"akinek akaratereje van az levegőt szív, akinek meg nincs, az cigit. "
egyébként meg az ő dolga...
Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 07. 18:53
Xina Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.01. Hozzászólás: 21 Csatolások: 30 Azonosító: 157161 offline |
Hát, ez kicsit durva :S
2011. augusztus 07. 19:50
Hát ez a csaj nem komplett elszállt magától nagy rajongója vok én is de ez már durva
1. Drogozott
2. Tetoválás
3. Dohányzás
Mi lesz még itt elmegy kurvának v mi most kom énj is fan vok de ez már télleg hülye ez a csaj (ha valakit a commentemmel megbántottam akkor bocsánat!)
1. Drogozott
2. Tetoválás
3. Dohányzás
Mi lesz még itt elmegy kurvának v mi most kom énj is fan vok de ez már télleg hülye ez a csaj (ha valakit a commentemmel megbántottam akkor bocsánat!)
2011. augusztus 07. 19:54
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline |
Én azt nem bánnám ha cigizne, de ha már egyszer ezt nyilatkozta:
„Soha nem szeretnék dohányozni” ??! „Azt is hangoztatta, hogy mivel mindkét nagyapja tüdőrákban halt meg, nem kockáztatna.”
nem értem Miley-t... miért ígérget, ha úgy sem tartja be?? És a gyerek rajongóji róla veszik a példát!!
- 18 éves lettem, hurrá, felnőttem, cigizhetek!! -hát ez nem így megy... -.-"
„Soha nem szeretnék dohányozni” ??! „Azt is hangoztatta, hogy mivel mindkét nagyapja tüdőrákban halt meg, nem kockáztatna.”
nem értem Miley-t... miért ígérget, ha úgy sem tartja be?? És a gyerek rajongóji róla veszik a példát!!
- 18 éves lettem, hurrá, felnőttem, cigizhetek!! -hát ez nem így megy... -.-"
2011. augusztus 08. 02:49
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
azt csinál amit akar. ő is egy ember. bár én eléggé cigi ellenes vagyok, de sok ismerősöm, barátom dohányzik. végül is az ő döntése → az ő felelőssége
2011. augusztus 08. 07:57
Nem lepődtem meg,mivel a tinik fele amúgy is cigizik civil emberek is.Miley amúgy is nagykorú már.
2011. augusztus 08. 07:58
adry1415
Nem lepődtem meg,mivel a tinik fele amúgy is cigizik civil emberek is.Miley amúgy is nagykorú már.
hát nem éppen. Amerikában csak 21 éves kortól számít valakii nagykorúnak, Miley pedig 19 lesz...
hát nem éppen. Amerikában csak 21 éves kortól számít valakii nagykorúnak, Miley pedig 19 lesz...
2011. augusztus 08. 10:16
Ééés? összedőől a világ.. mintha nem gondoltuk vlna egyébként is..
2011. augusztus 08. 10:50
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
ezen a képen, így azzal a vérebbel olyan mint valami rossz prosti, már bocsánat... de durva kép nem csoda h rajongókat sokkolt... hát felőlem eret is vághat magán, ez az ő dolga, de a rajongókra nézve, nem túl példamutató ez, főleg h vannak olyan megszállottak, akik megkeresik h milyen cigi márka volt az és ha kell dollárokért rendelnek külföldről vagy itthonról... és nem éppen egészséges mutatvány...
2011. augusztus 08. 10:54
Bella0509új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 30 Azonosító: 157673 offline |
Miley Cyrus nagy botrányt kavart fel azzal, hogy nekiállt cigizni. Ha még nem lett volna elég neki a csajos pusziszkodás, a sok tetoválás, és a többi botrány. Természetesen ez csak lendít a hírességén, pletykákat terjesztenek róla, és így még nagyobb celebbé vált. Bár ha sikerülne leszoknia az újjonnan elkezdett dohányzásról, akkor ő lenne Amerika legismertebb sztárja.
2011. augusztus 08. 10:56
selenafan10000000000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 157728 offline |
én se értem rengeteg sztár dohányzik hát ő miért ne tehetné?nagykoru,nemsokára felnő miért ne tehetné?
2011. augusztus 08. 11:33
Izzie_97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 147209 offline |
Most nem arról van szó,hogy az "ő dolga",mert ez nem igaz. Jó,a saját tüdejét és testét teszi tönkre,de annyi kislány rajongója van,akik nagyon befolyásolhatóak,és sok-sok gyereknek/tininek Miley a példaképe,és lehet,hogy egyszer elkezdenek cigizni,az Miley miatt is lesz.
2011. augusztus 08. 11:35
bimbi93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 236 Csatolások: 16 Azonosító: 146132 offline |
hát ha tudnák hogy már Hollywood "beszippantotta"
most cigizik és hát mivan akkor 19 éves lesz nemsokára.... atol ugyan olyan jó ember lehet mint volt
most cigizik és hát mivan akkor 19 éves lesz nemsokára.... atol ugyan olyan jó ember lehet mint volt
2011. augusztus 08. 12:53
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
nekem tökmind1 hogy teszi tönkre magát...
amúgy meg mát hozzá lehetne szokni hogy ha valaki valamit ígér vagy mond, mint pélául Miley, hogy nem fog cigizni, úgyse tartja be, el is felejtik az ilyeneket!
amúgy meg mát hozzá lehetne szokni hogy ha valaki valamit ígér vagy mond, mint pélául Miley, hogy nem fog cigizni, úgyse tartja be, el is felejtik az ilyeneket!
2011. augusztus 08. 13:16
heyniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 155982 offline |
miért rombolná ezzel a hírnevét? Hány sztár cigizik már, mégis világ sztárok?! Amúgy meg, nem mind1? Így is lehet tehetséges! istenem, sokan akkora ügyet csinálnak abból, hogy valaki dohányzik. Az Ő élete!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.