A Bad Romance az elmúlt évtized videoklipje
2011. augusztus 02. 17:37
Nézőpont kérdése hogy ki szerint melyik klipp az évtized videoklipje.Ez pusztán egy szavazás,nem mindenki véleményét tükrözi,köztük az enyém se.Számomra nem ez az évtized klippje és ami azt illeti,ebbe számomra egyik tőle származó klipp se tartozik. De ez persze egyéni vélemény,gratulálok neki de nem tudok ezzel az egésszel egyetérteni.Hamár a listát néztem,voltak ott olyanok amiknek sokkal előrébb kellett volna végezniük mint például Michael Jackson vagy épp Britney de mindegy is,ezt nem tudom megváltoztatni,de a véleményemhez tartom magam. És ahogy azt általában a legtöbb Gagáról szóló cikknél megteszem,itt is elismétlen hogy nem kérek semmilyen reakciót az én véleményemre,mert megváltoztatni úgysem lehet.Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 02. 17:42
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline |
Az biztos, hogy számomra nem az évtized videoklipje. Részemről mindig Britney marad az első, a Toxic zseniális.
De Gagának is gratulálok, még ha szerintem nem is ő érdemelte volna meg ezt a kitüntetést.
De Gagának is gratulálok, még ha szerintem nem is ő érdemelte volna meg ezt a kitüntetést.
2011. augusztus 02. 17:43
Számomra nem ez az évtized videoklipje.Eminem klipje sokkal jobb ..
2011. augusztus 02. 17:44
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Gratula mindenkinek. És már megint,szokás szerint a BR vitt mindent. A Bad Romance az év legrosszabb videója?? Miért nem szavaztatok a többire? Hmmm? Meg volt a lehetőség.
2011. augusztus 02. 17:45
Corby, Twilight6, prézli: Ha tetszik, ha nem, ez van!
Gagának meg gratulálok. A Bad ROmance tényleg megérdemelte ezt a címet.
Gagának meg gratulálok. A Bad ROmance tényleg megérdemelte ezt a címet.
2011. augusztus 02. 17:52
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
a Bad Romance tényleg az évtized klipje .. ennél jobb klip szerintem nincs.. Gaga azóta se tudott ilyen klipet csinálni ..alejandro óta meg nem túl jó klipeket készítenek ..de várom, hogy újra olyan videói legyenek mint régebben .. és dolgozzon újra kliprendezőkkel.. a Bad Romance szerintem nem undorító klip ..és ha ez gusztustalan akkor az alejandro mi ? ..szerintem nem véletlen, hogy itt az évtized klipje, 2010-es VMA-n év videója és a Youtube nézettség sem ..
Katynek, Rihannának meg Beyonak sokkal jobb klipje is van mint amit jelöltek ..a többi az jó helyen van szerintem a listán
Katynek, Rihannának meg Beyonak sokkal jobb klipje is van mint amit jelöltek ..a többi az jó helyen van szerintem a listán
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.