Alig pár héttel azután, hogy Victoria Beckham életet adott negyedik gyermekének, férje, David bejelentette, máris a család további bővítésén gondolkodnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beckhamék máris újabb gyereket szeretnének
2011. július 29. 18:15
MammaMia19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 132532 offline |
2011. július 29. 18:27
Van pénzük, h felneveljék őket, a kérdés csak az, h foglalkoznak is velük, vagy csak csinálják őket? :/
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 29. 18:32
MammaMia19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 132532 offline |
Victoriának nincs megcsinálva az orra!Ez az eredeti!!!!Egyébként legyen is sok gyerekük mert két nagyon szép és jó emberek inkább az ilyenek szaporodjanak ne a...na mind1...Na meg ők tényleg szépen fel is tudják nevelni és mindent megadni a gyerekeknek, úgyh ezek igazán szerencsés gyerekek!!!!
2011. július 29. 18:33
Felesleges ilyen körülményekbe gyereket szülni: Mármint nagyon gazdag család, meg megtudnak nekik mindent adni, de a munka miatt alig van idejük hazamenni...
2011. július 29. 18:34
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Brandy: ugyanez jutott eszembe XD
2011. július 29. 18:34
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
Hány gyereket akar még magából kilőni??!! Fogadjunk nem is foglalkoznak velük sokat...
Úgy gyártja a gyerekeket,mint a cukrot,komolyan...
Hát hallod...Egyiknap elnézek egy filmet amiben látom,h mennyire fájdalmas egy szülés. Na én akkor és ott megfoadtam,h 1,max 2 gyereknél nekem nem lesz több! Ő meg szinte minden évben szül egyet... Csak tudnám,h mért nem elég annyi amennyi most van?! Igaz,még az is sok! :SS
Úgy gyártja a gyerekeket,mint a cukrot,komolyan...
Hát hallod...Egyiknap elnézek egy filmet amiben látom,h mennyire fájdalmas egy szülés. Na én akkor és ott megfoadtam,h 1,max 2 gyereknél nekem nem lesz több! Ő meg szinte minden évben szül egyet... Csak tudnám,h mért nem elég annyi amennyi most van?! Igaz,még az is sok! :SS
2011. július 29. 18:35
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Szerintem teljesen felesleges még egy. Ha jól emlékszem, máris így is van nekik 4, annál több meg nem kell.
De ők tudják!
De ők tudják!
2011. július 29. 18:38
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.29. 18:33)
Felesleges ilyen körülményekbe gyereket szülni: Mármint nagyon gazdag család, meg megtudnak nekik mindent adni, de a munka miatt alig van idejük hazamenni...
teljesen egyetértek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.