Starity

Beckhamék máris újabb gyereket szeretnének

2011. július 29. 18:06   |   Szerző: MammaMia19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár héttel azután, hogy Victoria Beckham életet adott negyedik gyermekének, férje, David bejelentette, máris a család további bővítésén gondolkodnak.

hirdetés
Beckhamék máris újabb gyereket szeretnének

Harper Seven Beckham, a híres família legújabb szülötte alig három hete látta meg a napvilágot. A szülők, Victoria és David persze nagyon boldogok, ám a sztárfocista legújabb interjújában máris arról beszélt, hogy feleségével már tervezgetik, mikor érkezzen meg következő gyermekük.

Lehet, hogy Beckhamék a Jolie–Pitt család babérjaira óhajtanak törni, már ami a gyerekek számát illeti. Igaz, ők előnyben részesítik saját szülötteiket, és ezidáig nem voltak az örökbefogadás hívei, de az biztos, hogy újabban rajtuk is úrrá lett a családbővítési láz: úgy gondolják, minél több a gyerek, annál nagyobb a boldogság.

Azt persze még nem lehet tudni, végül hány tagúvá dagad majd a Beckham család, de az már biztos, hogy a sztárpár szeretne egy ötödik gyerkőcöt is valamikor a közeljövőben. Még az is lehet, hogy a sztárfocista stílusosan, egy futballcsapatnyi gyereket képzel el a jövőjében. Mindenesetre Victoriának még van legalább kilenc éve arra, hogy nyugodtan szülhessen, és ha elég szerencsések, ahogy David fogalmazott, akkor kapnak is Istentől még egy áldást a már meglévő négy mellé.

A híresség egyébként azt is elárulta, hogy Harper leginkább az anyjára ütött – legalábbis ami az orrát illeti, biztosan, mert az kiköpött olyan, mint Victoriáé. Tehát gyönyörű, tette hozzá a mintaférj. Ezenkívül azt is megtudhattuk, hogy a három fiú is teljesen el van ragadtatva a kis húgocskától, és ha tehetnék, egy percig sem hagynák békén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek