Lady Gaga feldolgozza Amy egyik dalát?
2011. július 29. 12:10
Én nem tudom hogy most ebből mi igaz és mi nem de ezt azért nem kéne.Csak meg kell nézni azokat a számokat és klippeket amiket mostanában kiadott..nem tudom mit csinálna ezzel a dallal,de sok jót nem várnék ettől.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 29. 12:12
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
az eredeti jobb
2011. július 29. 12:21
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Lehet, hogy fel akarja dolgozni de egyáltalán nem biztos ..névtelen forrás nyilatkozta ..de ha feldolgozza gondolom azért mert nagyon szerette és tisztelegni akar előtte..és szerintem nem csak elénekli ugyanazt nem másítja ..de sokkal jobb ötlet lenne ha írna neki egy dalt .. a cikknél a kép meg nem igazi Gagáról ..de végülis mindegy csak elég hülyén néz ki ..
2011. július 29. 12:26
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
amynek az nem rossz dala,remélem nem igaz a hír,mert ahogy elnéztem lady gaga legutóbbi klipjeit..eléggé elrontaná vele szerintem.nem tartom egy stílusnak őket,bár ez csak az én véleményem.ahogy meg elnézem a dolgokat,totálra bírom,hogy amit névtelen forrás ˝jót˝ nyilatkozik,azt a fanok vakon elhiszik(tisztelet a kivételnek),ha viszont ugyanilyen felállással ˝rosszat˝ hallanak,az meg biztos kamu.érdekes...
2011. július 29. 12:29
Cöhh... egyáltalán nem tetszik ez nekem, előtte sosem említett ilyet, most meg a halála után már óriási példaképe lett, a száma feldolgozása pedig inkább csak egy píár-fogásnak tűnik, mintsem igazi tisztelgésnek... A szám címe pedig Back to Black, ezt egy cikkírónak igazán jól kéne írni, főleg, hogy a Black to Black-nek nincs is túl sok értelme...
2011. július 29. 12:45
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 808 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline |
ez jó ötlet alig várom!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.