Selena Gomez villantott
2011. július 31. 18:31
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Inkább csak elfeledkezett róla.Nem hiszem,hogy direktből ilyet csinálna.Azért jobban is figyelhetne,ha már híres.
2011. július 31. 18:35
istenem..... iylen hülyeségeket engedni irni ide.. hát akkor meg az lenne ciki hogy fúú fürdőruha mentén nem barnult le!! szval..
2011. július 31. 18:37
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
nem sok minden látszik, de annyit látok, hogy elégedett lehet magával...ha nekem ilyen alakom lenne, én nem félnék villantgatni XD
2011. július 31. 18:43
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
öhm... nem tom ki mit lát de én villantást nem az biztos.. xDD mintha mással még nem fordult volna elő.. -.-" akik Selena ellen írnak még azok is tudják h baromságokat írnak de azért csak le írják, mert minden adandó alkalommal fikázzák. Gratu.
2011. július 31. 18:46
Hát, azért villantásnak nem neveznm
ém. Mindenesetre elég ciki...
ém. Mindenesetre elég ciki...
2011. július 31. 18:49
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
jajj,má megint ilyen piti ügyeken nyammogni!-.-hú,hát ha én nem látok minden strandon leglább egy ilyen napozót,akkor eggyet se!Azért kell ekkora hűhót csapni ebből mert híresség?És ha mondjuk az idióta osztálytársaim bugyilehuzót játszanának a vízbe,és mondjuk az egyik híres lenne,akkor már "villantana"?!Ekkora baromságokat......
2011. július 31. 18:52
|
|
Jessica Bownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156948 offline
|
hát ha ez villantás akkor Miley mit csinált
O ezek az újságírok...hangyából elefántot csinálnak :SS
2011. július 31. 18:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nagy ügy,de hogy egy nap két selenas cikk?!nem értem,ez bárkivel megtörténhet.csak mivel mindenki tudja a nevét,ezért ugye erről is kell beszámoló.félreértés ne essék,nem a cikk íróját bántom,elvégre úgyis felkerült volna vagy holnap vagy máskor erre az oldalra.gondolom azért tartják ezt sokan nagy dolognak,mivel szelike a szende szűz picilány szerepében van.és hogy a férfiak álma?!már bocsánat,de tiszta vézna a csaj,domborulatai meg nincsenek valami nagyok,hogy így mondjam.én feleslegesnek cikknek tartom,dehát mindegy.ma legalább tudok aludni,mert már kezdett hiányom lenni a selenas cikkeket illetően xD
2011. július 31. 18:57
jajj istenem -.- egy csomóan így napoznak, hogy ne legyen a hátukon egy csík :/ ennyi erővel én is villantok, ha kimegyek fürdeni/klotyóra, mert lehúzom a gatyám -.-
2011. július 31. 18:58
Feneke tényleg eléggé kint van de amugy semmi nem látszik. Ez a véletlen villantás még mindig jobb mintha magát fotózná hiányos ruházatban.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: