Starity

lysfan2 profilja

lysfan2 yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. február 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1995. október 01.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Zenei stílusom
  • <3Lady Gaga, Christina Augilera,Sarah McLachlan.<3 A kedvenc számaim azok, amik arról szólnak, hogy higyj magadban és soha ne add fel!☻
  • Imádom
  • Állatok, családom, filmek, divat, sztárok, fotózás...egyszóval:nagyonsokmindent♡
  • Utálom
  • Hazugság, kétszínűség és a világ összes előítélete!!

there's something about Lady U and I... <3

lysfan2
Utoljára aktív: 2017.04.02. 22:10Státusz módosítva: 2011.07.12. 15:03

Mi újság nála?

2013.10.05. 13:01lysfan2 és mostantól barátok

2013.07.20. 11:11lysfan2 és mostantól barátok

2013.07.20. 11:11lysfan2 és flowerwsviri mostantól barátok

2012.08.27. 23:11lysfan2 új kedvence Oprah Winfrey

2012.01.10. 17:05lysfan2 és CitromBogesz mostantól barátok

Bemutatkozás


♥Don't live AND love, live TO love.♥

Hey, ppl! :)
"Én egy 15 éves lány vagyok, aki rajong a sztárokért, imád kiöltözni, meghatódik a romantikus filmeken, nem rajong a suliért, szereti az édességet, imádta a kutyáját(aki sajnos már nem lehet vele☹), gyakran makacs, szeret lustálkodni, rendszerint kupi van a szobájában, előszeretettel nézi magát a tükörben és sokat álmodozik... gondolom ezek alapján nem mondanád, hogy én KÜLÖNLEGES vagyok. Pedig minden ember egyedi. Belőled is csak EGY van ezen a világon. És nem az számít, hogy a legújabb divat szerint öltözködsz-e, vagy hogy milyen színű a bőröd, esetleg, hogy hány kilót mutat alattad a mérleg. Csakis egy a lényeg: az, ami a lelked mélyén rejtőzik. Soha ne változz meg valaki más miatt. Mindig légy önmagad. Hiszen éppen ez tesz különlegessé... TE pótolhatatlan, gyönyörű és egyedi vagy! A világ pedig mit sem érne NÉLKÜLED..."


Life is like a book. Everyday has a new page with adventures to tell, things to learn and tales to remember.


Akkor most írok egy kicsit arról, hogy miért is vagyok ezen az oldalon. Egyszerű a válasz: imádom a sztárokat! :) Vannak néhányan, akikért tényleg rajongok, de igazából bárkiről szívesen olvasok és nézek videókat Youtube-on. Most egy kis ízelítő a kedvenc sztárjaimból, és hogy miért is szeretem őket...

Alyssa Milano

Ő a pédaképem!! Tehetséges színésznő, de ami miatt felnézek rá,az az, hogy hatalmas lelke van és nagyon sokat segít embereken és állatokon egyaránt. Kívül-belül gyönyörű ember, egyszerűen csak ennyi... :)

Tyra Banks

Egy nap én is szeretném kipróbálni magamat modellkedésben, és erre ki is lehetne a legjobb példa... hát persze, hogy Tyra! :) Gyönyörű modell, profi műsorvezető és az egyik legbefolyásosabb nő, aki mondandójával tudott hatni a fiatal lányokra világszerte (többek között rám is). Annak ellenére, hogy a divatszakmában dolgozott, nem hirdeti azt, hogy csak a csontvékony táplálkozási zavaros lányok lehetnek szépek. Ezt bizonyítja azzal is, hogy ő rajta is van pár felesleges kiló, de így is gyönyörű. Én vékony alkat vagyok, de mégis sokkal jobban hiszek magamban, és ezt neki köszönhetemmm! :]

 

Christina Aguilera

A dalai nélkül nem tudom mi lenne velem... Leírhatatlanul szép hangja van és legtöbbször nagyon jó témákról énekel. A videoklipjeit pedig imádom!!

Kedvenc valóságshow-im

K, mint Kardashian: A kedvencem Kylie, Kendall és persze Kim! Jó műsor, de eredeti nyelven jobban szeretem nézni, szinkronizálva kicsit unalmas.

A Playboy villa lányai: Érdekes, időnként vicces, de az új lányokkal nem annyira jó. Az eredeti hármasból Kendra volt a kedvencem, de Holly is jófej, és imádtam Wednesday-t is!!! (cukkorfalat kutyaaaa)

John & Kate plus 8: Neten szoktam nézni néha, a legédesebb kisfiú Aiden, imádom még Lexit és Hannah-t, a nagyobb ikrek közül pedig Mady-t!

Kedvenc sorozataim

Bűbájos boszorkák: Azért ezzel kezdem, mert ez volt az első olyan sorozat, amiért őrülten rajongtam! A kedvencem természetesen Phoebe volt (Alyssa Milano). Minden részt láttam min. 3-szor, de ez már régen volt, még alsóban... xD Charmed 4ever!

Melrose Place: Alyssa miatt néztem, '90-es években jó sorozatnak számított...

Született feleségek: Imádom, mert mindig vannak benne vicces+durva részek is, és a rész végén a monológok nagyon jók. Nálam Gabby és Carlos a favorit, és Edie is az volt addig, amíg meg nem halt...:(

Halottnak a csók: Nagyon ötletes sorozat volt, kár, hogy csak 2 évad készült belőle. A legszórakoztatóbb szereplő egyértelműen Olive volt!

Dokik: Dőlök a röhögéstől, amikor nézem! xD

Kedvenc filmjeim

Nagydumás kiscsajok: Dakota és Brittany (RIP) nagyon jók voltak benne! Bájos kis film, és lehet, hogy eredetileg nincs benne túl sok érzelem, de miután 2009 decemberében Brittany Murphy meghalt, ezek után mindenkinek könny szökik a szemébe, ha megnézi a filmet. Legalábbis nekem igen :'(

Szerelmünk lapjai: Ryan Gosling és Rachel McAdams főszereplésével megalkották ezt a filmet, ami szerintem a "legszebb szerelmes történet a Titanic óta"... :)) Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta!

A nővérem húga (My sister's keeper): Mindenki Abigail Breslin és Cameron Diaz kitűnő alakítását dicséri, pedig a főszereplő rákos lányt, aki az egész történet középpontjában áll,  Sofia Vassilieva alakította. Nagyon tanulságos film.

 

Mackenzie Foy ♡♡♡

Köszi, hogy végigolvastad. Ha tetszett, akkor szavazz! :) Ha szavaztál, akkor megnézem a profilod, és ha nekem is tetszik a tiéd, akkor szavazok(de tényleg csak akkor, ha tetszik). 

Nyugodtan bárki barátnak jelölhet, aki akar, de úgy a legjobb, ha tényleg legalább levelezünk egy kicsit vagy írunk egymás üzenőfalára. Ha nem akarsz, akkor nem kell, attól még visszajelöllek! :)

peace, light & love:

Lysfan2

Kedvenc sztárok

1 Alyssa Milano
2 Christina Aguilera
3 Tyra Banks
4 Dakota Fanning
5 Lady Gaga
6 Sarah McLachlan
7 Pink
8 Gwen Stefani
9 David Beckham
10 Kim Kardashian
11 Michael Jackson
12 Brittany Murphy
13 Kendra Wilkinson
14 Mackenzie Foy
15 Kendall Jenner
16 Kylie Jenner
17 Nicole Richie
18 Beyoncé
19 Leonardo DiCaprio
20 Justin Timberlake
21 Ellen DeGeneres
22 Mihalik Enikő
23 Willow Smith
24 Jaden Smith
25 Elle Fanning
további kedvencek

Randomképek

52.jpg
PS_I_still_love_you_by_orangefruits.jpg

Barátok

Sargavar
Sargavar

új tag

xxNikixx
xxNikixx

*Nikita

Trinitti
Trinitti

visszatérő vendég

Lena015
Lena015

visszatérő vendég

tothbianka
tothbianka

valhalla

Üzenőfal

jadeXD jelöltem is

2013.09.21. 07:07

jadeXD szavaztam is :)

2013.09.21. 07:07

jadeXD szia szavaztam :))

2013.09.21. 07:07

Szia jelöltelek látom Kendra és Christina fan vagy! :-)

2013.03.03. 14:02

CitromBogesz Szavaztam és jelöltelek! :)

2011.12.08. 19:07