The Avengers / Bosszúállók (2012)
2012. május 06. 21:38
Köszi a képeket, imádom a filmet, Loki a kedvencem!!
1 felhasználónak tetszik:
Marina Salvatore
2012. május 07. 15:59
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
18 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
saii,
kriszti145,
Christo,
CandUs,
Domcicc,
dominoizzy,
SmileyZ,
Blackheart.com,
Mirjána,
Adrianna,
Bessie,
Black Hearth2,
Bettyke94,
marvellany,
smaszi,
Lindsay019,
Marina Salvatore
2012. május 09. 08:47
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Még több ilyen filmet!
Most már jogosnak érzem, hogy elvitte a legjobban nyitó hétvége 1. helyét a Harry Potter-től. Tényleg hatalmas film volt, annyit röhögtem Stark beszólásai, Hulk vs. Loki és amikor -asszem Thort- kiüti maga mellől. Szakadtunk, az egész mozi röhögött
Ugye lesz folytatás?!
És Chris Evans Az egész film alatt -meg utána is- úgy megölelgettem volna
Most már jogosnak érzem, hogy elvitte a legjobban nyitó hétvége 1. helyét a Harry Potter-től. Tényleg hatalmas film volt, annyit röhögtem Stark beszólásai, Hulk vs. Loki és amikor -asszem Thort- kiüti maga mellől. Szakadtunk, az egész mozi röhögött
Ugye lesz folytatás?!
10 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997,
House Of Wax,
bertmccracken,
Adrianna,
SmileyZ,
Macaroth,
Bessie,
N.k,
Lindsay019,
Genevieve
2012. május 10. 10:39
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Sajnos nem mindegyiket engedte fel eredeti méretében
13 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
saii,
Domcicc,
House Of Wax,
Christo,
hana001,
Bessie,
Mirjána,
Blackheart.com,
Black Hearth2,
marvellany,
Lindsay019,
Marina Salvatore
2012. május 10. 21:50
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Idézet (Macaroth @ 2012.04.29. 13:42)
igen valóban nagyot üt a film Stark beszólásai is adják rendesen...az a bizonyos Hulk vs Loki volt az a pillanat ahol lefordultam a székről annyira nevettem (ahogy hörög utána )
a másik meg amikor Thor és Hulk leszedtek együtt egy repülő kukacot és amikor földet értek Hulk kiütött oldalra és Thor csak úgy eltűnt mellőle
egy szóval 10/10 a film
a másik meg amikor Thor és Hulk leszedtek együtt egy repülő kukacot és amikor földet értek Hulk kiütött oldalra és Thor csak úgy eltűnt mellőle
egy szóval 10/10 a film
Osztom a véleményedet. Stark beszólásai kegyetlenek voltak, de az egész film bőven bővelkedett humorban és látványban egyaránt. A Loki-Hulk jelenet az minden pénzt megér, szintúgy a Thor-Hulk jelenet
2012. május 11. 21:24
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (CandUs @ 2012.05.09. 08:47)
Még több ilyen filmet!
Ugye lesz folytatás?!
Ugye lesz folytatás?!
már bejelentették a folytatást állítólag Hemsworth (remélem jól írtam ) 3 Thor és 3 Avengers mozira írt alá
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Bessie
2012. május 11. 21:26
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (Tomforever @ 2012.05.10. 21:50)
Osztom a véleményedet. Stark beszólásai kegyetlenek voltak, de az egész film bőven bővelkedett humorban és látványban egyaránt. A Loki-Hulk jelenet az minden pénzt megér, szintúgy a Thor-Hulk jelenet
Thor: Nem tudod mivel állsz szemben!
Stark: Talán a Shakespeare összessel? Anyád tudja hogy ruháit hordod?
ennél a párbeszédnél már folyt a könnyem a nevetéstől
de a best akkor is Hulk beszólása volt Lokinak miután beleépítette a padlóba Nyikhaj istenke
12 felhasználónak tetszik:
Christo,
House Of Wax,
funny18,
Tomforever,
hana001,
Éowyn,
Bessie,
SmileyZ,
N.k,
Bettyke94,
Lindsay019,
Marina Salvatore
2012. május 11. 23:53
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26927 Azonosító: 24048 offline |
.
