Kiderült egy titok a nemrég elhunyt énekesnőről: azt mindenki tudta, hogy családot akart, ám azt kevesen, hogy Amy egy kislány örökbefogadását tervezte halála előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amy Winehouse örökbe akart fogadni
2011. július 31. 20:48
2011. július 31. 20:49
Haggyák már békében nyugodni szegény Amyt!!!Mindenki sajnálja és mindenkit megsokkolt a hír:(
2011. július 31. 20:50
talán egy gyerek segített volna kilépni neki ebből az életmódból
2011. július 31. 20:56
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Még 1 Amy-s hír. Valahányszor meglátom a nevét, vagy képét, mindig elfog egy rossz érzés:(
És most derülnek ki hogy gyereket akart örökbe fogadni.:$
Elsőre: húú biztos kellett volna valaki neki, aki tereli a problémáit
Kicsi gondolkodás után: annak a szegény gyereknek ugyan lesz mindene, de az anyukájának nevezett illető alig lesz józan. Mert ha eddig drogozott, akkor azután is. 1-2-re nem tud leállni az ember vele...
Úgyhogy erre most mit írjak??
És most derülnek ki hogy gyereket akart örökbe fogadni.:$
Elsőre: húú biztos kellett volna valaki neki, aki tereli a problémáit
Kicsi gondolkodás után: annak a szegény gyereknek ugyan lesz mindene, de az anyukájának nevezett illető alig lesz józan. Mert ha eddig drogozott, akkor azután is. 1-2-re nem tud leállni az ember vele...
Úgyhogy erre most mit írjak??
2011. július 31. 20:58
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
R.I.P. Amy, nagyon sajnálom.
2011. július 31. 20:59
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Fanni0325 @ 2011.07.31. 20:57)
Talán valóban ha hamarabb örökbefogadta volna akkor nem történt volna meg a tragédia
Én meg fordítva látom. Amíg nem változtatott volna az életvitelén addig nem lett volna az a hatóság és gyámügy aki rábízott volna egy gyereket ...
2011. július 31. 21:04
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline |
mangooocskaa jón lett volna
2011. július 31. 21:08
Ez nagyon nemes dolog lett volna tole, de nagyon at kellett volna gondolni ezt a drogosdit. Mert drogosan gyereket nevelni nem a legszerencsesebb, a gyerek is rossz peldat lathatott volna, ugyhogy mindenkepp at kellett volna vondolni, de ugyanakkor ha Amy nagyon szerette a kislanyt, akkor szerintem elobb-utobb leszokott volna.
2011. július 31. 21:10
Amugy most hogy jobban belegondolok _ToTo_-nak teljes mertekben igaza van
2011. július 31. 21:11
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
hát szerintem azért addig úgy sem vihette volna el a kislányt amíg drogozott...
habár ha sor került volna arra, hogy elvigye a kislányt szerintem biztos leállt volna a droggal.
de ugyan akkor az is benne lett volna a pakliban, hogy iszik és drogozik tovább. ezt nem lehet tudni.
nem akarok bunkó lenni és Amy nyugodjon békében!
de lehet, hogy jobb, hogy nem került sor rá és ezt a kislány érdekében mondom.
habár tényleg szép szándék volt tőle és biztos mindene meg lett volna annak a kis lánynak de sajnos ez is benne lett volna, mert nem könnyű leszokni....
habár ha sor került volna arra, hogy elvigye a kislányt szerintem biztos leállt volna a droggal.
de ugyan akkor az is benne lett volna a pakliban, hogy iszik és drogozik tovább. ezt nem lehet tudni.
nem akarok bunkó lenni és Amy nyugodjon békében!
de lehet, hogy jobb, hogy nem került sor rá és ezt a kislány érdekében mondom.
habár tényleg szép szándék volt tőle és biztos mindene meg lett volna annak a kis lánynak de sajnos ez is benne lett volna, mert nem könnyű leszokni....
2011. július 31. 21:16
Gjony Bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 129236 offline |
én sajnálom
ugyanis lehet h ha sikerült volna akkor tényleg megjavult volna és nem csinálta volna tovább azt amit eddig tett.
ugyanis egy gyerek mindenkit megváltoztat
és ha tényleg szerette volna örökbe fogadni akkor meg is változott volna a kislány miatt h ez ne menjen a lány kárára.
én nagyon sajnálom h így végezte
:'(
ugyanis lehet h ha sikerült volna akkor tényleg megjavult volna és nem csinálta volna tovább azt amit eddig tett.
ugyanis egy gyerek mindenkit megváltoztat
és ha tényleg szerette volna örökbe fogadni akkor meg is változott volna a kislány miatt h ez ne menjen a lány kárára.
én nagyon sajnálom h így végezte
:'(
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.