Starity

Megszületett a negyedik Beckham gyerkőc

2011. július 11. 12:12   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon megszületett David és Victoria Beckham várva várt negyedik gyermeke, aki kislány lett. A szülők – mint mindig – most is különleges nevet választottak.

hirdetés
Megszületett a negyedik Beckham gyerkőc

Július 10-én a reggeli órákban Los Angelesben adott életet Victoria Beckham negyedik gyermekének, aki a három fiú – a tizenkét éves Brooklyn, a nyolcéves Romeo és a hatéves Cruz – után kislány lett. A szülők a Harper Seven nevet választották az újszülöttnek.

A páros még márciusban erősítette meg a hírt, miszerint három fiuk után negyedik közös gyermeküket várják. A kislány világrajövetelének hírét Beckham szóvivője tette közzé: „Brooklyn, Romeo és Cruz mind izgatottak, hogy újdonsült kistestvérüket köszönthetik a családban.”

David Beckham korábban tett nyilatkozatában elmondta, hogy a kislány jövetele valóságos meglepetés volt, és a fellegekben jártak a boldogságtól, amikor tudomást szereztek az örömhírről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek