ádám nagyon tetszik bár kíváncsi vagyok mi lesz majd adával . István meg nem annyira szimpatikus és elég bunkó bánt meliszával :/.
Levi az egy állat!
Ja amúgy szerintem is jobb mint a vv...
Elsősorban azért kattantam rá, mert az Éden Hotelból ismert szereplők vannak benne!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.