Hugh Hefner sajnálja Crystalt
2011. július 29. 17:26
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
A kutyát sem érdekelné Crytal, ha Hugh Hefnerrel nem lett volna ez a kapcsolata. És most is csak ebből akar megélni, úgy látszik... ez a ,,2 másodperces,, interjú is erre utal
2011. július 29. 17:29
uzsonnázás közbe ezt most jó volt hallanom... mindenesetre elég szánalmas ez a Crystal
2011. július 29. 17:43
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.29. 14:36)
Most már 2 percig bírja? Tegnap még két másodperc volt a cikkben ... Holnapra végül kiderül, hogy valójában 2 óráig bírja az öreg? 
Nekem is pont ez jutott eszembe
2011. július 29. 20:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem az ért, de ez a Crystal már pofátlan. Hálásnak kéne lennie, hogy Hefner felkarolta őt és ezáltal híres lett, most meg az hiszi, hogy ő készítette azt a bizonyos spanyol viaszt. Egy kicsit vissza szállhatna már a földre ez a lány.
2011. július 30. 19:38
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
mind a 2 sík hülye...
2011. július 31. 20:39
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Isteneeeeem... már ne is haragudjatok, de nem tudtam nem észrevenni ezeket a hozzászólásokat... Ha valaki szerint Hugh Hefner "síkhülye" vagy "nem normális", attól megkérdezném: milyen alapon mondja ezt? Mennyire ismeritek ti ezt az embert? Mert nem vagyok biztos benne, hogy közületek bárki is elolvasta az életrajzát; ezzel szemben én írtam meg azt, és állíthatom, hogy igenis egy normális, okos, tanult, szimpatikus személy. De persze ez k***ára mellékes, mikor egy cikk alapján egy gyors, felületes véleményt sokkal egyszerűbb megalkotni!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: