Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 03. 09:37
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline |
Na most az jut eszembe amikor Nick Jonas mondta azt hogy nem randizna egy olyan csajjal aki évekkel idősebb nála ... és most kivel jár? Ennyi nem tartják be ezeket a dolgokat.
2011. augusztus 03. 09:57
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline |
hát most mit csináljak vele!!! ha neki ez így jó!! nála fiatalabbak is dohányoznak már!! ma már mindenki ezt csinálja!! sajnos :/
2011. augusztus 03. 09:59
Oké, ne már, hogy ez meglepő... hihetetlen, szerintem az ilyesmire magától rájön az ember. Kérlek, fogjátok már fel, hogy ez a csaj nem egy angyal, nem példakép, nem szent! Cigizik, és? Szerintetek hány sztár cigizik még? Úristen...
2011. augusztus 03. 10:04
k.renáta a filmekben általában valami fajta műcigit szívnak, ott nem szokhatott rá... egyébként, ha "régi" képként az ezen az oldalon található képre gondolsz:
http://earsucker.com/2009/miley-cyrus-smoking-in-paris-with-liam-hemsworth-photo/
Arról megmondták, hogy nem Miley volt...
http://earsucker.com/2009/miley-cyrus-smoking-in-paris-with-liam-hemsworth-photo/
Arról megmondták, hogy nem Miley volt...
2011. augusztus 03. 10:05
gagajackofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 154245 offline |
ez nem meglepő hiszen ha nem tuom hány tekója van akor ez várható volt
2011. augusztus 03. 10:30
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Több millió ember dohányzik. Szerintem ebben nincs semmi különös, lassan 19 éves lesz, lehet, hogy most az egyszer ki akarta próbálni.
Aki ezért fordul el tőle, az nem volt igazi rajongója...
Aki ezért fordul el tőle, az nem volt igazi rajongója...
2011. augusztus 03. 10:34
Yamee abszolut egyet ertek veled minden 5 fiatal cigizik es o nem egy angyal ....
2011. augusztus 03. 10:35
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Szerintem az ő dolga hogy mit csinál... az ő egészségéről van szó, nem kislány már. Nem értem miért kell kiborulni, hány sztár cigizik még? Ugyanmár...
2011. augusztus 03. 10:43
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
Es meg o a mintapeldakep
2011. augusztus 03. 10:46
ÚRISTEN! MILEY DOHÁNYZIK? Mi lesz velünk emberek ! Ő dolga hogy mit csinál,ha neki jól esik akkor cigizzen...
2011. augusztus 03. 10:50
már nem kislány cigizzen csak ha neki jól esik
2011. augusztus 03. 10:52
karolina14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 144819 offline |
szerintem attól még hogy sztár valaki nem kell azt tennie amit a többi ember elvár tőle. xD
2011. augusztus 03. 10:56
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline |
Szerintem hatalmas felelőtlenség dohányozni és ha ő ezt csinálja, akkor rendben!Roncsolja szét magát!Ha ezt érzi jónak akkor akkor tegye!Engem nem zavar... nem az én egészségemet roncsolja, szóval nyugodtan!!
2011. augusztus 03. 11:00
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Most mondok valami okosat, jó? Már többször említettem, hogy ezzel a sztárság dologgal az a legnagyobb probléma, hogy a rajongók többsége példaképként tekint a kedvenc sztárjaira. Ami szerintem oltári nagy butaság. A sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Ők is járnak WC-re, ők is gyűröttek reggelente, ők is hibáznak, vannak rossz szokásaik. Szeretni egy sztárt nem gond, de példaképként tekinteni rá, már az. Valóban vannak olyan fanatikusok, akik bármit leutánoznak csak azért, mert a kedvencük is ezt csinálja, de persze azért a többség nem ilyen, hála az égnek. Ám a sajtó is folyton azt sugallja az ilyen szalagcímekkel, mint például ez is, hogy Miley rossz példát mutat. Azt sugallják, hogy ezeknek a sztároknak jó példával kell előállniuk. Kérdem én, hogy miért is? Ugyanolyan emberek, mint mi, némelyik tán gyarlóbb is, mint a többség. Attól, hogy valamiben tehetségesek, még nem lesznek követni való példák. A sztároknak igazából szerintem semmi felelősségük nincs ebből a szempontból. Ők csak élik az életüket, és ha ezt dohányozva teszik, az az ő dolguk. A felelősség, ahogy már valaki előttem oly szépen elmondta, a szülőké, és nem a sztároké. Ha a szülő okos és okosan neveli a gyermekét, az nem egy sztárra fog követendő példaként tekinteni, hanem a szüleire. Nem a tévének és a sztároknak kell felnevelni gyermekeinket, hanem nekünk. Ne keressünk már folyton bűnbakokat! Ha a gyerek dohányzik, az biztos nem Miley Cyrus hibája, hanem az édes jó anyjáé, aki nem figyel rá!
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Vikici
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.