10 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Macaroth,
funny18,
Domcicc,
Bessie,
SmileyZ,
Black Hearth2,
marvellany,
Lindsay019,
Marina Salvatore
2012. május 14. 21:43
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Idézet (Macaroth @ 2012.05.11. 21:26)
Thor: Nem tudod mivel állsz szemben!
de a best akkor is Hulk beszólása volt Lokinak miután beleépítette a padlóba Nyikhaj istenke
Úristen, köszi! Napok óta ezen gondolkozom hogy hogy volt pontosan ez a párbeszéd!
2012. május 29. 02:25
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hatalmas film! Minden dicséretet megérdemel. Majdnem minden karaktert imádtam. Na jó, legjobban Chris H. nyerte el a tetszésemet. Karakter szempontjából Stark és Hulk természetesen. Azért Chris E. is nagyon ott volt ám. Jeremy és Scarlett is ügyesek voltak, illetve a Lokit alakító színész is.
Nem tudom elégszer megnézni. Poénos jeleneteket nem ismétlem el, leírták már párszor. Azért a nyikhaj istenke nagyon nagyot ütött. Sírtam a röhögéstől. Alig várom, hogy meg legyen jó minőségben és majd hozom az animációkat.
10/10
u.i.: igazán jöhetne már a folytatás.
Nem tudom elégszer megnézni. Poénos jeleneteket nem ismétlem el, leírták már párszor. Azért a nyikhaj istenke nagyon nagyot ütött. Sírtam a röhögéstől. Alig várom, hogy meg legyen jó minőségben és majd hozom az animációkat.
10/10
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
Adrianna,
Macaroth,
Blackheart.com,
Éowyn,
N.k,
Lindsay019
2012. június 03. 23:53
MacarothHintalózsoké |
Idézet (Bessie @ 2012.05.29. 02:25)
Hatalmas film! Minden dicséretet megérdemel. Majdnem minden karaktert imádtam. Na jó, legjobban Chris H. nyerte el a tetszésemet. Karakter szempontjából Stark és Hulk természetesen. Azért Chris E. is nagyon ott volt ám. Jeremy és Scarlett is ügyesek voltak, illetve a Lokit alakító színész is.
10/10
10/10
ha lesz Hulk vs Loki vagy Hulk vs Thor animáció azt kitenném avatárnak :DDD
de akkor is szegény csávót nagyon beleépítették a betonba :DDD
Bessie
2012. június 04. 00:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Macaroth @ 2012.06.03. 23:53)
ha lesz Hulk vs Loki vagy Hulk vs Thor animáció azt kitenném avatárnak :DDD
Még szép, hogy lesz. Az lesz a legelső, amit megcsinálok! Epic jelenet!
2012. június 05. 16:15
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Ancyvi @ 2012.06.05. 16:13)
A film vége után érdemes várni?A stáblista után van vmi jelenet?
Igen, van még egy darab kb. egy perces jelenet ami 100%-osan utal a folytatásra
2012. június 05. 21:55
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.05. 16:15)
Igen, van még egy darab kb. egy perces jelenet ami 100%-osan utal a folytatásra
Nagyon köszi az infót!
House Of Wax
2012. június 05. 22:10
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.05. 16:51)
szerintem aki nem ismeri a Marvel univerzumot annak úgy sem fog mondani semmit a stáblista utáni jelenet!
csak annyit hogy igen lesz folytatás.
csak annyit hogy igen lesz folytatás.
Jah, Thanosról volt egy jelenet, bemutatva, hogy ki lesz a következő főgenya. Viszont a stáblista legvégén még van egy olyan jelenet is, hogy a filmben említett gyrost megkajálják egy gyrosos romhalmaz vendéglőjében.
Amúgy akkor benne lesz a következőben a pókarc is? Végül is annak is lesz most új filmje, szóval lehet, hogy őt is megkeresi Nick.
2012. június 05. 22:23
Idézet (Christo @ 2012.06.05. 22:10)
Jah, Thanosról volt egy jelenet, bemutatva, hogy ki lesz a következő főgenya. Viszont a stáblista legvégén még van egy olyan jelenet is, hogy a filmben említett gyrost megkajálják egy gyrosos romhalmaz vendéglőjében.
Amúgy akkor benne lesz a következőben a pókarc is? Végül is annak is lesz most új filmje, szóval lehet, hogy őt is megkeresi Nick.
Thanos? nocsak nocsak Christo teljesen megleptél!nem gondoltam hogy bárki megnevezi!
tudomásom szerint a pókarc megfilmesítési jogai másik filmes cégnél vannak mint ahogy az X-men filmekéi is.
így nem hiszem hogy ezek a Franchise-ok egyszer is egy filmben szerepelnének!
Christo
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.