Lady Gaga feldolgozza Amy egyik dalát?
2011. július 29. 15:28
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Ha akusztikusan szeretné feldolgozni. Áldásom rá, mert fantasztikus lenne.
Viszont ha ezt is felturbózza, mint e legtöbb szörnyű dalát. Az egyfajta szentség-gyalázás lenne. :/
Viszont ha ezt is felturbózza, mint e legtöbb szörnyű dalát. Az egyfajta szentség-gyalázás lenne. :/
2011. július 29. 15:28
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Grace Benning: amit írtál, azzal meg az a baj, hogy Gaga többször is nyilatkozott már Amy-ről és hogy mennyire szereti. Utána kell nézni.... ^^
És persze, igazad van, hogy nem tudja úgy énekelni, mint Amy. Ez nem csak erre az esetre igaz, hiszen mindig az eredeti a legjobb egy számból. De szerintem egyfajta tisztelgésnek bőven jó ez az ötlet. Amit nem értek, hogy miért kell a rosszat látni minden ártatlan dologban? Amúgy MJ számait is feldolgozzák, pl most a Fall Out Boys a Beat It-et. (megy is a zenecsatornákon). Én abban sem látok semmi rosszat...
És persze, igazad van, hogy nem tudja úgy énekelni, mint Amy. Ez nem csak erre az esetre igaz, hiszen mindig az eredeti a legjobb egy számból. De szerintem egyfajta tisztelgésnek bőven jó ez az ötlet. Amit nem értek, hogy miért kell a rosszat látni minden ártatlan dologban? Amúgy MJ számait is feldolgozzák, pl most a Fall Out Boys a Beat It-et. (megy is a zenecsatornákon). Én abban sem látok semmi rosszat...
2011. július 29. 15:32
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nem is olyan rossz ötlet. Kedves Gagá-tól!
2011. július 29. 15:34
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
olsenfan: végre valaki... XD
2011. július 29. 15:41
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2011.07.29. 15:28)
Én sem abban látom a problémát, hogy Lady Gaga fel szeretné dolgozni Amy Winehouse számát, hanem abban, nincs egy hete, hogy meghalt Amy. Szabad országban él, ha meg tudja venni a jogokat azt csinál a számmal ami jólesik neki. De, ha már a FOB és a Beat It, az még Michael Jackson halála előtt készült, egészen más.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 29. 15:42
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2011.07.29. 15:28)
Grace Benning: amit írtál, azzal meg az a baj, hogy Gaga többször is nyilatkozott már Amy-ről és hogy mennyire szereti. Utána kell nézni.. ^^
Én nem szeretem a feldolgozásokat. Azt meg különösen nem tartom tisztelgésnek, hogy valaki elénekli egy elhunyt sztár dalát azért, hogy megemlékezzen róla. Senkitől nem szeretem az ilyet. Énekelje el a koncertjein, ha jól esik neki és kifizette a jogdíjat, de ha igazán megemlékezni akar és valóban mélyen érinti a dolog, akkor saját dalt ír az elhunytról. Ez az "eléneklem a dalát tiszteletből" dolog nekem már a fejétől bűzlik, mint a hal. Ha annyira meg akar valaki emlékezni valakiről, legalább vegye a fáradságot és valami jobbat találjon ki. Én így gondolom.
Egy ilyen dolog van, amit nem tartok rossz ötletnek, méghozzá a megemlékezés koncertek, amiknek jótékonysági célra fordítják a bevételeit. Na, az jó ötlet. Szervezzen egy olyat, és leemelem a kalapom még előtte is!
Horgi
2011. július 29. 15:45
|
|
Candy_attackMonster |
|
Grace Benning: igazából megértelek, ezen hülyeség lenne veszekedni, pláne, hogy már unom, hogy naponta veszekszek egy cikk alatt. Én szeretem a feldolgozásokat, te nem, ezt tiszteletben tartom, ennyi. =D
Grace Benning
2011. július 29. 16:19
nem igazán szeretem Amy számait, nem az van hogy nem szeretem őt vagy ilyesmi csak a számai nem voltak valami jók, de hangja az nagyon szép volt. Én kíváncsi lennék milyen lenne egy Gaga feldolgozás de ebből nem kéne "sportot űzni" mint pl. a BEP mert ha valakinek van egy száma akkor az csak az övé legyen és az is maradjon, legalább is én így látom
2011. július 29. 16:19
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
Idézet
riri17
Sztem ez pofátlanság lenne Gaga-tól!! Semmi köze nincs más előadó dalához!! Csinálja csak szépen a maga dolgait!! Birom Gaga-t de ez már túlzás tőle!! Meg sztem elég furán hangzana tőle a dal!!
Sztem ez pofátlanság lenne Gaga-tól!! Semmi köze nincs más előadó dalához!! Csinálja csak szépen a maga dolgait!! Birom Gaga-t de ez már túlzás tőle!! Meg sztem elég furán hangzana tőle a dal!!
jaj már miért lenne pofátlanság?? MÁSOK IS FELDOLGOZNAK MÁS DALOKAT, nem ez az első eset a történelem során, -.-'
Nagyon jól fog állni Gaganak , ha valóban feldolgozza a dalt.
Itt is egy jazz dalt énekelt, és nagyon jól:
http://www.youtube.com/watch?v=M4D4WgwYQAM
2011. július 29. 17:28
olyan nem lehet mint az eredeti de akkor is ez egy nagyon szép gesztus Gagától és szerintem sokan szeretni fogják.
2011. július 29. 17:28
|
|
Candy_attackMonster |
|
Crissyke: jaj de imádom ezt a fellépést *.*
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.