Jo Rowling nagy örömünkre létrehozta a Pottermore nevű oldalt, ami - mint kiderült - egy interaktív Roxfort (teljesen ingyenes). A regisztráció mindenkinek nyitva fog állni októbertől, de pár szerencsés már most csatlakozhat. Július 31-én ugyanis egy hétnapos játék vette kezdetét. Minden egyes nap egy könyvet foglal magába, és abból feltesz egy kérdést. Ha elég gyors vagy, és helyesen is válaszolsz, felvételt nyersz. Ha pedig nem, még mindig ott van a többi nap, egészen szombatig. Továbbá nem csak a kérdések megválaszolásával lehet bejutni, hanem a nyomok megtalálásával is, ami egy pihe. Azonban ezek is csak rövid ideig láthatóak, így most is igaz, hogy fürgének kell lenni.
Itt elérhetitek az oldalt.
Sikerült már valakinek regisztrálnia? Én ma reggel ismét lecsúsztam a kérdésről, de megtaláltam a nyomot, így tudtam regisztrálni, viszont ezt még nem erősítettem meg (nem jön be a gmail).
Pottermore
2011. augusztus 01. 21:35
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (nOmiee @ 2011.08.01. 21:29)
Jo Rowling nagy örömünkre létrehozta a Pottermore nevű oldalt, ami - mint kiderült - egy interaktív Roxfort (teljesen ingyenes). A regisztráció mindenkinek nyitva fog állni októbertől, de pár szerencsés már most csatlakozhat. Július 31-én ugyanis egy hétnapos játék vette kezdetét. Minden egyes nap egy könyvet foglal magába, és abból feltesz egy kérdést. Ha elég gyors vagy, és helyesen is válaszolsz, felvételt nyersz. Ha pedig nem, még mindig ott van a többi nap, egészen szombatig. Továbbá nem csak a kérdések megválaszolásával lehet bejutni, hanem a nyomok megtalálásával is, ami egy pihe. Azonban ezek is csak rövid ideig láthatóak, így most is igaz, hogy fürgének kell lenni.
Sikerült már valakinek regisztrálnia? Én ma reggel ismét lecsúsztam a kérdésről, de megtaláltam a nyomot, így tudtam regisztrálni, viszont ezt még nem erősítettem meg (nem jön be a gmail).
Én is felnéztem már az oldalra, de annyira le volt terhelve, hogy semmit sem lehetett vele csinálni.
2011. augusztus 01. 21:37
Idézet (Christo @ 2011.08.01. 21:35)
Én is felnéztem már az oldalra, de annyira le volt terhelve, hogy semmit sem lehetett vele csinálni. 
Vasárnap hajnalban én is néztem, és akkor tényleg nem lehetett felmenni. Állandóan visszaszámolt, sehogy se sikerült elérnem az oldalt. Viszont azóta már jó - legalábbis nálam.
2011. augusztus 01. 21:43
Nem tudjátok, magyar idő szerint mikor érdemes felnézni?
Most már késő van, de holnap próbálkoznék...
2011. augusztus 01. 21:46
Idézet (milasnape @ 2011.08.01. 21:43)
Nem tudjátok, magyar idő szerint mikor érdemes felnézni?
Most már késő van, de holnap próbálkoznék... 
Szerintem olyan kilenc és tizenegy között.
2011. augusztus 01. 21:52
Idézet (nOmiee @ 2011.08.01. 21:37)
Vasárnap hajnalban én is néztem, és akkor tényleg nem lehetett felmenni. Állandóan visszaszámolt, sehogy se sikerült elérnem az oldalt. Viszont azóta már jó - legalábbis nálam.
Ezért maradtunk fennt?
