A Bad Romance az elmúlt évtized videoklipje
2011. augusztus 02. 18:24
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Én sem értek egyet. Az, hogy erre szavaztak a legtöbben, még nem jelenti azt, hogy tényleg ez a legjobb. Manapság az emberek és főleg a fiatal korosztály nagyon sok olyan dolgot imád és istenít, ami egyébként nem érdemli meg, mert semmit sem ér. Úgyhogy attól mert ezen a szavazáson ez a videó nyert még szerintem elég nagy túlzás kijelenteni, hogy ez az elmúlt évtized legjobb videója. Egyrészt mert mindenkinek más a legjobb, másrészt pedig rengeteg olyan videóklip van, amin többet dolgoztak és aki nem elvakult, az megmondja róluk, hogy jobbak, mint ez a videó. Erről a listáról nekem Michael és Missy videója az, amikre azt mondom, hogy tényleg megérdemelték. Még Michaeltől a 'Cry' is megérdemelte volna, mert szerintem az is fantasztikus. Missytől pedig inkább a Lose Controlt tettem volna a listára, mert máig az az egyik kedvenc videóklipem, szerintem egyszerűen zseniális. Még Eminem az, akire azt mondom, hogy oké, bár tőle meg inkább a Stant tettem volna rá. Számomra Gaga egyik videóklipje sincs rajta a listán és szerintem ezzel még vannak így egy páran. Nekem valahogy így nézne ki az első 10 helyezet, ha ugye a kétezres évekből kell:
1. Solange Knowles - I Decided
2. Missy Elliott - Lose Control
3. Aaliyah - We Need A Resolution
4. Michael Jackson - Cry
5. TLC - Girl Talk
6. Erykah Badu - Bag Lady
7. Alicia Keys - Superwoman
8. India.Arie - Brown Skin
9. N.E.R.D. - Sooner Or Later
10. Kelis - Young, Fresh & New
Litlmánsztör fröcsögő véleményeket nem kérek, örüljetek, hogy Gaga első lett.
1. Solange Knowles - I Decided
2. Missy Elliott - Lose Control
3. Aaliyah - We Need A Resolution
4. Michael Jackson - Cry
5. TLC - Girl Talk
6. Erykah Badu - Bag Lady
7. Alicia Keys - Superwoman
8. India.Arie - Brown Skin
9. N.E.R.D. - Sooner Or Later
10. Kelis - Young, Fresh & New
Litlmánsztör fröcsögő véleményeket nem kérek, örüljetek, hogy Gaga első lett.
2011. augusztus 02. 18:24
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Meglepődtem, miért nem a Born This Way vagy a The Edge of Glory Igen, minden bizonnyal ez Gaga legsikeresebb száma és klipje - emellett elkeserít, hogy mostanában nem tud ehhez a színvonalhoz felnőni, mert erősen elindultunk az undorító és az unalmas kategória felé.
2011. augusztus 02. 18:27
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Hm. Ugyan legnézettebb lett és ehhez mérhető az itteni sikere, szerintem nem érdemelte meg. Vannak sokkal jobb klipek is, bár a Bad Romance nagyon megosztja a közösséget. A Fireworknek csak Budapest miatt örülök, amúgy nem egy nagy szám... innen talán a Toxic és a Disturbia a legjobb, vagyis hát az én kedvenceim, de a többi is jó
2011. augusztus 02. 18:35
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
grat xD én Britneyét néztem sokat D
2011. augusztus 02. 18:41
Szerintem meg az évtized legrosszabb videoklippje. Már bocsánat. Sokkalta több, jobb klippek voltak. Például Michael Jackson.
2011. augusztus 02. 19:04
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
a bad romance szerintem egész jóra sikeredett,bár nem vagyok túlzottan nagy fanja gagának.a listát elnézve,tehetséges előadók kerültek fel rá szerintem,nem a mai tingli-tangli semmiségek,amik tényleg borzalmasak 99 százalékig.
2011. augusztus 02. 19:26
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Meglepő módon most nem a nyálasabb előadók kerültek fel a listára..végre!Én örülök annak,hogy GaGa klipje lett a legnézettebb mert megérdemli.
2011. augusztus 02. 20:16
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Nem erre vártam, kicsit furcsa nekem... amúgy én személy szerint nem szeretem a Bad Romance-ot mármint klipileg, a szám még elmegy de akkor is inkább a 30StM-os Bad Romance. A klip semmi extra, még Gagához képest sem, semmi nem történik benne, legalábbis nem olyan ami megmaradna bennem utána, maximum a csupasz macska... Ha választanom kellene akkor a Disturbia és a Toxic, és persze Eminem, akitől énis a Stan-t tettem volna ide ahogy valaki írta vagy a Love The Way You Lie-t ami kevesebb, mint 40 millió nézetséggel van lemaradva Gagától. Ha nagyon kellene választanom Gagától a Paparazzit tettem volna ide ami az egyetlen klipje/száma amit ténylegesen szeretek és közel áll a szívemhez. És ahogy a legtöbben leírták ez a szavazás semmit nem tükröz, pár hétnél, azthiszem, több idő kellene megállapítani ezt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.