2011. augusztus 02. 12:49
Elnézést, rosszul tudtam. Tehát a megfejtéssel az oldal elnavigál valahova, ahol megtalálható a nyom. A mainak a megfejtése 2100 volt. Miután beírtuk, egy másik oldal nyitódott meg. Ott volt a pihe, és azt kellett lebegtetnünk az egérrel. Ha ez megvolt, felvételt nyertünk. Nekem két embert sikerült felregisztrálnom, és szerintem még mindig lehet. Itt van a mai nyom.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. augusztus 02. 13:05
Idézet (nOmiee @ 2011.08.02. 12:49)
Elnézést, rosszul tudtam. Tehát a megfejtéssel az oldal elnavigál valahova, ahol megtalálható a nyom. A mainak a megfejtése 2100 volt. Miután beírtuk, egy másik oldal nyitódott meg. Ott volt a pihe, és azt kellett lebegtetnünk az egérrel. Ha ez megvolt, felvételt nyertünk. Nekem két embert sikerült felregisztrálnom, és szerintem még mindig lehet. Itt van a mai nyom.
Bizony
Már csak valami jó házba kell kerülnünk
DreamerGirl
2011. augusztus 06. 11:00
Lezárult a nyomkeresés, elfogytak a helyek. Kiknek sikerült feljutniuk? Kíváncsi lennék, ki milyen nevet választott... esetleg leírhatnátok.
Az enyém HollyDragon163
Sajnos nem volt jobb.
Az enyém HollyDragon163
2011. augusztus 06. 11:23
Idézet (nOmiee @ 2011.08.06. 11:00)
Lezárult a nyomkeresés, elfogytak a helyek. Kiknek sikerült feljutniuk? Kíváncsi lennék, ki milyen nevet választott... esetleg leírhatnátok.
Az enyém HollyDragon163
Sajnos nem volt jobb. 
Az enyém HollyDragon163
WitchEye67
2011. augusztus 06. 11:48
Na, erről szépen lemaradtam.
Sebaj, majd ha szabad lesz a reg, akkor megint odamerészkedek. Kíváncsi vagyok, milyen lehet. A virtuális Roxfortban kell mászkálni, vagy mi?
2011. augusztus 06. 21:19
Idézet (thunderbird @ 2011.08.06. 11:48)
Na, erről szépen lemaradtam.
Sebaj, majd ha szabad lesz a reg, akkor megint odamerészkedek. Kíváncsi vagyok, milyen lehet. A virtuális Roxfortban kell mászkálni, vagy mi? 
Erről sajnos én is lecsúsztam úgyhogy most reménykedek benne hogy lesz lehetőség később regisztrációra
DreamerGirl
2011. augusztus 06. 21:31
Idézet (WhiteAngel @ 2011.08.06. 21:19)
Erről sajnos én is lecsúsztam úgyhogy most reménykedek benne hogy lesz lehetőség később regisztrációra
Igen, ahogy nOmiee is írta, októbertől szabad a regisztráció.
DreamerGirl
2011. augusztus 07. 21:18
Idézet (Domcicc @ 2011.08.06. 20:28)
Én is lemaradtam
Sebaj, pár hónap és mi is fenn leszünk, addig ellátsz minket egy kis infóval róla, hogy milyen, miket kell/lehet csinálni? 
Amint megkapom a második (üdvözlő) üzenetemet, amivel végre elindulhat a játék, akkor lefotózok mindent, amit lehet.
Egyébként ez nem olyan lesz, mint egy mmorpg. Nem lehet majd szabadon mászkálni. Viszont pálcát, állatot, seprűt és még egyéb dolgokat lehet választani. Házba is beosztanak, társaink is lesznek, akikkel tudunk majd beszélgetni. Valami olyasmit írtak, hogy ha a Griffendélbe kerülünk, akkor Harry útját követjük. Ha viszont nem, akkor saját magunk alakítjuk ki a "sorsunkat". Házpontok is lesznek. Egyszóval olyan, mintha tényleg diákok lennénk.
2011. augusztus 08. 15:04
Ezt azoknak írom, akik várják a második (üdvözlő) levelet: egy oldal megmutatta, hogy mikor fog megérkezni az a bizonyos üzenet.
Day 1 August 8-14, Day 2 August 15-21, Day 3 August 22-28, Day 4 August 29-September 4, Day 5 September 5-11, Day 6 September 12-18, Day 7 September 19-25
Tehát nekem még minimum egy hetet kell várnom.
Day 1 August 8-14, Day 2 August 15-21, Day 3 August 22-28, Day 4 August 29-September 4, Day 5 September 5-11, Day 6 September 12-18, Day 7 September 19-25
Tehát nekem még minimum egy hetet kell várnom.
2011. szeptember 06. 17:04
Na, ma végre megjött a levelem, és el is kezdtem a játékot. Azt kell, hogy mondjam, nem egy nagy durranás. Az egész arról szól, hogy követed a könyvek fejezeteit, és mindenhol van valami plusz információ, amit maga Jo írt. A fejezetek általában három részre vannak lebontva, hogy hosszabbak legyenek. Minden részhez egy kép tartozik, és dupla kattintással tudsz közelebb menni, hogy tárgyakat találj, amiket begyűjthetsz a táskádba. Minden fejezet végén lehet kommentálni stb. Amit külön kiemelnék, az a pálca kiválasztása volt. Az oldal feltett pár kérdést, mint például, hogy milyen magas vagyok a koromhoz képest (alacsony, átlagos, magas), milyen a szemem színe (mindenféle szín volt), ha elágazáshoz érek, merre indulnék (az óceánhoz, az erdőhöz vagy kastélyhoz) stb.
Én épp most lettem beosztva a Hugrabugba (valahogy éreztem, hogy ide fogok kerülni). A süveg elég érdekes kérdéseket kérdezett (nem fotóztam le az összes kérdést), és szerintem ha az utolsó nem úgy válaszolok, teljesen más eredmény jött volna ki, de elfogadom a döntést.
Egyelőre ennyi képet hoztam, majd fotózok még, ha lesz kedvem folytatni az utazást.
Én épp most lettem beosztva a Hugrabugba (valahogy éreztem, hogy ide fogok kerülni). A süveg elég érdekes kérdéseket kérdezett (nem fotóztam le az összes kérdést), és szerintem ha az utolsó nem úgy válaszolok, teljesen más eredmény jött volna ki, de elfogadom a döntést.
Egyelőre ennyi képet hoztam, majd fotózok még, ha lesz kedvem folytatni az utazást.
2011. szeptember 06. 17:31
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hmm, azért annál jobb, mint amire számítottam, így képek és leírás alapján. Egyik ismerősöm is játszik már, ő se ájult el tőle, de ő is rosszabbra számított, úgyhogy ebben akkor én is kiegyezek
Köszi a képeket, infókat, mindent
Hugrabug, nem rossz az, Mardekárnál jobb
2011. szeptember 06. 21:44
Idézet (Domcicc @ 2011.09.06. 17:31)
Hmm, azért annál jobb, mint amire számítottam, így képek és leírás alapján. Egyik ismerősöm is játszik már, ő se ájult el tőle, de ő is rosszabbra számított, úgyhogy ebben akkor én is kiegyezek
Köszi a képeket, infókat, mindent
Hugrabug, nem rossz az, Mardekárnál jobb 
El lehet lenni vele, csak egy idő után kezd monotonná válni. De ez még csak a béta, hátha beújítanak valamivel.
Egyébként hoztam még pár képet, de sajnos ezeknek is hiányzik az alja egy picit, mivel még azelőtt fotóztam le őket, hogy rájöttem volna, mi volt a baj a felbontással.
És ha valakit érdekel, akkor jelenleg a Hollóhát vezet a házkupán, szorosan mögötte a Mardekár, majd kissé lemaradva a Griffendél, végül eléggé hátul kullogva a Hugrabug (mivel a legtöbb felhasználó, miután besorozta őket a süveg a Hugrabugba, nem használja az felhasználónevét). Nem baj, majd behozzuk őket.
2011. szeptember 06. 22:02
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Nem is láttam eddig ezt a topikot.
DustSpell147-ként szabad engem keresni.
DustSpell147-ként szabad engem keresni.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Kicsit rosszul jött ki a nyaralási fotók időpontja.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.